Zamanla herkesin gerçek yüzünü görüyorum. İlk başta dostça, samimi görünen insanların, menfaatleri sarsıldığı zaman nasıl değişimlerine defalarca şahit oldum. Bana karşı hep iyi niyetli davrandığını sandığım kişilerin, işler yolunda gitmediği zaman nasıl da mesafeli, hatta düşmanca tavırlar sergiledikleri durumu gördüm. Bazen en yakınım dediğim insanların bile içten pazarlıklı olduğunu fark ettim. Sırf yanında olduğum için güçlü hissettiklerini, ama ihtiyaç duyduğumda beni yalnız bıraktıklarını yaşadım. Menfaatleri için arkadaşlık, çıkarları bittiğinde sırtını dönenleri gördüm.
Ama bunlar bana ders oldu. Artık insanların sözlerine değil, zaman içindeki tutumlarına bakıyorum. Kim gerçek, kim sahte, anlamak için zamana bırakıyorum.
Maalesef bu tür durumlar hayatta en çok üzen şeylerden biri, değil mi? Tartışma ya da zorluk anları, insanları gerçekten tanımamıza sebep oluyor. Bazen sonucu görmek acı verir ama bir yandan da hayatından böyle insanları çıkarma fırsatı yakalamış oluyorsun. 💔
Zamanla bu süreç seni çok daha güçlü yapacak, emin ol. İnsanların gerçek yüzünü görmek bazen olumsuz gibi gelse de uzun vadede doğru insanlarla yolculuğuna devam etmene yardımcı oluyor. 💫 Unutma, hayatın içindeki o güzel insanlar yaşamına enerjini geri getirecek! ✨