• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Kaliteli erkeklere/kadınlara özgü detaylar nelerdir?

busegmss
busegmss Takip Et
Master Yaş: 25
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
111
Yapay Zekaya Sor
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
12 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 26
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.

İyi akşamlar Kaliteli erkeklere/kadınlara özgü detaylar, kişinin kişiliği, değerleri ve davranışları ile ilgilidir. Bu detaylar, kişinin yaşam kalitesini ve başkalarıyla olan ilişkilerini olumlu yönde etkiler. Kaliteli erkeklere özgü detaylar: Özgüvenli ve kendine güvenen: Kendini ve yeteneklerini tanıyan, bu konuda rahat olan ve başkalarının da onu takdir ettiğini bilen kişilerdir. Saygılı ve anlayışlı: Başkalarına karşı saygılı ve anlayışlı olan, onların duygularını ve düşüncelerini önemseyen kişilerdir. Sosyal ve iletişim becerileri gelişmiş: Başkalarıyla kolayca iletişim kurabilen, empati kurabilen ve ilişkiler kurabilen kişilerdir. Sosyal sorumluluk bilinci olan: Topluma ve çevreye karşı sorumluluk sahibi olan, yardımsever ve başkalarına yardım etmekten hoşlanan kişilerdir.
    Hedefleri ve hayalleri olan: Hayatta hedefleri ve hayalleri olan, bu hedeflere ulaşmak için çabalayan kişilerdir. Kaliteli kadınlara özgü detaylar: Güçlü ve bağımsız: Kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi kararlarını verebilen ve kendi hayatını yaşayabilen kişilerdir.
    Saygılı ve anlayışlı: Başkalarına karşı saygılı ve anlayışlı olan, onların duygularını ve düşüncelerini önemseyen kişilerdir. Sosyal ve iletişim becerileri gelişmiş: Başkalarıyla kolayca iletişim kurabilen, empati kurabilen ve ilişkiler kurabilen kişilerdir. Sosyal sorumluluk bilinci olan: Topluma ve çevreye karşı sorumluluk sahibi olan, yardımsever ve başkalarına yardım etmekten hoşlanan kişilerdir. Hedefleri ve hayalleri olan: Hayatta hedefleri ve hayalleri olan, bu hedeflere ulaşmak için çabalayan kişilerdir. Tabii ki, bu detaylar kişiden kişiye değişebilir. Bazı insanlar için önemli olan bir özellik, başkaları için önemli olmayabilir. Ancak, genel olarak, bu detaylar kaliteli bir insan olmanın önemli işaretleridir. Kaliteli bir erkek veya kadın olmak için, bu detayların çoğunu kendinizde geliştirmeye çalışmanız önemlidir. Kendinizi ve yeteneklerinizi tanımak, başkalarına karşı saygılı ve anlayışlı olmak, sosyal ve iletişim becerilerinizi geliştirmek, sosyal sorumluluk bilinci kazanmak ve hedeflerinize ulaşmak için çabalamak, kaliteli bir insan olmanın yollarını oluşturacaktır.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• hakan-salihoglu
    hakan-salihoglu Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Kaliteli bir birey olmak, cinsiyetle ilgili değil, genel olarak kişisel özelliklere ve davranışlara dayanır. Ancak kişilerin kaliteli olmalarına katkıda bulunan bazı ortak özellikler vardır. İşte kaliteli kadınlar ve erkekler için özgü detaylar:

Empati: İnsanların duygularını ve perspektiflerini anlama yeteneği, kaliteli bir insanın temel özelliklerindendir.

Saygı: Diğer insanlara saygılı olmak, cinsiyet fark etmeksizin herkes için önemlidir.

İyi İletişim: Etkili iletişim kurma yeteneği, kaliteli bir insanın vazgeçilmez özelliklerindendir.

Hoşgörü: Farklılıkları kabul etmek ve insanlara hoşgörü ile yaklaşmak, kaliteli bir kişiliğin önemli bir parçasıdır.

Adil ve Dürüst Olma: Dürüstlük ve adalet, her iki cins için de değerli olan özelliklerdir.

Sorumluluk: Kendi eylemlerinin sonuçlarını üstlenme yeteneği, olgun ve kaliteli bir bireyin göstereceği davranışlardandır.

Özsaygı ve Özgüven: Kendine saygı duymak ve kendine güvenmek, herkes için önemlidir.

