Ağzından girerim burnundan çıkarım bırakmam öyle, nefret ettiririm kendimden artık o derece..

Eskilerin çok güzel bir lafı vardır.. * Bir gönüle girmek nasiptir. Orada kalmak ise marifettir.. 💗
Siz, gönül almayı bilir misiniz?
Ağzından girerim burnundan çıkarım bırakmam öyle, nefret ettiririm kendimden artık o derece..

Eskilerin çok güzel bir lafı vardır.. * Bir gönüle girmek nasiptir. Orada kalmak ise marifettir.. 💗
Siz, gönül almayı bilir misiniz?
Evet güveniyorum çünkü bir hatam varsa veya yanlış yaptıysam mutlaka karşımda ki insandan özür dilerim. ve gönlünü almayı denerim. ama hatam yoksa da ben haklıysam hiç bir şekilde adım atmam o atana kadar o da atmıyorsa da zaten yapacak bir şey yok benim için.. umursamazdım. ama insanları kırmamaya çok dikkat ederim. ve kendimi affettirmeyi de denerim her zaman
Eskiler ne güzel demiş :)
Kırarsam alırım ya çabalarım dağıtırım ulenn :D
Hiç olmadığı kadar güvenirim. Bu konuda hep başarılı olmuşumdur.
Gönül alacak durumlarla pek karşılaşmam ama bazen yanlış anlaşılmalar dan dolayı mecburen almam gereke biliyor İlmin aslı sevgidir. Çünkü insan sevdiğini dinler, sevmediğini dinlemez..
Cevap
16Cevap
Herkesin gönlü kendinde kalsın, alamam uğraşamam yorulurum 💁♀️
Son sorumda da belirttim, bu saatten sonra gönülden düşenin peşine düşmem...
Ya sevdiğin birinin gönlünü kırdın diyelim. bu farklı konu
Gönlünü kırmasına neden olacak ne yapmış ki, kırmışım gönlünü? Bu önemlidir... Kimse nedensiz yere sevdiğinin gönlünü kırmaz...
Bilemem ki.. her şey olur.. senin ters anina denmiştir sende terslemissindir falan filan.
İnsan ters anında da sevdiğine kıyamaz, eğer kıymışsa; sevilen kendine kıydıracak bir b. oklar yemiştir...
🙄haklı olmak zorunda mısın
Zorundayım ama haklı olmam kendini haklı sananların zoruna gidiyor😂
Güveniyorum ya zaten öyle kolay gönül kırmam da gönül almam da. Gönlünü almayı deniyorsam cidden seviyorumdur
Tatlı dilli bir şeytan gibiyim
Tatli dilli şeytan diyince yalancı olmuş oldu
Benim hatam kusurum olduysa karşımdaki kişiden özür dilerim affet derim altan girer üstünden çıkarım gölünü alırım.
Evet muhakkak alırım bile bile gönül kırmam asla ve olduki kırdım ise kırdığım kişi benim üzüntume dayanamaz zaten
Evet güveniyorum çünkü gerçekten biri belli etmese dahi onu kırdığımı, üzdüğümü ki bu nadir olur fark eder, gönlünü alırım...
Alırım almasına da.
Artık çok anlamsız geliyor.
Karsimdaki fazla nazlanmazsa alırım gönlünü. Baktım fazla naz yapıyor uğraşmam
Almak istersem bilirim de eskisi gibi tahammül gösteremiyorum. Cevap vermelerini bile istemiyorum.
Hatalıysam gururumu bir kenara bırakıp gönlünü alırım
Cok guzel gonul alır gonul verırım ama herkese de degıl herkes gıbı olsam da
Gönül almak yerine kırmamayı tercih ederim
Oluyor insan farkinda değil ya da onun her zaman alınmayacagi seye bugün alınası tutmuş mesela
Evet kırdıysam bir insanı içim rahat etmez gönlünü alırım her türlü 🙂
Hiç beceremem
Umursamam
Evet guvenirim
değecek insansa alırım gayet güzel
Evət ama sadece istediklerime karşı.
Evet hemde çoook güveniyorum kendime 😄
Canım isterse her şeyi yapabilirim 😄
alırım hurdacıııııı
Eskiden alırdım ama çok yoruldum artık
Evet güvenirim
Guvenebiliyorum