Bir klasik olan karakter analizini bu hesabımda yapmasam olmazdı dedikten sonra şaşırmaya hazır mısınız diyor ve iddialı bir şekilde giriş yapıp rezil oluyor muşum😊😁 tabi ki asla 😎

Bir klasik olan karakter analizini bu hesabımda yapmasam olmazdı dedikten sonra şaşırmaya hazır mısınız diyor ve iddialı bir şekilde giriş yapıp rezil oluyor muşum😊😁 tabi ki asla 😎
Çilek / kahverengi..
Senin için reel olan sakinlik, kendi halinde olmak, bunların yanında sessiz sedasız takılmak önemli fazla göze çarpmayı da sevmiyorsun. Kitabında düzensiz olmak, rasgele bir iş yapmak yok!!
Sistemli düzenli birisin ve sanki biraz ellerin marifetli gibi güzel börek çörek yaparsın sen 😁
Nar gibi kızarmış bir börek yorumu oldu.. tam isabet tebrikler ))
Sabah kahvaltıda belki de nar gibi börek olur kim bilir teşekkür efem bu arada başak burcuyla alakan yoktur umarım yazarken sanki hafif anımsattı gibi
Neden yoktur umarım düzen, detay, sistem sizde mi sadece :/ başak burcu değilim.
Bize özel özellikleri başkasıyla paylaşmaya alışık değilim ;)
Herkes kendine özel evet,,
Kesinlikle herkes kendince özel sabah nar gibi börek gelmedi ama özel güçlerin var sanmış heveslenmiştim😂
Börekçi ustalarının özel güçleri o işler)) benlik değil.
Börekçi ustalarının yaptığı değil evrenin bir anda sunduğunu daha çok seviyorum çünkü şaşırtıcı olabiliyor içinden geçen bir şeyin gerçekleşme hissi Büyüleyici hatta
Masal gibi,, değişikmiş,,
Teşekkürler..
Mavi - çilek
Son derece derin dıygulara sahipsin ama tipik TERAZİ kadınları gibi hafifi dengesizsin, bir şeye sevinince abartarak göklere çıkartırken bir anda psikoljin yerle bir olabiliyor bu ahenksiz düzensizlik senin bile başını döndürecek kadar hızlı olmalı 😂 genel olarak çevrene değer veren birisin ama biraz hırçınız sanki ☺
Ay aslan güneş balık venüs kova teraziyle alakam yok ama dengesizim doğru hshdhd genel olarak doğru yaşasın faladdin 🥳
faladdin ne be hiç sevmedim daha hoş bir şey bulur insan :))
Aladdin de diyebilirdim bence hoş hshshf
Alaaddin de itici daha çekici bir şeyler lütfen :))
Bulamadım sanırım yaratıcı değilim : /
Alaaddinden öteye geçemediğine göre evet biraz öyle :))
Cevap
1Cevap
Karpuz ve Mavi
Korkusuz bir yapın var olup biteni, başına gelenleri doğal karşılıyor, üstünde asla durmuyorsun, güçlü sezgilerin ve tuttuğunu koparan bir yapın olduğundan iş yaşamında başarılısın cömert sakın yapın ve eğlenceli kişiliğini ön plana çikardığında genelde karşı cins tarafından çekici olan taraftasın...
Rica bro
🤭😂😂😂 dur söylüyorum; en sevdiğim meyveler demek istedin herhalde😜 narrr, karpuzzz, şeftaliii, greyfurt,... kıymıjı yengi şeviyoyumm...😏👍🏻
Değişken ruh hali kararsızlık enerjik yapı yüksek potansiyelin yanı sıra içinde yatan bir Aslan var çizgilerine basılınca bu şeviyom yazan şirin kızın içinden bir canavar çıkabiliyor 😂
Muz/çilek ve siyah.
1 ay oldu hortlaymayın soruyu :)
Sempatik, hoşgörü ve iyi niyet diyebiliriz senin için biraz Çekingenlik olsa da genel olarak iletişim kurmayı seven birisin
Evet sayende geri hortlayacak ama sen değilsin edemeda diye bir huysuz var o hortlattı ilk
Kiraz - kırmızı 🍒♥️😄
Kiraz-Siyah
İçten, sadık ve duyguları zor ifade eden birisin inişli çıkışlı bir serüvenin sonunda yavaş yavaş kendini bulmaya başladın dost kavramın gelişmiş ve aşırı sadık bir kişiliksin..
