Kişilik & Karakter Kararsız kalmaktansa kötü bile olsa bir karar verebiliyor musunuz? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kararsız kalmaktansa kötü bile olsa bir karar verebiliyor musunuz? Kararsız kalmaktansa kötü bile olsa bir karar verebiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. veririm. 1 0 Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Evet kararsiz kalsam bile kötüde olsa kendi kararimi veriyorum 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl Bravo! :) Yorumla esmerimbiciiim +1 yıl 🌸🥰 Yorumla
Zeto35 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 35% +1 yıl Kararsızlık sonsuza kadar süremeyeceği için en iyi kararı verene kadar düşünüp sabretmek en iyisidir. 1 0 Yorumla
ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Evet muhakkak bir karar veriyorum 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl harika! :) Yorumla ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
veririm.
Evet kararsiz kalsam bile kötüde olsa kendi kararimi veriyorum
Bravo! :)
🌸🥰
Kararsızlık sonsuza kadar süremeyeceği için en iyi kararı verene kadar düşünüp sabretmek en iyisidir.
Evet muhakkak bir karar veriyorum
harika! :)
Teşekkür ederim
Kararsız kalmam çoğunlukla
Ben çok kararsızım çok zor