Kişilik & Karakter Yanlışlıkla yaptığınız doğru şeyler var mı? yorumzsuzum Takip Et Xper 2 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bazen ben yapıyorum. Sizin de başınıza geliyor mu? Güncellemeler+1 yıl Günaydın 🤗 Yanlışlıkla yaptığınız iyi bir şeyler var mı? Yanlışlıkla yaptığınız doğru şeyler var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
münzevi___ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 71% +1 yıl Evet oluyor bazen ama aniden sorunca gelmedi aklıma 4 4 Yorumla yorumzsuzum +1 yıl Bi düşün bakalım. Aklına gelince yazarsın Yorumla münzevi___ +1 yıl Peki jsjsj Yorumla yorumzsuzum +1 yıl Geldi mi aklına Yorumla münzevi___ +1 yıl Hyr Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet kesinlikle vardır, ama hatırlamıyorum. 1 1 Yorumla yorumzsuzum +1 yıl Düşün biraz. hatırlayınca yazarsın Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl var dün yaptım hatta 1 1 Yorumla yorumzsuzum +1 yıl Neydi. Anlatır mısın Yorumla
antikapitalist44 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Aklıma gelmedi 1 1 Yorumla yorumzsuzum +1 yıl Düşün biraz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet oluyor bazen ama aniden sorunca gelmedi aklıma
Bi düşün bakalım. Aklına gelince yazarsın
Peki jsjsj
Geldi mi aklına
Hyr
Evet kesinlikle vardır, ama hatırlamıyorum.
Düşün biraz. hatırlayınca yazarsın
Bildiğim kadarıyla yok
Bazen olur
var dün yaptım hatta
Neydi. Anlatır mısın
Yaşamak
Nasıl yani
Aklıma gelmedi
Düşün biraz
yok galiba
Bence olmuştur