Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
İyi geceler abla :) gördüğüm kadarıyla yani en azından benim için samimi ve zeki birisin. soruların genelde aşk sorusu oluyor ve eğlenceli soruların var.. cana yakın aynı zamanda iyimser pozitif birisin.. ve mantıklı aklı başında olgun düşünüyorsun.. ve hakkında tek bir kötü düşüncem olmadı şimdiye kadar hep iyi düşüncelerim oldu.. birde yengeç burcuydun sanırım :D umarım yanlış değildir
Fark ettim. Abla diyorsun bana normalde ben de kimseye gel seni öpücem demem. Aramızdaki yaş farkına ve senin de samimiyetine sığınarak öptüm seni barışcım 😀
Zekice sorular, zekice espriler. Herkes yapamaz bunu. Çok zeki bir kadın olduğun aşikar. Mutlu , gülümseyen, hayata pozitif bakan , vicdanlı bir kişiliksin.
İnsan en yakınındaki 5 kişinin ortalamasıdir der filozof. O sebeple her insanın en yakininda olması gereken 5 kişiden birisisin kesinlikle. Bitişik yaşayacağın bir kişi ise şanslı kişi. Tabii şansını bilirse 😂
Bitişik yaşayacağın insan değerini bilirse mükemmel, bilmezse de senin yapacağın esprilere öküz öküz bakıp anlamayan birisi olur. Dikkatli ol seçerken. 2. Kısım senin gibi insanlar için hiç olmasa daha iyi. Zeki esprileri anlamak da zeka işidir bilirsin 😂
I'm Prekazi pardon Hagi-Petra diyorun yani 🤣🤣 Demek ki benim şut potansiyelim iyi değil. Yanımda taşıyorum kaç yıldır. Neyse ki oğlumla kızımı ona göre yetiştirdim de onlarla avunuyorum 🤣
Seni nasıl mı bilirim.. can ciğerim, çiçeğim sen tatlı dilli, anlayışlı, merhametli, saygılı, yardımsever, kırmayan ama çok kırılabilen, egosuz, doğal, kalbinin güzelliği yüzüne yansımış benim ruh bebeğimsin. :) iyi ki varsın. 🌸 💚
Birçok kadinim diye geçinen ama ağzından küfür düşmeyen sadece görüntü olup içi boş olan insanları gördükçe senin hanımefendiligini bir kere daha taktir ediyorum
Bencede alakası yok 🤷🏻♂️ yazmak istedim yazdım illaki alakası mı olması lazım lodos🥲 bu aralar ruh sağlığım hakkında rahmetliyi iyi bilirdik diyorum 🙄
abla bence çok doğal samimi bir insansın. hem sorulardan hemde yorumlara verdiğin cevaplardan belli. az zamandır okuyorum soru ve yorumları ama beğendim
Patra halı sahadan geldim şimdi her yanım sakatlandı şu an iyi değilim dinlenip uyuyayım yarın yazarım sakatlanan parmaklarımdan yazamadıklarımı anlaştık mı 😊
Patra görmediğim kararıyla sarı saçlı 1.65 boyun da fit güzel bir kadınsın 😄 ama gördüğüm kadarıyla da hem soğuk hem sıcak kadınsın ama en çokta pozitif sevecen bir kadınsın😊bak iyileşti parmaklarım anlattım seni bana sıkıştın deme sonra görmediğim sana bir fikir üretmem yanlış olur 😄
Lotus seni sevmeyenlere denk geldim hep ne yaptin onlaraa hemde baska uygulamada bile adini duyunca sekli degişenleri gördüm :D anlat bakiim hazir konusunu acmişin bari
Ben merak etmem sitedeki hicbirseyi izlemlerim sadece yeri gelince dile getiririm, neyse senin soruna gelince izlemin akişinda yani sorun yok nasil bilirsiniz kismina gelince düşüncem oldugunda bizzat sana yazarim burdan davullu zurnali yazmam :D hadi kolay gelsin
Görünüşünüzden bahsetmiyorum gercekte olanla burada olan aynı kişi mi sence bence herkes biraz olmak istediği kişi oluyor burada. O yüzden görmem gerek dedim. Ayrıca KS de dememişsin