Hem kendime, hem geleceğime. Mesela bugün rastlaştım bu ninniyle. Merak ettim nasıl ninniler var ve hz. Fatıma'nın en sevdiği ninniyi gördüm. Biraz hoş oldu içim 🥹

~ sorunun melodisi
Susan bir çocuktan daha büyük tehdit ne olabilir? 💐
Hem kendime, hem geleceğime. Mesela bugün rastlaştım bu ninniyle. Merak ettim nasıl ninniler var ve hz. Fatıma'nın en sevdiği ninniyi gördüm. Biraz hoş oldu içim 🥹

~ sorunun melodisi
Susan bir çocuktan daha büyük tehdit ne olabilir? 💐
Ne güzel ninni hz Fatma ve hz ali örnekleri muhteşem bende severim
Soruya gelirsek zamanımı dolu dolu yaşamıyorum biraz boş zaman harciyorum
Bugünden itibaren bunu değiştirmeye ne dersiniz?
Zaten ikisi de aynı şey aslında. yani kendime harcamam demek geleceğime yatırım yapmak demek ama burada önemli olan neye harcadığımız yani insan mesela tüm gününü kendine ayırır ama boş şeyler yapar..
Haklısınız. Oyun oynamak da kendimize vakit ayırmak demek, kitap okumak da. Bahsettiğim kendimizi geliştirmek. Herhangi bir bilgi öğrenmek, zihnimizi zorlamak gibi
Teşekkür ederim. çok haklısınız
Rica ederim
Cevap
6Cevap
Zamanımı dolu dolu harcamanın ancak planını kuruyorum. İcraatte bir şey yok
O bende de oluyordu sonra dedim yok bu işin sonu. Yapıcam diye diye bir hal oldum artık direkt yapıyorum
Ben bazen düzene sokuyorum sonra bir şey oluyor tekrar bozuluyor ama şu an işlerimi halledip bir program yapacağım insaAllah 🙂
Allah yardımcın olsun inşallah o düzenini bozan etkenler azalır 💐
Amin cümlemizin
Amin aminn🥰
Kendim geleceğim hariç herkese kendimden başka herkesi düşünmüşüm :D
Desenize herkese koştum kendime geç kaldım..
:( olsun hayvanlarıda mutlu etmek lazım
Bu arada hayvanlardan kasıt sahiden hayvanlar mı yoksa koşup koşup yardım ettiğiniz insanlar mı?
Geleceğe yatırdığımıda kendime yatırırıyorum çok hızlı yaşadığım için hep yatırım bana kalıyor
Melodinn duygulandırdı 🥲
Zamanı her ikisinede harcıyorum..
Zamanımı sadece boşa harcıyorum.
Çok yazık.
Bugünden itibaren bunu değiştirmeye ne dersiniz?
Kendime harcıyorum
Daha çok kendime gelecekten beklentim yok
Bir tutam ondan bir tutam şundan 😃
Her ikisi de
Her ikiside diyelim
ikisine de,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?