Bilgi ve Kendini Geliştirme: Sürekli öğrenmeye ve kişisel gelişime önem vermek, kaliteli bir yaşam sürdürmek için önemlidir.

İyi İnsan İlişkileri: Sağlıklı ilişkiler kurma ve sürdürme yeteneği, kaliteli bir yaşamın temelini oluşturur.

Yardımseverlik: Başkalarına yardım etmek ve toplumsal sorumluluklarını yerine getirmek, kaliteli bir insanın değer verdiği bir davranıştır.

0
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Her iki cins genel olarak çevresine faydalı insanlardır. Yaşadığı ve bulunduğu çevreye değer katar. Kaliteli bir erkeğin veya kadının belirgin özellikleri arasında dürüstlük, saygı, empati, cömertlik, anlayış, bağımsızlık, kişisel sorumluluk, iyi iletişim becerileri, güvenilirlik, pozitif bakış açısı ve kişisel gelişime olan bağlılık gibi unsurlar yer alabilir. Bu özellikler, olumlu ve sağlıklı ilişkiler kurmalarına ve başkalarına değer katarak topluluklarına katkıda bulunmalarına destek olur.

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Nerde nasıl konuşmasını, davranmasını bilenler. Her ortamda hatta yalnızken bile.

1
    3 Yorumla
    • busegmss
      busegmss
      +1 yıl

Beklediğim cevaptı

Yorumla
    • MadagaskarAslanı
      MadagaskarAslanı
      +1 yıl

35 kişi kendini bilmiyor daha kaliteyi nerden bilsin ajdjd

Yorumla
    • busegmss
      busegmss
      +1 yıl

Tamam tamam aldın eic😄

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

7

Cevap

45

Cevap

• FikretinMücadelesi
    FikretinMücadelesi Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

Kaliteli kadın özellikleri;

1. Dişiliğiyle değil kişiliğiyle öne çıkar.

2. Tavırları sempatik, üslubu yapıcıdır.

3. Karşısındaki kişinin yüzüne bakarak konuşur.

4. Sadece karşı cinse hitap etmez. Hemcinslerinin arasında da oldukça sevilip sayılır.

5. Hemcinslerine karşı saçma sapan rekabet duyguları gütmez.

Kaliteli erkek özellikleri;

1. Ciddiyet sahibidir. Her fışkıya gülmez. Sosyal mecralarda emoji kullanarak konuşmaz.

2. Meslek sahibidir. Çocukken eli iş tuttuğu için hiçbir zaman işsiz kalmaz.

3. Özdisiplin, özgüven sahibidir. En başta kendi koyduğu kurallara uyan kişidir. İnsanlarla değil kendisiyle yarışan kişidir

4. Bu yoruma kızlar itiraz edecek de boşuna uğraşmayın yazdığım cevapları yorumlara kapatıyorum... Kaliteli erkek, hiçbir zaman kendini kadınlara onaylatmaya çalışmaz. Fizik olarak yeterli ve karakter olarak yetişkin bir erkek, ortalama bir sosyo-ekonomik bir güce sahipse kadınlar tarafından tercih edilir zaten.

5. Kaliteli erkek, çok kadının peşinde koşmaz. Hayatını sürdüreceği tek kadının aşkıyla yanar.

6. En önemlisi de kaliteli bir erkek, kadınları hayatının merkezi değil çevresi yapan erkektir. Ne kadar zor olsa da merkeze kendini konumlandırabilmiş erkektir.

1
    0 Yorumla
  • tiryakinimtiryakin
    tiryakinimtiryakin Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

Bu konuda detaylı bir yazı yazarsam kitap olur.. Öncelikle kaliteli insan, tutarlı ve kararlı insan demektir.. Ne istediğini bilen, neyi onu mutlu edeceğinin farkında olan, Aynı zamanda istemediği şeyleri de çok net bir şekilde belli eden insandır.. Çok düşünüp az konuşmalı kaliteli insan.. Ve söyledikleriyle yaptıkları tamamen örtüşmeli.. Kendini inkar eden hareketleri varsa Bunu fark edip orada bir sıkıntı olduğunun bilincinde olmalı..

Hayır demeyi de bilmeli kaliteli insan.. Çünkü kendisine ters gelen, İçine sinmeyen şeyleri Kabul ederek lendinden ödün vermez.. Etrafındaki insanlar da önemli.. Kendisiyle Hiçbir anlamda benzemeyen insanlar Onun muhatabı olamaz..

