Yapmadığım için veya neden yaptım diye oluşan, oluşabilecek keşkeleri çoğaltmamak adına karar verirken daha dikkatliyim. Tecrübem daha çok diyebilirim. Yaşadığım her olayın, verdiğim her kararın olumlu veya olumsuz her sonucu yeni bir tecrübe edinmemi sağlıyor.
Keşkeler, tecrübelerin içinde kalan karelerden birkaçı... Tecrübeler; acılar-tatlılar, kazıklar, zorluklar, çileler, hayal kırıklıkları, Keşkeler, kaybedilen-kazanılan zamanlar, her türlü yaşanan deniyimler...
İkiside aynı diyebilirim. Keşkelerim tecrübem oldu. Keşkeler bana hayatı insanları öğretti. Bu yüzden yalnızken daha mutlu hissettim. Tecrübelerim sayesinde de insanlardan uzaklaştım.
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Hayatta tecrübelerim çok. Hayatımın hiç bir anında keşke demedim ve hayatımda keşkelere yer yok. Her keske bir prangadır ve prangalar hayattaki güzelliklere gidişi engeller.
Hatalarımı ders olarak kendime geri döndürürüm ve bunlar birer tecrübe olur. O yüzden keşke demek yerine ders alıp tecrübe edindiğim için tecrübelerim daha fazla diyebiliriz.