Umarım kendin gibilere denk gelirsin
Çilek - lacivert
Enerji dolu zamanın nasıl geçtiğini unutturan cinsten biri olsanda yerine göre oldukça ciddi sakın ve ağır başlısın gerçek sen çok derinlerde gizli ve görmek için fazlaca güven ve dürüstlüğe ihtiyacın var
Günaydın, sadece çilek ve lacivertten nasıl böyle nokta atışı tespit oluyor?
Noktaları birleştiriyoruz günaydın çilek özünde narin hassas bir meyve ama yayılgan da hayata tutunmayı seven bir yapısı vardır sen de öylesin de mi
Evet doğru öyleyim çok ilginç ince ayrıntılarda cok şeyin gizli olması
Tabi ki tamamen kendimce hissiyatla yazıyorum çilek meyvesini tanıyorum ona göre yorum getiriyorum desem 😂😂 diğer meyvelerle ilgili kalıplar var ama bazılarını tamamen kendim insiyatif alarak yazıyorum
Çilek ile nasıl bağ var aranızda 😂
İnsiyatif mi hissler mi? İzlenim mi yoksa?
His daha güçlü hepsi içinde
Tahmin ettim bunu
Kiraz, turuncu
Deli dolu birisin eğlenmek senin için çok önemli inişli çıkışlı bir hayatın var. Sadık güvenilir birisin ancak duygularını aktarmak sana zor geliyor sanki biraz içtenlikle davranışların seni sen yapan en önemli özellik olabilir
beni tanisaniz ancak bu kadar tutabilirdi👏
Şaşırtırım demişti yukarda biri gözlük bakabilirim şu an 😎😎
İncir
Ciddiyet ince düşünce ve duyar seni kısaca Analtacak en iyi 3 kelime sanırım.
Sosyalleşmekten hoşlansa da, belli bir mesafeyi korumak istersin kendine sakladığın bir alan her zaman olmalı. Bunun aşılmasına da izin vermezsin...
İlişkilerde laf ta değil gerçekten beyne odaklısın Çin gibisin normalde ve bu seni zirveye götürecek bir özellik kıvrak zekanla çabuk kavrama yetisine sahipsin ve oldukça inatçı mıyız acaba :))
Kırmızı renk papaz eriği
Neşeli, yaşam dolu, hayattan zevk almasını bilen ve her zaman kariyer odaklısın. Dengesizlik olsa da bazı zamanlar genel de çabuk toparlıyorsun.
Hemen heyecana kapılıp, çabuk kızar ve öfkene yenik düşersin Asla somurtkan, durağan olamazsın.
Her kim ne düşünürse düşünsün umurunda olmaz, kendi yaşamının arkasında dim dik duran dik başlı bir bakışla size ne oluyor der gibisin :))
Mango ve Kahverengi
Sadelik ve doğallık yanlısı sessiz sakin birisin genellikle gösteriş yapan tipleri sevmez ve anlaşamazsın inançların oturmuş ve allah korkusu yüksek birisin hayvanlara ve doğaya karşı da duyarlısın
Karpuz - lila
Bir zamanlar üzülmüş hayata küsme noktasına gelmişsin ama içindeki yaşam enerjisi öyle yüksek ki yeniden sıkı sıkı tutunmuşsun insanların nasıl bu kadar kötü olabildiklerina şaşırmadan edemiyorsun. Ruhu temiz birisin umarım kendin gibi birine denk gelirsin
Şaşırdım gerçekten 😂
Şaşırtırım ☺
Portakal / mor
Sabırlı ve güçlü iradeli birisin hırslı olmanla beraber biraz da Derinlemsine inceleyerek sıkılmadan çalışan tiplerdensin. Enerjin yüksek olduğu için aranan tiplerdensin. Biraz fazla seçicilik var sanırım ama ön yargılar da almış başını gitmiş maşallah :) bunu portakaldan değil yorumundan dolayı ekliyorum
Çilek/mavi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?