İnsanın gönlünü hoş edecek sözler söyler misin? Ağzından ballar akar mı?))

İnsanın gönlünü hoş edecek sözler söyler misin? Ağzından ballar akar mı?))

Karşımda ki kişiye göre değişir.. yani karşımda ki kişi laftan anlıyorsa ya da bana değer veriyorsa ve bende değer veriyorsam tabi ki de.. nazik ve kibar konuşurum. ama anlayışsız birisi veya umursamaz birisi ise zaten iletişim dahi kurmam..
Soruyu ne zaman sorarız abla :D çok rahatsız etmek de istemiyorum
Haftasonu müsait olursam olabilir çünkü durup burada vs o zaman vaktim olur
Tamam teşekkür ederim :))
Bu biraz handikaplı bir karakter sorusu olmuş😅
Herkese ağzından bal damlayan gevşek tipler var, işi düştüğüne bal damlayan var huysuzluğundan cennete koysan balı biber edecekler var
Varda var.
Karşımdaki kişinin gönlümdeki yerine göre değişir diyerek yorumu sana bırakıyorum 😄
😀 yani işte istediğimiz kişilere ağzımızdan ballar akar mı konumuz bu😀
Tekrar tekrar düşündüm de şahsım adına akamaz sanırım. Karakterime çok ters😑 yani çok çok çok aşırı bir yer edinmiş baya özel bir şahsiyet olmalı, onda da her zaman değil bazı bazı olur sanırım.
Şimdi bi dk bu bal ın ölçüsü kıstası nedir tam olarak? Güzel konuşmak kelimelerle okşamak mı, yoksa mübalağa etmek mi? 🤔
Ya sen konuşma boş ver 😂 akışa bırak 😀
Cevap
11Cevap
Kiminle, hangi konuda, hangi zaman diliminde, hangi mekanda ve hangi duygu durumunda konuştuğuma göre şekillenir.
Hoş insanla hoş muhabbet çıkıyor.
Ayaklarının yerden kesildiği de olur, yere sağlam bastığı da.
hayır iğnelerim insanları tabi beni sevmiyenlere ağır sözler söylerim ama genel olarak pek tatlı dilli değilim
Ağzımdan bal damlamak ne kelime , arılar yuva yapmış
Kişisine göre, zehirlediklerim de olabiliyor.
İçimden gelen oysa evet, çekinmeden söylerim ama genel olarak böyle biri değilim.
Çok kibarımdır ama sahte tatlı sözcükler kullanmam, ağzımdan bal damlamiyor dolayısıyla
Tirnaklarin güzel çok tatlısın diyorum sonra başlıyoruz sohbete mesai baslayana kadar 🙂
Ruh halime bağlı valla 😂
Hayır damlamaz
Yok be cok agressifim. Bazen kibarlasiyorum.
Yer ve modum müsaitse iyi iltifat ederim
Baaaağğzeeen insanına göre diyim.
Akarsu gibi akar xd
Kiminle konuştuğuma bağlı
Evet ama anzer balı fazlası zehirler
Bal 🍯 damlar … ama ince ince
damlar
Her zaman değil asko
bu nasıl soru ya ben balın ta kendisiyim
Damlaya bilir 😄
Zehir akar
Hayır 😂