Derler ya hani kadınlara hep "dırdır etme" diye ve kadın kendini anlatamadığı için huzuru kaçar. Onu anlamayan erkek de anlayışsız olur otomatik olarak. Bu döngü hep böyle mi sürecek?

Derler ya hani kadınlara hep "dırdır etme" diye ve kadın kendini anlatamadığı için huzuru kaçar. Onu anlamayan erkek de anlayışsız olur otomatik olarak. Bu döngü hep böyle mi sürecek?

Sadece şunu söylemek istiyorum, herkes elindeki parmaklara baksın. Hepsi nasıl da birbirinden farklı şekli, uzunluğu, kalınlığı. Beş parmağın beşi de bir olmadığına göre toplu kıyım yapmaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum
Bence kişiye göre değişir ama İnsanların davranışları ve tutumları çeşitli faktörlere bağlı olarak şekillenir, bu faktörler kişinin kişiliği, deneyimleri, eğitimi, çevresi, kültürel etkileri ve daha birçok şeyi içerebilir. Bir kişinin huzursuzluğu veya anlayışsızlığı, kişisel özelliklerinden ve yaşadığı deneyimlerden kaynaklanabilir. Her insan, kendine özgüdür ve genellemeler yapmak yerine bireylerin özel durumlarını ve ihtiyaçlarını anlamak önemlidir. İlişkilerde başarılı olmak için açık iletişim, saygı, anlayış ve empati gibi önemli unsurlar her iki taraf için de gereklidir. Partnerler arasında iletişim yoluyla duygusal ihtiyaçlarını anlama ve karşılama çabası, sağlıklı ilişkilerin temelidir.
Her insanın eksisi artısı vardır, cinsiyetsel yaklaşmak en cahilcesi bence, kafalar uyuşmayınca sevgi ve hoş görüyle çözülemiyorsa sorunlar başa bela
Kadınlar anlaşılamadığı ya da sevilmediği için hırçın, erkek de detaylı düşünemediği için, kadınca bakamadığı için tıkanıyor. Çoğu zaman atılan tribin atılmasına kızıyor neden atildiğını anlamıyor bile..
Cevap
5Cevap
Sophenaur da erkeklerin gelecek ve geçmişte kadınların ise şimdiki zamanda yaşadıklarını söyler bakalım kimin adamı haklı
Bence Sophenaur ters söylemiş. Erkekler geçmiş veya gelecektr yaşamıyorlar. Şimdiki zamanda yaşayanlar erkekler. Alıyorlar elkerine oyunlarini bir soru soruyorsun cevap alana kadar 10 saat geçiyor. Oyun oynamaya o kadar kaptiriyorlar ki kendilerini kadinlar da haklı olarak geçmişi ve geleceği düşüne düşüne kafayı yiyor.
Bence biz kadınlar az daha uğraşıp anlayışlı erkek çocukları yetiştirmeliyiz değilse genetik kodlamayla anamızı ağlatacaklar 😂
Kadını dinlememekte olmaz
Sen zaten dinliyordun hep Eren😂
Sen kimsin?
Bayıldım bu kitap mı acaba?
Arastirmadim ama büyük ihtimal kitaptir kuzum🌸
Bu kişiye göre değişir,
Ya kadınlar anlayışsız erkekler huzursuz ise
Olabilir. Anlayissiz kadınlar da var.
Herkes bir değil.
hayır,
Herkes öyle değil
Alakası yok