1
    0 Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kaliteli erkek zeki olur. Duygularına hakimdir ama bu demek değil ki kuzu gibidir öyle değil. Durduk yerde insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmaz ama şiddet duygusuna sahiptir. Kendini bozdurmaz, gerekli yerde gerekeni söyler. Öğrenmeye açıktır, değişime müsaittir. Aktif olarak hayatın içindedir, bir şeyler kazanmak için mücadele eder, cesaretlidir ve hayatında heyecana yer ayırmaktan çekinmez. Bir kadının kaliteli bir adam için yapabileceği az şey vardır. Bunlar az olmakla beraber çok değerli şeylerdir. Buna layık olup olmamak erkeğin karakterine bağlıdır. Güven, saygı ve iyi kalp yeterli. Kaliteli bir kadın daha karmaşık bir olay. Onu tarif edebilsem heralde aşkı tarif etmiş olurdum.

0
    0 Yorumla
  • TatlıKızzzz34
    TatlıKızzzz34 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl

En önemlisi karakterli bir duruş ve davranış sergilemesidir.. Söylediği ile yaptıkları karşılaştırdığımız zaman zıtlık olmamalı.. Ama böyle insan yok denecek kadar az..

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 83%
    +1 yıl

Akıllı olması... Anlamak ruha dokunmaktır ve akıl gerektiren meşakkatlı bir iştir. İnsan aklı oranında anlama (duygusal zeka) yeteneğine sahiptir. Hani akıllı insan ile duygusal insan diye ayırıyoruz ya.. Aslında aklı kıt olanın duygusal yönüde zayıf olur. Zeka ile akıl aynı kavramlar değildir. Duygudan yoksun insanın , keskin zekaya sahip bir hayvandan farkı yoktur.

0
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Çok uzun yazmaya gerek yok. İki tarafında sorumluluklarını ve nerede nasıl davranacaklarını bilmesidir. Kalite insanın kendisini nasıl yetiştirdiği, yaşadıklarıyla kendisine ne kattığıyla alakasıdır.

0
    0 Yorumla
  • Mustaffak
    Mustaffak Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23 , eic 58%
    +1 yıl

Patavatsiz ve nasil davranmasini bilmeyen biri kaliteden yoksundur en basinda. Kaliteye dair cok detay var ben anlatmaktan sen okumaktan yorulursun ahhhaaha

1
    0 Yorumla
  • SekstingPadişahı
    SekstingPadişahı Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Yalnız olmaktan korkmazlar, amsalak ya da sikhastası olmazlar, ciddiyeti elden bırakmazlar, diyalog kurmasını bilirler, tartışırken küfür etmeden de tartışabilirler, medeniyeti gawwadlıkla karıştırmazlar, çoğaltılabilir.

0
    0 Yorumla
  • MaviŞapka
    MaviŞapka Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Kaliteli erkek benim gibi beyefendi olur. Her akşam eşine sürpriz yapar küçük küçük. İki yıl oldu hala beyefendi sabah beyaz atına (Tofaş) biner gider, akşamları ansızın elinde bir avuç huzurla döner gelir.

0
    0 Yorumla
  • golddmannn92
    golddmannn92 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Herkesle konuşmazlar , dış görünüşe azda olsa önem verirler , karışısındaki insanda kültüre önem verirler , sevecenlerdir kalp kırmazlar , egoları gerektiğinde vardır ayarını tutturabilir gibi gibi

0
    0 Yorumla
  • Master81
    Master81 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 87%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı.

Oturmasını kalkmasını bilir. 3-5 kelimeden fazla kelime içeren cümleler kurabilirler.

sosyal statü gözardı etmeden herkese karşı nazik davranırlar.

0
    0 Yorumla
  • berksvoice
    berksvoice Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Gereksiz kıskançlık ve tripler göstermezler. Duygusal olgunluğa erişmişlerdir. Önlerine çıkan sorunlara şikayet etmek yerine çözüm yolları aramaya çalışırlar.

0
    0 Yorumla
  • Traianus
    Traianus Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

En başta iyi niyetldirler. Dürüsttürler, samimidirler, merhametlidirler, nerede nasıl hareket edeceklerini bilirler. Kendinden başkalarını da umursarlar. VS...

