Kişilik & Karakter Daha önce hiç Sıra gecesine gittiniz mi? Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Kafam tam sıra gecesine gitmelik..😂 @Catutigernos burada iyi ağlarım işte 😂😂 Bu sevdalar boşuna le bu sevdalar boşuna 💃💃💃 Daha önce hiç Sıra gecesine gittiniz mi? Cevapla İş Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Hayır gitmedim. 1 0 Yorumla
Helix8233 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bizimkiler ile çiğköfte aldığımız zaman Nemrudun kızını söylüyoruz o sayılıyor mu 😅 1 1 Yorumla Wineandorange +1 yıl Kahkaha attım olur olur😂😂 Yorumla
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Rakı sofrası varsa gelirim 🤣 1 5 Yorumla Wineandorange +1 yıl Oooo zaten o yoksa ben de yokum. 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl Bana bunlarla gel işte 🤣 Yorumla Wineandorange +1 yıl Tamam geliyorum bak sonra deme ooooo başım şişti yeter be😂rakı beni geveze yapıyor Yorumla Catutigernos +1 yıl Koli bandı var sorun yok 🤣 Yorumla Wineandorange +1 yıl Yiiiiiiaaaağğğ😂😂 Yorumla
ReİsSfA Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Görseli görünce canım çiğ köfte ayran çekti lan😂😂 1 0 Yorumla
Çılgın-Adam-35 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 90% +1 yıl Evet çok gittim bi iki gün içinde gene gideceğim 0 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Cok güzel olduğu söyleniyor insallah gidecegimmmm 1 4 Yorumla Wineandorange +1 yıl Sen Dubailerden kalk gel Sıra gecelerine.. Emin ol gitmezsin bir daha Dubai'ye. Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Tavsiyeleriniz varsa dinlerim:)) Yorumla Wineandorange +1 yıl Gitmedim ki hiç. Kendi aramizda Urfali olduğunu söyleyen bir arkadaş türkü söylemisti başka biri de çigkofte yoğurmustu. Gitmedigim halde sevdiysem.. baya beğeniyorlarmis. Yorumla Dubaiprensi +1 yıl Aaa Harika evet:)) siz nerelisiniz Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır gitmedim ama gitmek isterdim güzel ortam. 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sıra nızı bekleyin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır gitmedim.
Bizimkiler ile çiğköfte aldığımız zaman Nemrudun kızını söylüyoruz o sayılıyor mu 😅
Kahkaha attım olur olur😂😂
Rakı sofrası varsa gelirim 🤣
Oooo zaten o yoksa ben de yokum. 😂
Bana bunlarla gel işte 🤣
Tamam geliyorum bak sonra deme ooooo başım şişti yeter be😂rakı beni geveze yapıyor
Koli bandı var sorun yok 🤣
Yiiiiiiaaaağğğ😂😂
Görseli görünce canım çiğ köfte ayran çekti lan😂😂
Evet çok gittim bi iki gün içinde gene gideceğim
Cok güzel olduğu söyleniyor insallah gidecegimmmm
Sen Dubailerden kalk gel Sıra gecelerine.. Emin ol gitmezsin bir daha Dubai'ye.
Tavsiyeleriniz varsa dinlerim:))
Gitmedim ki hiç. Kendi aramizda Urfali olduğunu söyleyen bir arkadaş türkü söylemisti başka biri de çigkofte yoğurmustu. Gitmedigim halde sevdiysem.. baya beğeniyorlarmis.
Aaa Harika evet:)) siz nerelisiniz
Gittim
Hayır gitmedim ama gitmek isterdim güzel ortam.
Mardinde gittim harikaydi
Valla bende gitmek istiyom
evet gittimmm
Sıra nızı bekleyin
Ooooo çok