Moda trendleri takip ediyorum gerekli özenimi kıyafetlerime yansıtıyorum ama iş görünüş başka bisy
Kapalıyım diye kendimi güzel hissetmiyorum?
Moda trendleri takip ediyorum gerekli özenimi kıyafetlerime yansıtıyorum ama iş görünüş başka bisy
benim çalıştığım yerde de başörtülü biri yok, bana diyorlar ki kimse yok mu bir sürü güzel kız var? Diyorum ki başörtülü çalışan var mı? yok diyor o zaman ben benim istediğim tarzda bir kadın olmadığı için dikkatimi çekecek kadın da yok diyorum. suratıöa boş bakıyor. 😂
Bakıyorum çalıştım ortamlara biri yanımıza geldiğinde açık olan kişiyle konuşuyorlar benle değil ya da benim ingilizcem var tecrübem daha fazla daha iyi biliyorum konuyu ama sırf sarışın göbeği açık dekolteli diye daha fazla alıyor
onunla ilgilenmesini sebebi sevgi değildir , sen sevgi arıyor gibisin
Maaş bile buna göre şekilleniyor sevgi değil
sektör ne?
Tekstil
bu bir kez olan mı yoksa defalarca olan bir olay mı? ge sadece o şirkette mi oldu? benim mesela çok fazla şirkette oldu
Çok fazla şirkette başıma geldi hatta çok büyük kurumsal bir şirkette baaşlamıştım kimse benle konuşmadı garip garip bakıyorlardı
her tarafın yobazı ayrı kötü
yurt dışında hiç kimse birbiriyle ilgilenmiyor işle ilgileniyor
Evet daha kabul edebiyorlar çok fazla dış görünüşe göre kalıpları yok
Onlar gibi olmak zorunda değilsin kendin ol, ayrıca kimseye kendini beğendirmek zorunda da değilsin. Güzellik görecelidir zaten sen kendini güzel bulmuyor olabilirsin ama başkasının ne düşündüğünü hissettiğini bilemezsin kendine güven biraz.
Cevap
21Cevap
modern kapalı ol bir çok şık şık renk renk eşarp takan topuklu ayakkabı giyen kadın var.

örneğin bu giyim tarzı iş dünyası için bire bir ve oldukça da şık bence.
Çalıştım ortam koşuşturmalı topuklu giyemem
Ayrıca işe giden biri için bu hiç rahat değil terletir
niye terletsin ki sana naylon şeyler göstermedim. neyse ne istiyorsan o şekilde giyin hadi iyi günler
Bence sorun giyim tarzında değil artık gerçekten aşırıya kacmadigi sürece giyime göre kisilik analizi yapıldığını düşünmüyorum belki biraz çekingen durdugun için insanlar sana karşı cekiniyodur veya çevrene soğuk davranıyor olabilirmisin
Doğru, açık, seçik giyinenler daha çok ilgi çeker, patronlar onlarla yatmak için daha çok maaş verirler
Öyle gerçekten de bunu bir zat görüyorum
Bu haksızlık gerçekten
Bir benim karşıma çıkmıyor böyle kendini geri planda tutan çekingen masum ehli sünnet biri nedense
Okadar çekingen değilim ama bir ortamda geri kalıyorum
Çalıştığın yerde namaz kılabiliyor musun peki
Kılınıyor
Kapalı fantazasi olan çok var
Biri vardı engelli fantazisi vardı
burada kusur senin kapalı olmanda değil insalarda o zihniyetin olmasında !!! Boş yere kapalı olmanda kusur arama...
Olmuyor ama beni etkiliyor
Kapalı olmanınn amacı insanlar görmesin diye ama yoook diyorsan açıklar daha çok ilgi görüyor o zaman açıl napalım
Neden guzel hissetmiyorsun emin ol daha guzelsindir
Bencede güzelim zaten hatta çevremdekiler açık resmime bakınca çok güzelmisin niye kapandın ki diyorlar
Allah gonlune gore versin
Sadece canını fazla sıkmayacaksın yoksa bu senin psikolojini bozar net
Bozuldu zaten
Sen Allahin icin kapaniyorsun degil mi? O seni yaratti diger herkesi yarattigi gibi. Seni ve herkesi en iyi o tanir ve bilir. O yuzden sen icini ferah tut karşına seni ve safligini hakedecek bir beyfendi cikacaktir. İnsanlara bakip kendini uzme derin cunku onlar hepsi fani. Onlardan istiyorsun dilegini oysa ki Allahtan istemen gerekiyor.
Kör birine gökkuşağı göstermeye çalışıp hem fiziksel hem zihinsel yoruluyorsun gerek yok
Kapalı olup şık olabilirsin canım. Ayrıca kapanmaktan kasıt dinen tesettüre girmektir. Bu tür gösterişten uzak durup yalın yaşamayı seçmektir. Elbette beğenilmek istemen normal. Şık ve kapalı, hatta masum olabilirsin.
Siz gerçekten karakterinizle çok olgun birisiniz. Size birkaç sorum olacaktı ama
benim kardeşimde aynı senin gibi düşünüyordu ben ona öyle bir konbin yaptım ki kimse ondan gözünü alamadı
Ben moda tasarım mezunuyum giyinime dikkat ediyorum aşla kırışık kirli dağnık bisy giymem
Evet
sen dikkat cekmek ya da isin daha once olsun diye mi kapandin
O his şeytanın vesvesesi başka bir cevabı yok... Ve seni doğru yoldan ayırmaya çalışıyor...
Bilmiyorum kendimi artık hiç önemli ve güzel hissetmiyorum
Kapaliligin amacı bu zaten kendini göstermemek
Öylesine kapandin galiba bunu bilmediğine gore
Tek güzel hissetmek değil ki konu açık insanların daha önde olması daha çok kazanması bir çevre ortamda insanların onlarla muhatap olması
Eski sevgilim de sen gibi düşünüyormuş ama sonrasında çözümü buldum sen oldun demişti 😅
Senide gören olur dert yanma
Yokk
Yooklk
Kapalı olunca güzellik mi bitiyor
Bakışlar değişiyor bence yakın davranıyorlar bir mesafe hep var
Anlamıyorum bu ülke müslüman bir ülke bu insanlarında çevresinde kapalı birileri var
Güzel çekici giyin
Zaten öyle giyiniyorum
Gayet güler yüzlü biriyim asırında ama işte çok yansıtmıyorum
öncelikle öz güvenli ol gerisi gelir
Özgüvenim bence fazlasıyla var
o zaman kimsenin ne düşündüğünün bir önemi yokki
Önemi yok ama ben kendimi dışanıyor hissediyorum
ozman öz güvenli değilsin
Yaş kaç boy kilo ve ten rengin ne bide
1.58 /65 / beyaz tenliyiö
Ciddi misin doğru söylüyorsun dimi yaş kaç peki
26 yım