♾️ Hayatınızda sürekli olarak iyi şeyler mi kötü şeyler mi arka arkaya geliyor, ve bunları düzeltmek için neler yapıyorsunuz

♾️ Hayatınızda sürekli olarak iyi şeyler mi kötü şeyler mi arka arkaya geliyor, ve bunları düzeltmek için neler yapıyorsunuz

Hayatım dümdüz, monoton bir şekilde akıyor. Aslında kötüyü de insan biraz kendi çağırıyor bence, tamam her şey insanın kontrolünde değil lakin kötüyü de çağırmamak lazım, şikayet ederek, isyan ederek, mızmızlanarak. Yerimde olmak isteyen insanlar da var, genel olarak hayatımdan memnun olsam da bir bıkmışlık var üzerimde, şu sıralar fazla sorumluluk alıyorum, sabretmem gerekiyor.
Şu da bir gerçek ki; eğer ha bire bir şeyler ters gidiyorsa insan önce kendine dönüp bakmalı, nerde hata yapıyorum diye düşünmeli, hayatında sürekli terslik yaşayan bir insan sağı solu suçlamak yerine kendine dönüp bakmalı diye düşünüyorum.
şu an hayatım bir denge üzerinde şükür.. ne iyilerim, ne kötülerim çok.. bir huzurluk bir sakinlik daha yoğun şu an sebebi de, mesafe koymayı öğrendim.. insan meğer en yakını sandığı kişiye de mesafe koymalıymış geç oldu öğrendim
Yaş ilerledikçe hayata tutunma anahtarının kabullenmek olduğunu öğrendim. Her zaman mutlu olmayabilirim, her günüm güzel geçmeyebilir. Üst üste hatalar yapabilirim. Yürüdüğüm yolda yalpalayabilir veya düşebilirim. Ama bunları kabullenince ruhum hırpalanmıyor gibi hissediyorum..
🌹☺️
Değişiyor aslında, hayatımda bazen iyi şeyler bazen de kötü şeyler arka arkaya gelebiliyor. Kötü olaylar arka arkaya geldiğinde kendime zaman ayırmaya ve olumlu düşünmeye çalışıyorum. Hayatın iniş çıkışları normal bence. Önemli olan olumsuzluklarla başa çıkabilmek ✨🍀
Kötü şeyler üst üste geliyor gelme sebebinide iyi biliyorum onun için ben razıyım tevekkül ettim rabbime bıraktim
Cevap
13Cevap
Şu sıra iyi şeyler arka arkaya geliyo aman tütütü diyim...😄
Her zaman mutluluklar ve iyi şeyler olsun hayatında abla.. :D ☺️
Bunu pek böyle genelleyemem. Herkesin hayatının belli bir döneminde kötü belli bir döneminde iyi haberleri üst üste aldığı olmuştur. Kimse kendini sürekli kötü haber alan şanssız bir insan olarak görüp talihsiz olarak sınıflandırmamalı ya da sürekli iyi haber alan şanslı insan olarak görüp kibirlenmemeli..
Benim hayatımda kötü şeyler başladığı zaman durdurak bilmiyor maalesef
sağlık problemleri yşaıyorum
aşmaya çalıştıkça
başka yer patlıyor
bende daraldım artık
ama bununda üstesinden kalkacağıma inanıyorum
çünkü düşene daha çok vuruyorlar
bi an önce kalkmam lazım
Benim hayatım doğdum doğanı abartmıyorum ilk baştan beri kötü gidiyor hala da öyle ilk kız sonra eşi sonra kız kuzen sonra erkek kuzen sonra arkadaşı ailede annem bence en büyük sınav bana göre
her şey kötüye gidiyor ve hiçbir kayda değer bir şey yapamıyorum her geçen gün karanlığın sonuna yaklaşıyorum heralde...
Iyi ile başlayınca iyi şeyler arka arkaya geliyor ama kötü seyler başlayınca dur durak bilmiyor
Kötü şeyler arka arkaya geliyor, kılımı kıpırdatmam
Kötü şeyler başladı mı arka arkaya geliyor 😒
İyi şeyler aralıklı, kötü şeyler art arda gelir.
Kötü bir şey başıma geldi mi domino gibi oluyor ondan ona
İyi de geliyor kötü de fark etmiyor yani ama daha çok şanssızlık beni kovalıyor
Genelde ortaya karışık devam ediyor. Fakat çoğunlukta iyi şeyler olduğunu söylemek mümkün.
Genelde kötü şeyler.
Hiç olmamış gibi devam ediyorum
Birisine kotu davranirsam mutlaka kotu bir olay basima geliyor bunu hissediyorum...
Birisi de bana kotu davranirsa onun basina bir sey geliyor...
Kötü şeyler bi zincirleme kaza gibi
İyi şeyler
Kötü şeyler arka arkaya geliyor
Dönem dönem değişiyor.. şu an nötr gibi…
Şu an için başa baş gidiyor 😄
İyi şeyler bu sıralar arka arkaya geliyor.
Duruma göre değişiyor %50 %50
İlişkide oluyo bazen
kötü şeyler
bu ara denge de
Kötü şeyler arka arkaya gelir.
Kötü şeyler
İyi şeyler
Her ikiside olabiliuor
Kötü daha kötü hep berbat
Kötü şeyler
Kötü 🤦♀️
kötüü