Kişilik & Karakter Ses tonunuzu nasıl buluyorsunuz? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ses tonunuz etkileyici mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel Ses tonunuzu nasıl buluyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. benim sesim kötü 0 0 Yorumla
Jjkkoooh Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bak bu soruyu sorma... şu hayatta emın olduğum şeylerden bırısı de bu aşırı çekıcı bı sese sahıbım maalesef bazen bela oluyor 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl https://voca.ro/1e3iRa5mCfrHbu soruya sesle cevap yakışır lkjkslgjl 1 0 Yorumla
tradermathh Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Etkileyici oldugunu soyleyenler oldu 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. sesimi beğeniyorum. 2 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Idare eder galiba... 1 0 Yorumla
brn19 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 365 cevap paylaştı. İyidir. 1 0 Yorumla
Ilkerysf Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı. Benim kalın yaaa 1 0 Yorumla
Ufukacar84 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 416 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Etkileyici değil 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Fena değil 1 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Ses tonum yakıcıdır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
benim sesim kötü
Bak bu soruyu sorma... şu hayatta emın olduğum şeylerden bırısı de bu aşırı çekıcı bı sese sahıbım maalesef bazen bela oluyor
https://voca.ro/1e3iRa5mCfrH
bu soruya sesle cevap yakışır lkjkslgjl
İdare ediyor ya çok bi şaşası yok.
Etkileyici oldugunu soyleyenler oldu
Evet etkileyici
Beğeniyorum tatlı bir sesim var
Seviyorum birçok kişi de beğenir
sesimi beğeniyorum.
Idare eder galiba...
İyidir.
Beğeniliyor genelde
Benim kalın yaaa