Karşınızda ki insan, bunu yaparsa asla katlanamam dediğin bir davranış söyle.
Yalan.
İki yüzlülük.
Küfür.
Dedikodu.
Sürekli darlayıp, ısrarcı olmak.
Yorumlarda sen belirt!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Karşınızda ki insan, bunu yaparsa asla katlanamam dediğin bir davranış söyle.
Yalani bi yerde kabul ederim, nedir onu ona sürükleyen şey o an o doğru gelmiştir olabilir derim affederim, küfürüde kabul edebilirim. Insaniz nihayetinde o anki öfkesini öyle dile getirdi sineye çekebilirim, ama surekli değil tabiki o anki konum neyi gösteriyor şu an kestiremiyorum. Dedikodu ve iki yüzlülük... dedikodu benim dedikodumu yapıyor ve kulağıma geliyorsa iki türlü şeklinde.. ona anlattığımı bi başkasından duydumsa bunu affi yok, başkasının bana çekiştiriyorsa ortak çekiştirdigimiz kişi ise severim jjjsjs sorun yok.. iki yüzlülük başka.. bunu ne affederim ne sineye çekerim nede susarım ya bu çok aşağılık bir şey geliyor bana
İki yüzlülük
Biraz klişe ama yengem iki yüzlü bir insandı ve bunu çok sonra farkettik hepimize canım balım diye hitap ederdi iki yüzlülükten nefret ederim böyle olanlar sevilmeyi hakketmiyorlar.
Üsteliklere ek olarak… belirsizlik net olmamak.. kafamda soru işareti bırakan insanlar.. özü sözü bir olmalı sık fikri değişen insanlara yetişemiyorum.. karakter önemli…
Aslında seçeneklerde verdiklerinizin hepsi var ama ben yorum olarak açıklamayı seçtim insanların tavırları ikiyüzlülükler ya da onun davranışları çok önemlidir
Cevap
21Cevap
O kadar çok var ki. Bencillik, saygısızlık, anlayışsızlık, yalan dolan bla bla..
Saygısızlık yapılması ve küfürlü konuşmaları bir de umursamaz ergence davranmaları bunları sevmiyorum hiç
Şıkların hepsi ve onlara ek haksızlığa gelemem.
Bencillik buna dayanamıyorum. arkadas bu kadar bencil olup karşısındaki insandan da olanca fedakarlığı talep edenin ağzıni burnunu kırasim var
Hangi birini seçsem bilemedim, hepsi de beterin beteri 😄
Ikiyuzlu insanlar direk ozguvensiz haset hayat amacı sadece dedikodu olan insanlar gibi geliyorlar bana hiç hazetmem anlaşamam da
Milleti sürekli olarak eleştiren onların kimseye zararı olmayan hayat tarzlarına müdahale etmeye çalışanlar
Saygısız
Herşeyi bn bilirim edalarnda olan ama asla hcbir halt bilmeyen
Sürekli kendini öven
İstedgm şeyi yapmak icn ısrar eden
İki yüzlü
Bencillik
Saygısızlık
İki yüzlülük
Seçeneklerin hepsinden nefret ediyorum ayrıca manipülasyon yapanlardan da
Ikidebir rahatsız edilmek o insandan çabuk soğarım.
Diğer hepsine rastlarım da ikiyüzlülük tahammül dışı.
İki yüzlülük seçtim hiç sevmem bu huyu ne isen o ol lütfen
Davranış değil insanın ta kendisine katlanmaktan nefret ediyorum 😁
Yeni tanıştığım biriyse
hadsizlik ısrar
eski bir dostluksa yalan dolan
Yazanların hiçbirine katlanamam, ama birini seçmek zorunda kaldım
İnsanı tanımlayan bütün özellikler şıklarda var. Ayrım bile yapamıyorsun ki
Şapurtadarak bir şeyler yemesi ya da sakız çiğnemesine
Küfüre alışır insan azcık pembe yalanlarada ama iki yüzlülük olmaz işte
Dozunda değilse hiçbirini kaldıramam ama yalan kırmızı çizgimdir.
Hepsine bi yere kadar katlanirda iftira atilmasi flimin koptugu anlami tasir bende
Neredeyse hepsi diyebilirim sadece küfür de sorun yok 😄
Bunların hepsi bir de yalakalık nefret ediyorum
boş yere husursuzluk çıkartılması sürekli bi beğenmemezlik mutlu olamama durumları çok irite ediyor beni. Zaten Türkiyede yaşıyoruz zaten bissürü sıkıntı var bide sen üstüne ekleme az mutlu olmaya çalış ne dersin?
Al birini vur ötekine 🤣
Çünkü yalanla ne yaşanılır ne de mutlu Bir hayat kurulur. Ama dogru olursan karamsar değil de net olursan hersey istedigin gibi olur
Kendini bir şey zannetme. Artist ukala kardeşim olma.
iftara atanlar, tüm hareketlerini özenen kişilere hiç tahammülüm yok
bir insanın iki yüzlü olması çok aşağılık bir şey katlanamam Allah da çok veriyor :D
iki yüzlü insanlara gıcık oluyorum yav
Hepsi
Umursamaz insanlar delirtiyor katlanamiyorum
Yalan, nankörlük ve küfür.
tüm şıklara ek olarak birde ihanet
Kibir, laubalilik ve sahtelik
Ben yalana asla katlanamam
İhanet ihanet ihanet gelemem asla akrep burcuyum
Samimiyet, sadakat filan
Yalan iftira paranoya
laubalilik ve aşırı samimiyet hiç sevmem
Sürekli kendini ( övenler)