Kişilik & Karakter Bir günlüğüne karşı cins olma imkanınız olsaydı. ilk yapacağınız ne olurdu ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir günlüğüne karşı cins olma imkanınız olsaydı. ilk yapacağınız ne olurdu ? Güncellemeler+1 yıl güncel Bir günlüğüne karşı cins olma imkanınız olsaydı. ilk yapacağınız ne olurdu ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben olmam. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kusmak 🤮🤮🤮 Zaten tahammül edemiyorum bir de o bedeni hiç çekemem 😂 1 11 Yorumla Soran +1 yıl bu erkek nefreti nedir yahu Yorumla tortitotilla +1 yıl Nefret mi 🤔 o nerden çıktı 😂 ciddi düz mantıksınız 😂tahammül edemiyorum dedim nefret ediyorum demedim 😂 Yorumla Soran +1 yıl cok masumuz işte bak :d Yorumla tortitotilla +1 yıl Siz masumsanız ben melek 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ben bi akrebim cok masumum yani. d Yorumla tortitotilla +1 yıl Akrep olunca noluyor ki? 🤔 Bende oğlağım mesela nolmuş ki 🤔 Yorumla Soran +1 yıl bilmem işte masumum safım bilmiyorum oğlak kızı nasıldır ki? Yorumla tortitotilla +1 yıl bilmem 🤔 iyidir inşallah 😂😂8 milyar insan 12 tane burç var 🤔 Bir burca kaç insan düşüyor? hesapla işte 😂milyonlarca insanın doğabildiği bir burca doğmak özel filan değildir yani 😂ayrıcalığı var sanmak aşırı komik 😂 Yorumla Soran +1 yıl sen var ya fenasın hee :D Yorumla tortitotilla +1 yıl ahahahahahahhahajdsj çok teşekkür ederim 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ne demek :D Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. İçim nasıl kokuyor diye kendi kendimi koklardım. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl haaha nasıl kokuyor ki kızlar Yorumla OlamazMıKardeşim +1 yıl Ne bileyim olm kız mıyım ben Yorumla
oxrody Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Erkek olmak istemezdim. Kadın halimden memnunum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben olmam.
Kusmak 🤮🤮🤮 Zaten tahammül edemiyorum bir de o bedeni hiç çekemem 😂
bu erkek nefreti nedir yahu
Nefret mi 🤔 o nerden çıktı 😂 ciddi düz mantıksınız 😂tahammül edemiyorum dedim nefret ediyorum demedim 😂
cok masumuz işte bak :d
Siz masumsanız ben melek 😂😂
ben bi akrebim cok masumum yani. d
Akrep olunca noluyor ki? 🤔 Bende oğlağım mesela nolmuş ki 🤔
bilmem işte masumum safım bilmiyorum oğlak kızı nasıldır ki?
bilmem 🤔 iyidir inşallah 😂😂
8 milyar insan 12 tane burç var 🤔 Bir burca kaç insan düşüyor? hesapla işte 😂milyonlarca insanın doğabildiği bir burca doğmak özel filan değildir yani 😂ayrıcalığı var sanmak aşırı komik 😂
sen var ya fenasın hee :D
ahahahahahahhahajdsj çok teşekkür ederim 😂😂
ne demek :D
İçim nasıl kokuyor diye kendi kendimi koklardım.
haaha nasıl kokuyor ki kızlar
Ne bileyim olm kız mıyım ben
Erkek olmak istemezdim. Kadın halimden memnunum.