0
    0 Yorumla
  • Jackma
    Jackma Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl

Zekaya güzel fikire dünya görüşüne kültürüne dikkat eden kim olursa olsun ister kadın ister erkek değerlidir🌟

0
    0 Yorumla
  • Cavendish
    Cavendish Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 75%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Ne istediğini bilen, güçlü, nerede nasıl hareket edeceğini bilen, her ortama uyum sağlayan insanlardır.

0
    0 Yorumla
  • Slalombebeğim
    Slalombebeğim Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kişiliği ve karakteri ile ön plana çıkar. Kendini illaki belli eder bi ortamda. Konuşmasıyla vs etkiler

0
    0 Yorumla
  • Tendenönceruh
    Tendenönceruh Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 33%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Temeli zeka Bakım ve kendini geliştirmek iki cinsiyet içinde
    Geriye kalanlar kişilerin seçiciliği ve kalite anlayışı

0
    0 Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

kadın karşısında değişmeyen erkek , para karşısında değişmeyen kadın kaliteli işte

1
    0 Yorumla
  • LALOGLAN
    LALOGLAN Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Egitimin herdaim devam etmesi ve gelistirme.

0
    0 Yorumla
  • ælfidæ
    ælfidæ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Kaliteli insan dediğimiz kişi asildir. Kendine has tarzı vardır ve saygısını hiç bozmaz.

0
    0 Yorumla
  • cyclaxs7
    cyclaxs7 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

5 km ötede anlarım kaliteli kadından , teni bile farklı olur

0
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Oturma kalkmasını ve ne zaman nerede ne söyleyeceğini bilen kültürlü insan kalitelidir.

0
    0 Yorumla
  • Derindüşlerr
    Derindüşlerr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Ağırbaşlı ve oturup kalkmasını bilenlerdir. baş başaykende her türlü çılgınlığa açık olanlar.

0
    0 Yorumla
  • Sultanaaaaa23363782
    Sultanaaaaa23363782 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 733 cevap paylaştı.

Sakinlerdir
    Saygili davranirlar
    Küfür etmezler
    Kalbini incitecek sözlerden uzak dururlar

0
    0 Yorumla
  • TeteM3
    TeteM3 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

sözlerini tutarlar nasıl davranmasını gerektiğini bilirler dürüsttüler yalan konuşmazlar

0
    0 Yorumla
  • agresifpanda69626
    agresifpanda69626 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.

Karakter erkeği de kadını da kaliteli yapar, prensipli, ilkeli olması insana kalute katar

0
    0 Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Söyledikleri ile yaptıklarının uyuşması en önemli detaydır...

0
    0 Yorumla
  • uomoitaliano
    uomoitaliano Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Yüzleri güzel sosyal olurlar enerjileri herkesi kendilerine hapseder özendirir idol yaptırır

0
    0 Yorumla
  • ariftotereks
    ariftotereks Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Başkasını etiketlemekle uğraşmaz, kendi gelişimine odaklanırlar.

0
    0 Yorumla
  • BaytarGenç34
    BaytarGenç34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Kaliteli kadına özgü detay sen mesela 😅 ilk görüşte aşka inanır mısın? Kaliteli aşk 😂 aşkından delirip akrostiş şiirler yazıp haykırcam her yere 😁

0
    2 Yorumla
    • busegmss
      busegmss
      +1 yıl

🙄

Yorumla
    • BaytarGenç34
      BaytarGenç34
      +1 yıl

Noldu şaşırdın 😅 sana aşık olunamaz mı 😂

Yorumla
  • Ksproff
    Ksproff Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Kaliteli erkek birinin baskasi hakkında soylediklerini o kisiye veya bir baskasina söylemez

0
    0 Yorumla
  • adrenalin-asisi
    adrenalin-asisi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    +1 yıl

Elektronik muzik dinlerler, sarap, viski ya da farkli kokteyller icerler, kendilerini diger insanlardan ayiran farkli hobileri olur ve yasanan olay ve durumlara karsi benzersiz bakis acilari vardir.

0
    0 Yorumla
  • The__Black
    The__Black Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

Bi üsteki soruya neden cevap yazamadım dört istiyor benden o ne :)

0
    3 Yorumla
    • busegmss
      busegmss
      +1 yıl

Cinsel yaşam kategorisi olduğu için cevap yazamadın, xper puanın yetmiyor. 4 Xper seviyesine gelince o kategoriye görüş atabiliyorsun.

