Kişilik & Karakter Hayatınız kötü mü geçiyor yoksa iyi mi geçiyor? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Hayatınız kötü mü geçiyor yoksa iyi mi geçiyor 🤔#KişilikKarakter Hayatınız kötü mü geçiyor yoksa iyi mi geçiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Kötü günleri geride bıraktım çok şükür... şimdi sırada daha kötü günler var 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl her şey yolunda çok şükür :) 1 2 Yorumla FiqHShott +1 yıl Allah daha çok arttırsın ablam 😊 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Amin kuzum ☺️ Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal geçiyor fotoğraf Behzat amirim ah be bu adama da hayat hiç gülmedi 😥 kızını kaybetti 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. İnişli ve yokuşlu öyle yuvarlana yuvarlana gidiyor 🤷♂️ 1 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bildiğim tek şey hickimsenin hayatı dört dörtlük geçmiyor.. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayatım kötü geçiyor ve öyle olmaya devam edecek. 1 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kötü 1 0 Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Kötününde kötüsü 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. iyi geçiyor 1 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bence iyi 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Monoton geciyor 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı. Arafta geçiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kötü günleri geride bıraktım çok şükür... şimdi sırada daha kötü günler var
her şey yolunda çok şükür :)
Allah daha çok arttırsın ablam 😊
Amin kuzum ☺️
Normal geçiyor fotoğraf Behzat amirim ah be bu adama da hayat hiç gülmedi 😥 kızını kaybetti
İnişli ve yokuşlu öyle yuvarlana yuvarlana gidiyor 🤷♂️
Bildiğim tek şey hickimsenin hayatı dört dörtlük geçmiyor..
Hayatım kötü geçiyor ve öyle olmaya devam edecek.
İyi, orta arası geçiyor
Orta :)
Kötü
İdare eder
Kötününde kötüsü
iyi geçiyor
Bence iyi
Monoton geciyor
Kötü geçiyor
Arafta geçiyor
Harika