Aslında yaşadığım semte göre biraz piskopat gibi görünmem lazım yaşadığım semtte neler oluyor bir bilsen aklın hayalin durur gözümün önünde ev soyulmasına şahit olmuslugum da var ama sükür basıma bisey gelmedi gelemez çünkü içlerinde yaşıyorsun onlar gibi görünürsen sana bisey yapmazlar öyle bi semt:) yoksa beyaz pantolon giyerdim🤣🤣
Herşeyi düşünen biriyim nasıl mı? Bir karar vermeden önce bir şey yapmadan önce ilk olacakları düşünür sonra o işi yaparım ya da lafı söylerim bu sinsilikse iyi birşeydir herkese tavsiye ederim bilip bilmeden erken konuşmak erken davranmak sonradan olacakları göz önünde bulundurmamak demektir ki bunu cahiller yapar zeki insan bir şey yapmadan önce iki kez düşünür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Fotodan anlaşılmaz sözlerden ve kalpten anlaşilir
Velhasıl Adam gibi görüş bu işte
Eyvallah güzel insan
Bence hayır tam tersi
Tesekkürler acık sözlülüğü severim başka fotoğraflarımda görüşmek üzere
Rica ederim denk gelirsem görüşürüz
Aslında yaşadığım semte göre biraz piskopat gibi görünmem lazım yaşadığım semtte neler oluyor bir bilsen aklın hayalin durur gözümün önünde ev soyulmasına şahit olmuslugum da var ama sükür basıma bisey gelmedi gelemez çünkü içlerinde yaşıyorsun onlar gibi görünürsen sana bisey yapmazlar öyle bi semt:) yoksa beyaz pantolon giyerdim🤣🤣
Hangi semt miş bu? Ayrıca beyaz pantolon ne alaka 😊
boş ver uzun hikayeler etiler kandilli tuzla tarafında oraların giyinimli bir insanın semt sokaklarında gezdiğini aklında canlandır
Ben çengelköylüyüm bilmiyorum oraların insanları nasıl giyindiğini
Efendi birine benziyorsun
Teselkur ederim sağ olun, var olun allah uzun ömürler versin
Hafif serseri ama kötü biri değil gibi duruyorsun
💐
🦋
Temiz yüzlü insanları takip edıyorum
Umarım temiz kalpli insanları da edersin
Kalbi bilemem taktik var mı
🙂 Yani goruslerine denk gelip de temiz buldugun insanlardan bahsettim
Hmm takp ediyom bende
Sinsi birine benziyorsun
😇
Herşeyi düşünen biriyim nasıl mı? Bir karar vermeden önce bir şey yapmadan önce ilk olacakları düşünür sonra o işi yaparım ya da lafı söylerim bu sinsilikse iyi birşeydir herkese tavsiye ederim bilip bilmeden erken konuşmak erken davranmak sonradan olacakları göz önünde bulundurmamak demektir ki bunu cahiller yapar zeki insan bir şey yapmadan önce iki kez düşünür
Dürüst insana benziyorsun
Evet
Sonunda düzgün bi evet diyen birini buldum hata bende ki siteye mantıklı soru sordum
Saygılı ve dürüst biri gibisin bence ondan direk evet yazdim
Hmm
Utangaç demeyi unuttun😶🌫️
Hayır
😇
Nerelisin mültecilik falan var mı
havalarda öyle işte
Akpli misin yoksa
Ekonomide öyle işte ee yurt dışı hayali var mı?
Almanya da yaşıyorum zaten
İyimis mülteci bacı
yok terbiyesizlere benziyosun
PUAHAHAHHAHAHAHA
😇
Size ümit can uygun gibi biri lazım ;)
kardeşim olduğun belliydi ne alaka sen kimsin de bunu diyosun ya*şak
o*ç
Zoruna mı gitti 🫠
Sen açık sözlü oldun bende açık sözlü oldum
sen o*ç olduğunu belli ettin yalnız senin içinde de böyle pislikler var demek ki
sadece dış görünüş olarak tipsiz değilmişsin
Hahah 🤣😂 senin terbiyeli dediğin tip ümitcan uygun gibileridir bacım
Hayatın gerçekleri
Bide gizlide olman karakterini belli ediyo yeraltından konuşuyosun sanki yüzünü öne çıkar da saygı duyim
mal mısın fotonu atıp saygılı birine benziyor muyum diye soruyorsun engellisin heralde
tipsize bak
Hahaha cidden komiksin kızman bile bi değişik ama hiç alınmıyorum biliyomusun herkes hak ettiği gibi yaşar karakteri neyse öyle yaşar
Bu sitede mantıklı soru sorulmasını beklemek.. 🤏🐑
komik olan senin sorduğun soru engelli kardeşim
karaktersiz olduğunu belli ettin şu ümit can konusunda anca senin gibi o*ç lar bu sözleri kullanıyor
Bi sal beni artık git kadın döven biriyle tanış sonra gel burada senden bile karakterli insanlara tipsiz de
sen mi karakterlisin dediklerine bak bence sen konuşma çünkü konuştukça batıyorsun
hem p*şt hem karaktersiz hem tipsiz
annen senden gurur duyuyordur
Yav yeter artık sal beni ben sana bakmam gerçekten bakmam sal lütfen ikimizede yazık etme
Allah aşkına bana bakma zaten Allah yazdıysa bozsun
tipin yerine karakterin olsaydı hadi neyse ama ikisi de yok
Bak gercekten bakmam sana Şu an evliliğe hazır değilim hemmm sen daha iyilerine layıksın güle güle ayşe fatma hayriye
Suriyeli birine benziyorsun
😇