Herşeye dair olabilir bu. Yanlışlıkla yaptığınız ama doğru olan veya doğru çıkan şeyler oldu mu? Kahve falından zerrece anlamam ama bazen arkadaşlarımın kahve falına bakarım. Ben paso sallarım ama doğru çıkar.

Herşeye dair olabilir bu. Yanlışlıkla yaptığınız ama doğru olan veya doğru çıkan şeyler oldu mu? Kahve falından zerrece anlamam ama bazen arkadaşlarımın kahve falına bakarım. Ben paso sallarım ama doğru çıkar.

yaptım tabi. ben yanlışlıkla işe girdim. sonra iyi ki girmişim dedim. Öğrenciyken bir kafeye oturmaya gittim baktım kimse ilgilenmiyor. kasaya gittim kimse yok mu dedim. kasiyer hatun iş için mi geldiniz dedi. kız güzeldi hiç bozmadım evet dedim. 2 ay çalıştım. daıshdkaj
Süper yaaa hayat mucizelerle dolu gerçekten
@r_engarenkyollar tabi sonra da kızla takıldık 2 ay kadar. sonra onunla ayrıldığım için işten de ayrıldım hahahah.
Cevap
4Cevap
Yanlışlıkla birini eklemiştim burada. Farkında olmadan takip isteği göndermiştim. Sonra iyi bir arkadaş olduk.
Olmuştur ama hatırlamıyorum
Bir kere bineceğim otobüs yerine başka otobüse binmiştim. Sonra baktım kaçırdığım otobüs kaza yapmış. Demek ki hayırlısı böyleymiş.
Şimdi farkettimde hayatımda hiç doğru bir şey yapmamışım
Bunu anlaman çok doğru bir hareket olmuş 😂😂
Yanlış şehre gidip doğru kişiyi bulmak olabilir
Bak ne aklıma geldi sen bunu söyleyince.
İstanbul'da internetten tanıştığımız bir kadınla buluşmak üzere sözleştik. Yaklaşık olarak gideceğim civarı söyledi. Ben o civarda bir yerde bekleyecektim ve bulunduğum yeri tarif edecektim. O da yanıma gelecekti. Koca Esenyurt'ta arabayı çektiğim yer tam onun oturduğu binanın önü çıktı.
😂😂😂😂😂😂
Yanlışım varsa yanlışın vardır. 😉
Bizde yanlışlık olmaz
doğru olan neyse onu yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?