Sadece kendi işine gelen ve kullanabildiğine sevecen yüzünü gösterir, geri kalanına ise "gerçek yüzünü". O yüzden sadece kendi hayatım diyorum artık. Sadece kendi hayatım..

Sadece kendi işine gelen ve kullanabildiğine sevecen yüzünü gösterir, geri kalanına ise "gerçek yüzünü". O yüzden sadece kendi hayatım diyorum artık. Sadece kendi hayatım..

Tabi ki de insanların kendisi oldu.. çünkü bir insana güvendiğimiz zaman zaten o insan özellikle de zor anlarda nasıl bir yüzü olduğunu gösteriyor.. mesela samimi sanıyorsun ya da arkadaşım diyorsun bir bakmışsın ki umursamamış hiç ya da bir gün de değişmiş.. bu yüzden de güvenmemek gerekiyor kimseye.. çünkü insanların gerçekten umursadığı tek şey kendilerini çoğu insan bencil bu zamanda...
O kadar çok iki yüzlü tanıdım ki ilki kimdi unuttum :D
Teşekkür ederim 😊
İnsan önce kendinden öğrenir bunu :D çünkü herkese her şeyi söylememeyi, herkese aynı mesafede durmamayı kendi savunma mekanizmamızdan esinlenerek yaşarız :D
Teşekkürler canım 🥂💋❤️
Rica ederim smellim ❤️🖤
Cevap
4Cevap
İlk öğrendiğim kişi babamdı. İnsanların içinde pislik bir yüz daha var maalesef ki göründüğü gibi değil kimse
En tehlikeli insan tipi.. Günün sonunda her zaman bir başına yalnız kalırlar ve o yokluk içinde yaşama son verirler. Çevresindek imse olmadan.
Sevine sevine yanına koştuğum insandan öğrendim
Benim de görüştüğüm kimse yok. Tahammülüm de kalmadı insanlara. İyi böyle 😂
En yakın arkadaşlarım ve akrabalarım oldu maalesef...
Kendisi oldu. Ağzım açık kaldı hiçbir şey diyemedim kalakaldım öylece
Sorunun detayı o kadar haklı ki söyleyecek söz bulamadım
Kendileri oldu. Yaşadık gördük.
Hayat derslerime atanmış öğretmenler.
Söylesem tanıyacak mısın
eski eşim
Akrabalar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?