Tanıdık, tanımadık kişilere karşı güler yüzlü olmak zorundaymışım gibi bir düşünce var ortada.. zorunda mıyım¿ Ben sadece bana yakın olana gülümsemek istiyorum..

Tanıdık, tanımadık kişilere karşı güler yüzlü olmak zorundaymışım gibi bir düşünce var ortada.. zorunda mıyım¿ Ben sadece bana yakın olana gülümsemek istiyorum..
Hayır zorunda değiliz ama ben nezaket olarak mutsuz bile olsam gülümsemeyi deniyorum ama bunu insanlar fark eder. yani sahte güldüğümü ama o gülüşün arkasında mutsuz olduğumu anlarlar. tabi beni tanıyan anlar
Güler yüzlü olmak zorunda değil insan. Güler yüzlü olmak kişilikle alakalı ve birde ilişkiler ile iş konularında belki bir nebze iyi izlenim bıraktığını var saydıkları için öyle bir algı olabilir insanlar arasında.
Değiliz ben öyle bi zorluluk hissetmiyorum.
Güler yüzlü olmak zorunda değiliz ama saygılı olmak zorundayız.
Cevap
19Cevap
Hayır zorunda değiliz. Fakat bana göre gülümsemek gerekiyor.
Ben cok seviyorum güler yüzlü olmak hic fark ettin mi bi güler yüz bazen düsünceli olunca insana mutluluk veriyor... bana güler yüz görmek cok iyi geliyor aynisini sacmayi severim
Tebessüm sadakadır..
Güler yüzlü olursanız, her dakikanız sevap hükmündedir.. Bu pointleri kazanıp kazanmamak size kalmış..
Yani tabii ki her gün olmaz insanın bir dakikası hatta günü gününü tutmayabilir ama her dakikada asık suratlı geçimsiz görünmek doğru olmaz bu sefer yanımızdan insanlar uzaklaşır
Bence değiliz. İnsanız ve her zaman gülemeyiz. Bazen aglariz. ya da somurtmak bile yani onun gibi. Yaşayın gitsin.
Gülümsemek bir sadakadır mecbur değiliz bence gülümsemek önemli yaşlılığı da engelliyor hem 😂
Kesinlikle degilsin.. insanlar seni gerekirse mahkeme suratli olarak ansin.. kendin icin yasa ve kendin icin tebbesum et. :)
Hayır ama ben kendim için güler yüzlü olmayı seçiyorum zaten
Degilsin her zaman kendinin icinden geldigi gibi davran
Değiliz. Mutlu olunca, sevinince güleriz. Her daim kim tebessüm edebilir ki?
işdeysen olabilir yoksa niye mecbur olcaksınız.
Bazı güzel insanların kalbi yüzüne vurur, zorundaymışısız gibi hissetme bende öyleyim tebessüm etmek güzeldir, benim babam vefaat ettiğinde hala gülümsüyordu.
Hayır değiliz yaşasın
Değiliz
Hayır mecbur değiliz
Zorundayız valla her şeyde önemle
Değiliz ama gülmek güzeldir
İstemediğin hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin
Bence hiç değiliz
Tebessüm bulaşıcıdır
Hayır
Hayır değiliz
Değiliz ama yerine gire olmalıyız tabiki
Yerine göre evet