Kişilik & Karakter Sevdiğiniz kişinin ideolojisi sizin için önemli mi? Traianus Takip Et Guru Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhabalar, sevdiğiniz kişinin ideolojisi sizin için önemli mi? Evet, önemli Hayır, hiçbir önemi yok. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl ÇSS için çok hem de çok teşekkür ederim :) Sevdiğiniz kişinin ideolojisi sizin için önemli mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayır benim için önemli değil sadece karakteri ve bana aşık olması önemli benim için 1 0 Yorumla
ZurafaninBiri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yaaani absürt bir ideolojisi varsa sacmasapan önemli olur tabii. Hümanist biri değilse falan aman aman benden uzağa. 1 8 Yorumla der_Hauptmann +1 yıl Ben naziyim Yorumla Traianus +1 yıl @der_Hauptmann Evet yüzbaşı. Hauptmann olduğuna göre Wehrmacht yüzbaşısın, SS'te değil yani. Yorumla der_Hauptmann +1 yıl Evet Wehrmacht ı ss ten çok seviyorum , generalleri daha iyi 😌, himler in cehenneme kadar yolu var, ayrıca Türk oğlu Türküm ben , üstün Almanların Atlantis soyundan geldiğini falan mı savuncam Yorumla Traianus +1 yıl @der_Hauptmann Jawoll! MEsela, Mareşal Erwin Rommel. Hem Axis hem Müttefikler hem de Alman halkının ortak sevdiği bir Alman Mareşaliydi. (Ruhe in frieden mein kommandant, unsere Rommel) Yorumla der_Hauptmann +1 yıl Erwin Rommel ss generali değildi ve nazileri sevmezdi , Rommel için 1 dakikalık saygı duruşu 🫡 Yorumla der_Hauptmann +1 yıl Çok bilgili birisine benziyorsun seninle sohbet etmek isterim beyefendi Yorumla Traianus +1 yıl @der_Hauptmann Estağfurullah bilgim yettiği kadar sadece :) Yorumla der_Hauptmann +1 yıl Biyolog olduğunu yazmışsın , akademide falan mısın nerede çalışıyorsun? Özelerde gelebilirsin Yorumla
der_Hauptmann Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 84% +1 yıl Soldaki ideolojiye sahip karı varsa üstüne 3 milyonluk ev yaparım 1 2 Yorumla Traianus +1 yıl :D Yorumla Traianus +1 yıl prussica imperatrix yazınca çıkıyor birşeyler :) Yorumla
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İdeoloji önemli değil de karakteri daha önemli benim için 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl kesinlikle :) Yorumla
esmerimbiciiim Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Sorun etmiyorum genelde saygi duyulmasi dogru bence 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl Kesinlikle katılıyorum. Tabi kimse kimsenin yanlış yola sürüklenmesini gönlü istemesede... Yorumla
citcatcot Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl En önemli iki kriterden biri. İdeolojisi farklı olan biriyle yaşamak çok saçma. 2 0 Yorumla
Homelanderr Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Önemli, hele ki feministse tekmeyi basarım 1 1 Yorumla Traianus +1 yıl :) Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Önemli. Akp'li olmamalı. 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 487 cevap paylaştı. Tabiki çok önemli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hayır benim için önemli değil sadece karakteri ve bana aşık olması önemli benim için
Yaaani absürt bir ideolojisi varsa sacmasapan önemli olur tabii. Hümanist biri değilse falan aman aman benden uzağa.
Ben naziyim
@der_Hauptmann Evet yüzbaşı. Hauptmann olduğuna göre Wehrmacht yüzbaşısın, SS'te değil yani.
Evet Wehrmacht ı ss ten çok seviyorum , generalleri daha iyi 😌, himler in cehenneme kadar yolu var, ayrıca Türk oğlu Türküm ben , üstün Almanların Atlantis soyundan geldiğini falan mı savuncam
@der_Hauptmann Jawoll! MEsela, Mareşal Erwin Rommel. Hem Axis hem Müttefikler hem de Alman halkının ortak sevdiği bir Alman Mareşaliydi.
(Ruhe in frieden mein kommandant, unsere Rommel)
Erwin Rommel ss generali değildi ve nazileri sevmezdi , Rommel için 1 dakikalık saygı duruşu 🫡
Çok bilgili birisine benziyorsun seninle sohbet etmek isterim beyefendi
@der_Hauptmann Estağfurullah bilgim yettiği kadar sadece :)
Biyolog olduğunu yazmışsın , akademide falan mısın nerede çalışıyorsun? Özelerde gelebilirsin
Soldaki ideolojiye sahip karı varsa üstüne 3 milyonluk ev yaparım
:D
prussica imperatrix yazınca çıkıyor birşeyler :)
İdeoloji önemli değil de karakteri daha önemli benim için
kesinlikle :)
Sorun etmiyorum genelde saygi duyulmasi dogru bence
Kesinlikle katılıyorum. Tabi kimse kimsenin yanlış yola sürüklenmesini gönlü istemesede...
En önemli iki kriterden biri. İdeolojisi farklı olan biriyle yaşamak çok saçma.
Önemli, hele ki feministse tekmeyi basarım
:)
Malum şey olmasın yeter benim için ki zaten öyle de oldu
İdeoloji hayat tarzını belirler, önemli
Önemli. Akp'li olmamalı.
Dikimde diil.
Tabiki çok önemli
Cok önemli.