Eylemlerinizin diğer insanlara ne düşündüreceği konusunda endişe duyar mısınız?

Eylemlerinizin diğer insanlara ne düşündüreceği konusunda endişe duyar mısınız?

Hayır ben düşünmem tabi ki de onları takan kim. ben sadece kendime bakarım eğer ben bir şeyi yapıyorsam bu ben sevdiğim için ya da istediğim içindir kimseyi de takmam hakkımda ne düşünüyor diye ya da topluma göre yaşamam onların isteklerine göre değil kendim istediğim için yaparım.. ve eleştirseler bile bunu umursamam.
Tabiki düşünüyorum çünkü 5 6 kuşaktır aynı yerde yaşıyorum bu bölgede tanınmış yerli ailelerle birlikte dışardan gelen yabancı nüfus nekadar artsa da birbirimize bağlı ve hoşgörülü şekilde yaşamaya özen gösteriyoruz her kabilenin yaşadığı bölgenin sokaklarına aile soy adları verilmiş yapılan hayatlar da dedelerimizin isimleri yazılmış
O yüzden kültürümüze bağlı kalarak ve yeniliklere uyarak yaşamaya özen gösteriyoruz
Elalem ne der diye düşünerek ömürlerini geçirenlerin anlamıyorum. Ben mutlu olacaksam ruhum mutlu olacaksa neden önemseyeyim. İnsanlar zaten gelip geçici değil mi? Hayatta öyle. O zaman ne gerek var.
İşte küçüklükten elalemin düşüncelerinin önemli olduğu öğretilerek yetiştirilince insana bu huy yapışıyor aslkjdfkl
Evet sjsjsjsjjs
Umursamıyorum kimseyi
Bir kişiyi bile mi asdlkjff
Elalemi
Cevap
18Cevap
Banane elalemin ne düşündüğünden, bu dünyaya elalem ne düşünür diye gelmedim...
Elalemi takan kim.. babam ne der diye düşünenlerdenim. Biri laf etse babam üzülür sadece onu düşündüğümden yoksa elalem işine baksin
Elalem işsiz asjkldf
Elalem de kasit da akrabam ksksjs.
Önceden olsa düşünürdüm artık umrumda değil. Yapmasam bile yaptı derler, yapacağımdan geri kalmam bu yüzden sjsjsj
Elalem yüzünden yaşayamadık adsjklf
Şimdi yaşıyorum kafama göre assjsk
Benim yerime de yaşa asdfjklkl
Peki 🙃
Düşünmemek mümkün mü? Magandadan bol bir şey yok ülkede. Türkler dünyanın en zor birey olma savaşından birini veriyor çünkü ülkenin toplum sözleşmesini hiçkimse iplemiyor. İmam şey etse cemaat şey ettiğinden tabii.
Bir aralar buna takılıyordum ama sonunda asabildim artık daha mutluyum. Ben huzunluyken nasıl kimse beni umursamadiysa, ben de içimden geldiği gibi davranirken kimseyi umursamıyorum. Bir nevi tavşan dağa küsmüş dağın umrunda olmamış artık
Artık düşünmemeye çalışıyorum beni ilgilendirmez kii onun düşüncesi sonuçta
En iyisi
Ne kadar umursamamaya çalışsam da bana gelecek bir söz anne babamı incitecekse elalemin ne diyeceğini düşünürüm. Tek olsam umursamam ama ailemin düşünceleri ve duygularinı önemserim.
Asla. Kendimi kimseye açıklamam. Kimse de hakkımda ne düşünür umursamam. Ben kendimi bildikten sonra isterlerse arkamdan olmadık şey desinler. Kendilerini yorarlar sadece
Asla düşünmem. Kararlarım, attığım adımlar sadece beni ilgilendirir. İyi ya da kötü sonuçlarını tek başıma yaşayacağım, bunların hiçbirinde kimsenin etkisi olmasına izin vermem.
Her ne kadar düşünmek istemesem de düşünürüm. Yapacağımı da yine yapıyorum orası ayrı.
Eskiden düşünürdüm artık umrumda değil. Hayat benim hayatım. Hür doğdum hür yaşarım kime ne kime neeeee🎤🎼🎶
El alem benin çektiklerimi benim yaşadıklarımı bilmiyor bir ben biliyorum oyuzden onları hiç takmam kimse kusura bakmasın
Herkes atar tutar ama herkesin içinde az da olsa vardır bu. Hiç takmam diyen kesinlikle yalan söyler.
Elalem benim hayatıma bakacağına ilk kendi hayatına bakıp eleştiride bulunsun bence
Elalemi s*keyim, umrumda değiller hiçbir zaman da olmadı.
Hayır. Tek endişem Allah'ın rızası, insanlarla ilgilenmiyorum.
Elalem benim maddi manevi sıkıntılarımda destek oluyor mu? HAYIR. O yüzden umursamam.
Hep duyarım her saniye hemde ama bunu yenmek gerekli hayat çok zor bu şekilde
Hayir asla umrumda olmaz. Baskasi icin degil kendiniz icin yasayin
Artık düşünmem
Çünkü elalem kendi yanlışını görmez
O yanlış ortaya çıkınca çirkef olur
Düşünmek zorunda kalıyoruz (ailem sağolsun...)
Ama ben düşünmeme taraftarıyım
Ben insanların ne dediklerini çok kafama takarım
Daima her tavrımı ince eleyip sık dokurum. Elaleminden ufolara dek düşünürüm😎
Sende ne kaprisler vardır o zaman varya heleki yaşında doğruysa, aman aman
İltifatın için teşekkürler 😎
Al işte bunuda iltifat aldın tekrar emin oldum 😂 neydi o sultane şeytane illede tacım illede tahtım
Kabalığına ve enayiliğine doyma.
kabalık ne alaka 😒 neyse
Size asla inanmıyorum her şey beklerim gördüklerimden sonra
Elalemden once kendime sorarim bu yapicagim sey benm icin dogru mu evet se yaparim degilse yapmam.
Hiç umrunda değil çünkü her zaman birileri bir şey der
Önceden evet şu an pekmumrunda değil 30 dan sonra bu konuda baya olgunlastim
El alem ne der diye dusunmeyenler ulu ortada çiril çiplak gezebilirmi acaba? (!)
Eskiden umursuyordum yaklaşık 3 yıldır bıraktım benımle mezara girmeyecekler ya
Toplum içinde yaşıyorsan düşünülmeli kaldırıma işeme küfrederim
artik herkes eglencesine soyluyor gibi geliyor
Lügatımda elalem diye bi kelime yok
Hayır düşünmem ekmek kırintisi.
Pek umrumda olmuyor:)
Hayır, umrumda değiller
Neden düşüneyim
Aslaa kimseyi umursamam
Hayır ben kendi mantığıma ve kalbime bakarım
Evet, takmamaya calisiyorum hala
Çok düşündüm hiçbir faydasını görmedim