Bir gün hayatı yapabildiklerimize göre değil, yapamadıklarımıza, beceremediklerimize göre düzenlememiz gerektiğini anladım. Sanırım ben bunu biraz geç anladım.

Bir gün hayatı yapabildiklerimize göre değil, yapamadıklarımıza, beceremediklerimize göre düzenlememiz gerektiğini anladım. Sanırım ben bunu biraz geç anladım.

Planlayarak yaşadığımız ne var ki zaten. Genel olarak hesap yaparız ama nasipte olan olur :D Çok kibirlenmeden yaşıyorum çünkü tanrıya inanıyorum.
Tabi ki de hesapta olmayan deneyimler.. hani bazen bir karar veririz ve o karar sanki kötüymüş gibi gelir ama aslında iyidir. bu şekilde hissettiğim olmuştu. ama plan yapıyorum her zaman çünkü plansız ne olacağını insan bilemez iyi de olabilir kötü de olabilir ki genelde kötü şeyler olur. keşke filmler de ki gibi beklenmedik şeyler güzel olsaydı.. ama genelde şanssızlık olduğu için beklenmedikler şeyler kötü gelir.
Teşekkür ederim 😊🦋
Rica ederim 🦋
Hiç hesapta olmayan deneyimlerim beni her zaman daha mutlu etti. Çünkü onlar öyle bir zamanda sana gelir ki içinde olduğun çıkmazdan karmakarışık olaylardan alır çok uzaklara götürür. Hayattan ve insanlar ders çıkarmanı, nasıl yaşaman gerektiğini sana öğretirler.
Evdeki hesap çarşıya uymaz plan yapsanda hayat şaşar beşer ama insan olarak yaptığımız kendi seçimlerimiz var ve ben daha çok kendi seçimlerimden mutlu oldum rasgele gelen mutluluktan değil
Cevap
6Cevap
Planlı olmak beni rahatlatma da en mutlu anlarım, mantığıma ve plana oturmayan kalbimi dinleyerek sonunu düşünmeden geçirdiğim anlardı
Hic hayatimi hesap etmedim... planlamadim yarinda sunu yapayim demedim... hayatima spontane gelenlerin ve gidenlerin izleri hic olmadi... o yuzden kafam rahat, ozgurum... valla detay yapardim ama uzarda gider..
Eşim ile annemin zoru ile tanıştım ve gider konuşur olmaz derim kafasi ile gittim şu an düşünüyorum kendim sevgili olarak tanisam acaba bu kadar isabetli bir karar verebilirmiydim
Spontane gelişen olaylarla mutlu oldum. Normal, sıradan geçen günlerim ani aldığım haberler kadar mutlu etmedi
Hesapta olmayan suprizler beni daha cok mutlu ediyor
Hiç hesapta yokken oluşan şeyler daha çok mutlu etmiştir beni..
Artık uzun süredir anı yaşıyorum plan yapmak boş artık
Ortaya karışık diyeyim. Genel olarak hayatı akışına bırakıyorum ve anı yaşıyorum.
Hesapta olmadan akışına bırakmak lazım bazen plan romantizmi bozar
Hesapta olmayan deneyimlerle
Biand akarşıma çıkan fırsatlar mutlu etti
Planlı olarak yaşadıklarım
Mutluluk diyemem de hep beklenmedik şeyler yaşadım
Konuya ve karşımdaki kişiye göre değişir.
spontane gelişenler
Planlamalarımla…
Her ikisi de
Planlı bence.
Hesapta olmayanlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?