Sana bir şans daha verilse şu an olduğun kişi mi olurdun? Neleri değiştirmek isterdin?

Sana bir şans daha verilse şu an olduğun kişi mi olurdun? Neleri değiştirmek isterdin?

Evet ben olduğum kişi olurdum tabi ki de.. ama mutlaka yaşadığım bu hayatı değiştirirdim yani tamamen farklı bir ülkede aile de doğmak isterdim. ama yine aynı kişi olarak. karakterim de tek bir parçayı bile değiştirmezdim.. beni yaşadıklarım böyle yaptı çünkü. tek fark mutlu olduğum bir yaşamı seçerdim.
Hayır olduğum kişi olmazdım çünkü bu halimden memnun değilim çok mutsuzum utangaç çekingen içe dönük sessiz biriyim hep eve kapalı yaşadım senelerdir evden dışarı çıkamıyorum iş hayatım sosyal hayatım aşk hayatım olmadı gençliğimi de hiç yaşayamadım özgürlüğümü hissedemiyorum hayatın dışında kalmış gibiyim
Olduğum kişiden fazlasıyla mutluyum belki çevrendeki insanlar benden yana çok mutlu olmayabilirler ama önemli olan içinde bulunduğum ruhun beni tatmin etmesi.
Rica ederimm
Şans verildikten sonra düşünürüm alskdjflkj
Şans verdim düşün kdkfl
Sahte şans bu aldfjkf
Şans şanstır dökül kskdkf
Şans versinler düşüneyim adsljkfd
Yok sana şans smxldlsa
Kendi şansımı kendim yaratırım hıh asdkjlflkj
Bol şanslar slsxlsl
Thanks aslkfjdd
Cevap
15Cevap
Hayatımla ilgili aldığım bir çok kararı değiştirmek isterdim. Yine aynı ben olmazdım hatalar yapmadan ilerlerdim
İkinci şans verilse hiç gelmezdim dünya denen cehenneme, deli miyim.
Hayır çünkü ailem ve yaşadığım ülkeden memnun değilim, Fakat karakterimi dış görünüşümü seviyorum ruhumu da seviyorum tek sıkıntı çevre onun dışında hiç bir sorun yok.
Yeni bir şansa daha ihtiyacım yok ki değişmek için. Konu bizsek yine yeniden değişebiliriz. Bu ufak bir konuda kırılmamıza bakar
olduğum gibi olurdum belki aşktan sevdadan yana başarılı olamadım ama delikanlılığımdan haktan adaletten taviz vermedim karşılaştığım olaylarda
şu an ki olgunluğum ile daha genç yaşta olsaydım şirket kurardım para parayı çeker o yüzden genç yaşta yapabildiğimi yapardım...
Çirkin bir kız olurdum 😒 mesaj kutumda kaç mesaj var biliyor musun? Erkeklerden bıktım ısrar ısrar ayhhh çirkin biri olup kurtulmak istiyorum onlardan 😒
Benden güzel değilsin en azından 😒 neler çekiyorum bir bilsen😒
Profil resmine çirkin bir fotoğraf koy... hoşuna gitmese zaten mesaj engeli koyarsın 😁🤣
Sen egolu değil misin yani adxkskkw
Herkes bana gelio sana değil bu benim sorum 😌
Sen mi ben mi desek beni seçerler hıh 😌
Patlatırım balonunu çok konuşma 😉
Bence hangimiz daha güzel diye anket yapın sonucunda ikinizden biri seçilecek :D
Evet ikinci bir şansım olsaydı yine şu an olduğum kişi olmayı seçerdim. İyi ki şu an olduğum kişiyim.
Ben kimseye hata etmedim. O yüzden aynı kişi olurdum.
Olduğumdan farklı bir karakterde olmak isterdim. Umursamaz bir kişilikte olmak isterdim.
Kesinlikle kendim olurdum bugünkü ben olurdum yine.
Biz her zaman doğru insandık, yine gelsek yine aynı kişi olurduk
Kesinlikle evet. Ama seçimlerimi değiştirirdim.
Gene aynı ülkede aynı hayatı tercih ederdim sadece
Bana şuanki aklımı 7,8 yaşında verseler başka hiç bir şey istemem
Daha fazlası olurum valla
Ülke değiştirebiliyor muyuz 🤔
O kadar şanslı değiliz 🥲
O zaman reisi Cumhur olurdum ülkeyi değiştirirdim
İmkansızzz yedirmezler sana koltuğu başka yol bul jsjd
Aklıma bi yol daha geliyor ama 80 milyon için kendimi feda etmem gerekecek 😏🤦🏻♂️
Bizi kurtarıcaksan hiç düşünme arkandayız 😂
Kesin sonuç 🤣
Olay ne merak ettim 🤣
Kendimi feda edeceğim dedim ya 🙄 boş ver olayı söylersem pühhhhhh dersin
Püühhhhh sanaaa 🙄🙄 diyim de boşa gitmesin jsjd
🙄🙄
Bu sefer duygusal düşünmekten çok mantıklı düşünmeyi tercih ederim
Evet yine ben olurdum
Biliyorum ki verilmeyecek
Yok daha iyi olmak isterdim ama kendimden memnunum
Evet, olduğum insandan memnunum.
şu an olduğum kişi olmazdım büyük ihtimallem