Güncellemeler
1 yıl
Görünce güzel filan diyen olursa öyle değil işte o sebeple merak etmeyin atmayacağım yani
Güncellemeler
1 yıl
Yine de daha iyi hissettim sağolun teşekkürler
Sivilce izleri var sivilceler var kilo problemim var yeme problemim olduğundan dolayı bir anda 5 6 kilo alıp verebiliyorum o sebeple mi bilmiyorum ama vücudum garip geliyor gözüme omuzlarım geniş erkeklerde bu böyle olmaz mı ve de tüyler siyah yani alsamda sarı olan biri gibi hissetmiyorum diyorum ki aldım ne de olsa. Ön kameradan güzel arka kameradan kendimi çekemediğimden mi çok kötü. En kötüsü sanırım sivilceler bir de kemiklerim iri
Ya erkek gibi değilim de mi
Çirkin de demem ama neden böyle hissediyorum başka olaylar da oluyor derslerden kaldım filan depresyona giriyorum tekrar sanırım odaklanamıyorum aklım yerinde değil gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sivilce ve izleri geçmeyecek bir problem değil kafana takma. Kiloda aynı şekilde diyet ve spor yaparak kilo verebilirsin.
Her ne olursa olsun şunu bilmeni istiyorum, asla düşündüğün ve gördüğün kadar çirkin değilsin. Bana güven
Bi ara daha kötü yorumluyordum 1 sene önce filan depresyona girdim çıkamadım dişlerime kadar sevmiyordum umarım tekrar o kadar takılmam
Ben de inanılmaz takılırdım. Sonra görüntü meselesinin düşüncelerdeki ve insanların laflarındaki kadar önemli olmadığını tecrübe ettikçe iyileşmeye başladım. Kendine zaman ver ve sürece güven kesinlikle.
Erkek gibiyim
Bebeğim değilsin. İkinci bir organın olmadığı takdirde tabi. Ben de aynı hisleri yaşadım senle, ve eminim herkes yaşıyor. Bunları düşünmemeye çalış. Bir gün bu algın geçecek kendini kuğu gibi görmeye başlayacaksın. İsterse sakalın çıksın, isterse vücudun irilikten iriliğe gitsin. Kadın doğdun ve kadınsın. Emin ol kendinden.
Teşekkür ederim 💖
Çoğu kişide bu oluyor emin ol yalnız değilsin ama sandığın kadar çirkin de değilsin sadece öyle hissediyorsun
Bana iyi misin yazmıştın instagramdan. Tam mesaj yazacaktım geri dondurdun sanırım. Buradaki hesabıma erişemiyorum o yüzden yeni açtım.
Gerçi açtığında okuyabilir misin bilmiyorum, söylemek istedim. Mesaj atmışsım sana oradan
Söylediklerinin erkek gibi olmakla alakası yok bu arada
Teşekkürler
Psikolojik rahatsızlıkların var.
Doktor musunuz
Görmemiz mümkün müdür
Kilona dikkat et , temiz ol yeterli
bir resim herşeyi anlatır
sense boy kaçöi
sende
At buraya foto yorumlar millet
Görebilir miyim seni
Gerçekten yardımci olurum