normalde aynaya baktığımda kendimle cok barisigim bayiliyorum kendime resmen kendimle cilvelesicem o kadar hosuma gidiyorum amaa gel gelelim belli bi süre aynaya bakmayim tüm güzelligimi unutuyorum sanki güzel degilmisim gibi hissediyorum. Oysaki biliyorum güzel oldugumu ama aynaya bakana kadar rahatlayamiyorum s8zce neden? bunu yenmek icin ne yapabilirim sebebi nedir?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Öz güveniniz düşük olduğu için olabilir
ben de böyle düşünmüyorum sakliyirum da aslinda disardan bakan biri özgüvensiz demez. ne yapmaliyim sizce
Bunu sana birinin demesi gerek gadası
şimdi söyle ki evet. yani benim bu iltifati sürekli duymam gerekiyo sanki sürekli birinin bana hatırlatması gerekiyo neden olabilir sence? iltifat almaya aliskin oldugum icin alimadigimda çirkinim saniyorum o gün
İltifat almak seni mutlu ettiği için yok mu hergun sana iltifat eden birisi
yok çünkü disari cikmiyorum pek
Burdan arkadaş edin o sana hergun Söyler
iy hayir cok samimiyetsiz bunlar güzel oneriler degilm
Samimi olursun sende
Bence güzelsin ama biraz takintilisin baska bisey yok
evet bende zaten okb var
Gecmis olsun kotu bisieymi
evet takıntı ile ilgili bisey bir cok sekilde tezahur edebilir mesela temizlik bende temizlik yok ama önceden surekli yaptigim hatalari dusunme takintisi vardir ama o kadar fazla dusunuyodum ki hayat akisimi durduruyodu neyse ki ilaclarla düzeldi
Geçmis olsun aslinda bir işle veya okulunla meşgul olsan hobi filan edinsen spora gitsen filan aklina gelmez pek
spora gittigim bi dönem oldu pek ise yaramiyo
Okuluna kariyerine odaklan cok fazla boş durursan durmadan aklina biseyler takilir
Şundaki özgüvenin çeyreği bende olsa dünyayı karşıma alırım
anlamiyorum insanlarin kendini güzel bulması niye böyle egoymus gibi karşilaniyo
İzlenmesi begenilmeyi seviyorsun bunlari başka insanlardan görmeyince ilgisiz kalınca kendini çirkin hissetmeye başlıyorsun.
evet evet alişmistim çünkü buna
Kimdi seni alıştıran ve şu an niye yok
aslına bakarsanız okul acikken her gün ya da 2 güne 1 birinden iltifat aliyodum ama şu an mezunum ve ders çalisiyorum üni için
ya da eski bi arkadasim vardi yakin arkadasim kız iltifat etmeyi çok seviyodu içindwn gelmese de etmezdi ve bana da çok ederdi onla 1 yildir görüşmüyorum belk ondan olabilir
Evet seni motive edip özgüvenini zinde tutuyormuş. Kızların sevdiği ve ihtiyacı olan şeyler. Elbise yakışmış saçın güzel olmuş gibi kelimeler bile hoşuna gider. Merak ettim seni, kendinin güzelliğinden şüphe edecek kadar neyin eksik
ama istemeden de olsa bana kötülük yapmis farketmemisim. insan bunlari duymadan da kendini güzel hissetmeli ve kendinin farkında olmaliii.
Ses kaydı bıraksam dinleyebilir misin
dinleyemem
Tüh sağlık olsun. Bence sen kendinin farkındasın başkasının onayına ihtiyacın yok. Aynada kendine bakmadan da güzel şeyleri gorebilirsin
Aynısıyım.
tek fark ben hiç güzel bulamıyorum
aa neden gayet güzel bi kadınsınız. sizce neden oluyo bu durum ne yapmaliyim
Bende sürekli aynaya bakmak istiyorum ve düşünüyorum acaba aynadaki gibi mi görünüyorum? Aynadaki gibiyiz fakat sol tarafımız sağımızda sağ tarafımız solumuzda gerçekte. Yansıma ya ayna o yüzden ters görünüyo
Ayrıca teşekkür ederim ama değilim keşke gözlerim bu şekilde olmasaydı hiç beğenmiyorum.. 😔
Ve aynaya daha az bakmanı tavsiye ederim kendine komut ver
teşekkür ederim benim için degerli ve faydali bi öneri ♡ gözleriniz cok güzel bence.
Mesela başka şeylerle meşgul ol
Ben mesela küçük aynalar taşırdım yanımda düşün
Bide sürekli kaşımı düzeltmem gerek düşüyo gibime geliyor ama en iyisi aynaya pek bakmamak kendimizi sürekli görmemek.
Ayrıca beni teselli etmek için yalan söylemene yok bitanem inan bana❤️
ben ne kadar gercek konussam da inanmicaksin ki :(
"Oysaki biliyorum güzel oldugumu" kısmına patladım
komik olan ne insanin kendini güzel bulmasi mi peh foton bile yok
Ego tavan
insanlar kendini güzel bulabilir bu cok normal bisey ve ego değil
naruhodo
o ne ya
Anlıyorm demek
Anlıyorum*
animeci erkek :/
Ne olmuş yani 🤨
hicc
Yare yare
Guzel birinden yuz nakli yaptirabilirsin cunku sen guzel degilsin
ashshdshdwhdhsidsj
Görmeden bir şey diyemem
107 yasindasin dayicim istesen de göremezsin
107 yaşında olabilirim teyzeciğim Ne fark eder
güzel olmadigin icin
bi insan çok cirkin de olsa kendiyle barışık olabilir çok güzsl de olsa kendini çirkin bulabilir. üzgünüm sacma bi yorum bence
madem bunlari biliyorsun ne diye agliyorsun derler adama şapşik
askim cunku aliskanliklar vardir ve bi anda giderse insan etkilenebilir. onceden de kendimi guzel bulmazdim aynaya bile bakmak istemezdim mesela ama şimdi ne oldu da kendimk beģendigim halde bu durumdayim bununla ilgili de hicbi veri yok nette
kendine sor