Kişilik & Karakter Pandemi, depremler onlara bağlı ekonominin gidişatı derken artık nelere dikkat eder oldunuz? aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba KScanlar nasılsınız?Son 5 yıldır Dünya çok değişti global olarak bir çok sorunla karşı karşıya kaldık devam da ediyor. Umarım daha kötü olmaz.Peki bu süreçler siz de ne gibi bir değişikliklere neden oldu, nelere dikkat eder oldunuz?Dırım dırım dırım dıssss 🤪 #aynadakiajan Pandemi, depremler onlara bağlı ekonominin gidişatı derken artık nelere dikkat eder oldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Artık bu saatten sonra pek de dikkat etmiyorum hiç. 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fiyatlara. d önceden bakmadan alırdım artık bakıyorum. Dün fiyatı başka yarın başka oluyor 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. İnsanların yaptıkları ayaklara. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Artık bu saatten sonra pek de dikkat etmiyorum hiç.
Fiyatlara. d önceden bakmadan alırdım artık bakıyorum. Dün fiyatı başka yarın başka oluyor
İnsanların yaptıkları ayaklara.
Dikkat etmiyorum ben hepsinden geçtim