Vardır herkeste bardağı taşıran son damlanın geldiği anlar. O anlarda sakin kalmak için ne yapıyorsunuz?

Vardır herkeste bardağı taşıran son damlanın geldiği anlar. O anlarda sakin kalmak için ne yapıyorsunuz?

Ben çok sinirlendiğim zaman genellikle uzak durmayı denerim o kişiden ya da olaydan. bir süre kafamı toparlamak için başka şeyler ile ilgilenirim. ve en önemlisi de fevri kararlar almam sakinleşmeyi beklerim ilk önce.
Kesinlikle uzaklaşmak lazım, ortamdan, kişilerden
Öncelikle derhal ortamdan ya da beni sinirlendiren kişiden uzaklaşırım. Onu kendimden korumak için.
Biraz kendi başıma kalır, düşünür ve dikkatimi dağıtacak birşeyler ile uğraşırım.
Sakinleştikten sonra da konuşurum.
Sıcakken biraz yakıcı olabilirim. Bulduğum tek yol bu. Şimdiye kadar işe yaradı
Su içerim, derin derin nefes almaya çalışırım. Ki bu içinden saymakla aynı etkiye sahip. Zaman kazandırıyo insana. Yalnız kalmaya özen gösteririm. O sinirle kimseyi kırıp dökmemek için.
Ama yine de kimseye çok sinirlenmemeye çalışırım. O sinirin en çok yine kendimize zararı olur.
Su icmeye başlarım 3-5 bardak bir anda hakaret ederim çığlık atarak sinir krizi geçiririm ağlarım bazen vurarım zarar veririm bir eşyasına nevrim döner
Bunları yapıyorum öyle rahatlıyorum sanırım
Cevap
6Cevap
Derin derin nefes alıyorum sakinliğimi genelde çok iyi korurum ama çok fazla karşı taraf sinir ederse içimden geri sayım başlatıyorum
Kesinlikle :)
Kendi kendime, müzik ya da sevdiğim birinin yanımda olup benimle konuşması sonra ben sakin olurum zaten
Ortamdan uzaklaşıp yalnız başıma açık havaya çıkarım, yürüyüş iyi gelir çoğunlukla. Ortamdan uzaklaşamıyorsam odak noktamı başka yöne çeker, kendime meşguliyet yaratırım.
Yalnız kalıyorum ve de ağlıyorum. Sinirlenince hemen gözlerim doluyor ve ağlamak beni sakinleştiriyor, bu yüzden.
Sakin kalmak için bir şey yapsam da anlamı yok çunku sessiz kalamıyorum.☺️
Ağlıyorum tutamıyorum biri bişi sormasın bana 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Ortami terk ediyorum ve/ya baska seyle ilgileniyoum. ya da aglarim.
Sinirlendiğim konuda sakinleşmem açıkşanmayınca birşeylerm
Varsa bir yolu bizede söyle 😂😂😂
Okadar düşünecek vaktim olmuyor yıkıp geçiyorum 😂😂😂
Nefes alıp veririm ya da yürüyüşe cıkarım sakinlemek için
Uyuyarak kendi kabuğuma çekilerek.
Bazen de yollarda deli dana gibi dolaşarak.
Sakinlesmessem ağlarım sonraki evrede sakinleşirim
Bağırınca kendime geliyorum
Ağlıyorum genelde… 😅
Sinirli oldum kişiyi biri çskrım sakinleşirim
Spor ile
Ağlarım
Direk kavga 😂
Yalnız kalmam lazım
cam çerçeve kırarak
Partnerimle duygusal anlar yaşayarak sakinleşirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?