Cesur olmak isterdim
Girişken olmak isterdim
Duygusal olmak isterdim
Umursamaz olmak isterdim
Zeki olmak isterdim
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gerektiğinde acımasız ve gözü hiçbir şeyi görmeyecek kadar kızgın olmak isterdim. Böyle olsam daha az keşke derdim. Stresli bir hayat yaşıyorum. Merhametli oluşum da bunu kötü etkiliyor. Hak edene hak ettiği gibi olmak lazım
Daha cesur olmak olabilir bazen adımlarımı geri çekiyorum ama hayat bir risk zinciri ilerlemedigim sürece yaşamıyor olcam biliyorum o yüzden kendime aşılıyorum o cesareti her fırsatta.
Eskiden olsa umursamaz olmak derdim çünkü kafayı baya takıyordum olaylara sonra kendimi olduğum gibi benimsedim ve fazla düşünmeyi bıraktım zaten öleceğim ve bu benim. ben gibi yaşayıp ben gibi öleceğim ve kimsenin bu işten bir zararı ya da kârı olmayacak her şey bana ait benim dünyamda diyerek gece gece baya felsefe yaptıktan sonra sonuç olarak kendime gelip biraz fazla olmak şartıyla umursamaz olmayı başardım 💁🏻♀️
Daha sakin daha sabırlı biri olmak isterdim
Cevap
6Cevap
Ben kendimde ki tüm özellikleri seviyorum zaten üstüne ek olarak istediğim bir şey yok ama dış görünüş olarak daha iyi görünmek isterdim..
İyi bir intikamcı olmak isterdim xd
Sinire dair bir şey olsun istemezdim, öyle bir sakin olayım ki karşımdaki insan bu denli sakin oluşuma sinirlensin.
Birazcık umursamamak olmak isterdim beni saatlerce uykusuz bırakan olaylara dönüp bakıyorum da gerçekten de neden o kadar dert etmişim diyorum.
umursamaz olmak isterdim bu dünya benim gibi düşünceliler için fazla kırıcı
Takıntılıyım biraz umursamaz olmak isterdim
Peygamber sabrı... Onlar kadar sabırlı ve azimli olsam dünyam çok daha farklı olurdu
Biraz yalancı biraz umursamaz birazda gaddar olmak isterdim
dileğin 4 günde gerçek olmuş helal olsun !
Kesinlikle umursamaz olmaz, olmayacak şeyler ve kişiler için üzüldüğüm gerçeği 😒
Takıntılı ve çok öfkeli biriyim umursamaz ve sakin olmak isterdim.
Biraz daha az keskin olmak isterdim sanırım, bazı durumlarda o kadarı iyi değil.
Birazcık umursamaz olmak bana iyi gelebilir.
Hmm. Bir düşünürsem eğer. İnsanlarla daha kolay iletişim kurmayı isterdim.
Daha ilimi, zeki ve umursamaz olmak isterdim
Bencil olmak isterdim
umursamaz olmak isterdim
Bende yok oyle bsy herseyimden son derece memnunum
Kibar ve sakin biri olmak isterdim
valla herşeyimi seviyorum
Çok takintiliyim umursamaz olmak isterdim
Profesyonel rolcü olmak isterdim 😅
Yorgun olmamak isterdim guuııjıo
Cesur
Hepsi de uyar
Sabırlı...