Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum?

Son birkaç haftadır hiçbir şeyden mutlu olamıyorum. En sevdiğim şeyleri yaparken bile mutsuzum eğlenmiyorum. Konsere gitmeyi çok severim şu an konser var yaşadığım şehirde gittim 15dk durdum bunaldım çıktım. Kalabalık yerleri çok severdim artık durduğum zaman bunalıyorum sıkılıyorum yoruluyorum. Yemek yemeyi hiç aksatmazdım 3 gündür yemek yemiyorum. Tek yaptığım şey bilgisayar başında vakit geçirmek ve artık ondan da sıkıldım. Diceksiniz arkadaşlarınla buluş takıl gez eğlen ondan da hevesimi fazlasıyla aldım neşem kalmamış benim. şu an 2 bira bi fıstık aldım sessiz sakin bir yerde oturdum sigaramı yaktım kendimi dinlemeye başladım. O kadar kötü bir durumdayım ki kendime çare bulamıyorum. Az sonra lunaparka gidicem birkaç şeye binip eğlenmeyi planladım ama sanki o da bir çare değilmiş gibi geliyor. Konuştuğum herkesi kırıyorum üzüyorum, kimseyi görmek istemiyorum tahammülüm kalmadı. Bana yapılan en ufak şakayı bile kaldıracak halde değilim. Ben bu durumlardan nasıl kurtulurum neler yapmalıyım.(2 ay önce sevgilimden ayrıldım onu da unuttum ama şu an feci şekilde bir boşluğa düşmüşüm gibi hissediyorum) Gülemiyorum, ağlayamıyorum hiçbir şey yapamıyorum. İçimde bir öfke de yok garip bir şekilde... Koskoca şehirde sanki bir başımayım gibi geliyor. Kendimi içinde bulunduğum durumdan çıkarmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
Hiçbir şeyden mutlu olamıyorum?