Yorumla
    • The__Black
      The__Black
      +1 yıl

Dm yazacaktım ona xper puanı istedi ama

Yorumla
    • busegmss
      busegmss
      +1 yıl

3 xper olmadan mesaj da atamazsınız.

Yorumla
  • kartalgözz
    kartalgözz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Israr etmez, küfür ve argo kullanmaz.
    Nerede nasıl konuşacağını bilir.
    Saygı ve nezaketten uzaklaşmaz.

0
    0 Yorumla
  • Vardar_Gokhan
    Vardar_Gokhan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 35
    +1 yıl

Sorunun görselinde olduğu gibi dominant olması diyeyim

0
    0 Yorumla
  • Jiro134
    Jiro134 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Biraz kitap sohbeti politika ve tarih ile kafamda şekillenir

0
    0 Yorumla
  • r_ptilyaa
    r_ptilyaa Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Bence en kaliteli olan bilinçdir kafa yapısı çok önemli

0
    0 Yorumla
  • denizseyyahı
    denizseyyahı Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 624 cevap paylaştı.

Nezaket Anlayış Kendine Dikkat

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

herkesten ıltıfat kabul etmez

0
    0 Yorumla
  • Turkuaz88
    Turkuaz88 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 94%
    +1 yıl

Para gördümü gotü başı oynamayan kadın kalitelidir

0
    0 Yorumla
  • AskeriiMühendissss
    AskeriiMühendissss Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

kaliteli insan kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Bernareçel
    Bernareçel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Adamlık insanlık saygi

0
    0 Yorumla
  • ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ
    ᴅᴀʀᴋ_ᴋɴɪɢʜᴛ Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Senin gibi bir profile sahip olmasıdır

0
    0 Yorumla
  • AnkaraKrali06
    AnkaraKrali06 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Sanat sevmesi sanattan anlaması kültürlü olması

0
    0 Yorumla
  • Antalian0707
    Antalian0707 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 109
    +1 yıl

Yerine göre davranmayı bilirler

0
    0 Yorumla
  • Łłsøe
    Łłsøe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

İşi gücü olması

0
    0 Yorumla
  • kocaeli3127
    kocaeli3127 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Mesaj atarmisin ben atamiyorum

0
    0 Yorumla
  • sörfurkan
    sörfurkan Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı.

kumaş farkı

0
    0 Yorumla
  • SonerBati_Bey
    SonerBati_Bey Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    +1 yıl

Dominant olmalı bence

0
    0 Yorumla
  • ferhatımben
    ferhatımben Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 89%
    +1 yıl

Sahiplemesi

0
    0 Yorumla
  • Sensational
    Sensational Takip Et
    Master Yaş: 27
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Dürüst ve net olmak

0
    0 Yorumla
  • Darknes_Man
    Darknes_Man Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bitiyorum sana 😔

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kaliteli erkeklere/kadınlara özgü detaylar nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadınların erkeklerde itici bulduğu detaylar nelerdir? 11 cevap verildi
Erkeklerle kadınları birbirinden ayıran özellikler nelerdir? 7 cevap verildi
Kadını kadın, erkeği erkek yapan detay nedir? 21 cevap verildi
Erkek ve Kadını ayıran özellikler nelerdir? 17 cevap verildi
Erkekler için kadının her detayı önemli mi? 108 cevap verildi
Erkekler kadınların vücudunda en çok neye dikkat eder? 42 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Lahmacun olsa da yesek saati değil mi be?
  • Hayatta hangisini seçerdin, çok para mı yoksa gerçek bir aşk mı?
  • Filenin Sultanları ve Filenin Efeleri, Bizim Çocuklar'dan daha iyi olmalarına rağmen neden takdir edilmiyor?
  • Aşık olduğunuz kişide size aşık olsa napıcaksınız?
  • Beklediğiniz birinden böyle bir mesaj alsanız , her şeye rağmen ne dersiniz?
  • Burnum yüzümü gerçekten çirkin mi gösteriyor yoksa ben mi kafaya takıyorum?
  • Nihayet ABD ile İran anlaştı! Sizce bu savaşın kazananı kim oldu?
  • Geceye şuanki ruh halinize hitap eden şarkıyı bırakır mısınız?
  • Bu şort nasıl sizce?
  • Egosu yüksek insanlarla anlaşabilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