♾️ Herhangi bir sorunda fikirleriniz tükendiği zaman nasıl çözüm buluyorsunuz.

♾️ Herhangi bir sorunda fikirleriniz tükendiği zaman nasıl çözüm buluyorsunuz.

Hayata geniş açıdan bakabilen bir insanım, bir çok açıdan değerlendiriyorum olayları. Her zaman muhakkak bir çözüm vardır. O çözümü şimdilik bulamıyorsam biraz kendimi dinlendirip daha sonrasında konu üzerine düşünürüm, güvendiğim insanlarla istişare yaparım, konunun artılarını, eksilerini değerlendiririm. Bilim adamları yeni icatlar yaparken kaç kez yanıldılar lakin onların fikirleri tükenmedi, tekrar tekrar denediler, pes etmeyerek, deneyerek başarıya ulaştılar. Mücadeleci bir ruha sahip olan kişilerin fikirleri tükenmez, onlar dener, zihinlerini dinlendirip yeni çözümler ararlar.
Değişik gelebilir ama çocuklarla konuşuyorum. Çocuklar ister saçma olsun ister mantıklı olsun bir konuda mutlaka fikir üretebiliyorlar ve bu mükemmel. Ya onlar mantıklı bir fikir söylüyor ya da benim aklıma onların fikirlerinden harika bir fikir aklıma geliyor.
Kafa dinliyorum susuyorum. Zorlamıyorum kendimi.
Rica ederim abla 🎈🌷
Fikirlerim tükenmiyor, kafam zehir gibidir...😄
Cevap
21Cevap
Keşkee, çözüm bulmak vs konu üzerine düşünebilecegim bi olay olduğunda binbir düşünce üretebilen makina gibiyim. Her türlu yaşanmış yaşanabilecek olaylar, çıkmis sorunu bırak cikabilecek sorunlar hakkında bile endiselenip önceden onları halledebilecrgim yollar cevaplar buluyorum bu çok yorucu, Benimki sürekli geçmiş gelecek için endişelenme düşünme sorunu🙇
Sürekli okuyan insanların fikirleri tükenmez
Herhangi bir sorunun çözümü için fikirleriniz tükendiğinde iki seçenek kalıyor.
İlk seçenek; çözüm için başkalarından destek istemek.
İkinci seçenek; durumu kabullenip, minimum hasarla olayı atlatmak için yeni duruma göre plan yapmak.
Fikirlerim tükenirse muhtemelen araştırma yaparım ya da bana yardım edebilecek birileriyle konuşup öneri isteyebilirim. İşe yaramıyorsa akışına bırakırım, bir süre dinlenip kafa dinlerim ve daha sonra düşünmeye devam ederim.
Fikirlerim yok. Sen yine iyisin benim kafa pıppırıl😂😂😂
kafanı çok zorlama biraz durup nefes al ilham kendiliğinden gelir.
Soru benimle ilgili değil 😂😂
Kendime mola verip sakince gözlemleyip sessizce dinliyorum.. "nerede hata yapyım diye..
Zihnim çok kalabalık olduğunda fikir üretemiyorum. Bu yüzden önce sakinleşmeyi ve kalabalığı bitirmek için çabalıyorum.☺️
Genelde fikirlerim tükenmez ve arkadaşlarım bana sorar, ama olurda fikirlerim tükenirse, KS'ye sorarım.
Tecrübesine güvendiğim babama danışırım asker olduğundan vs o da mantıklı bir şekilde cevap verir 😊
Yalnız başına oturup müzik dinlerim o zaman aklıma bir kaç şey geliyor zaten fikrimin tükenmesi için daha yalnız birisi olmam gerek yalnızlıktan uzak durunuz size ve çevrenize zarar verebilir.
Bırakıyorum bu kafa yeter deyip dinlemiyorum
Tükenmez genelde ama bazen uzunca boşluğa girdiğim olur ağlarım o ara
Çoğunlukta dostlarımın fikirlerini alıyorum.
Zamana bırakıyorum, netten araştırıyorum.. birilerine sorarim.. ama yine kendi bildiğimi okuyorum.
Yeni fikirler bulmak için beyin fırtınası yapıyorum
Çözüm bulmuyorum. Yoksa bir hayır vardır diyip o haline bırakıyorum.
Düşünürüm, resim çizerim illaki aklıma bi fikir gelir.
Biraz kafamı dinleyip tekrar düşünüyorum. Çok düşünüyorum diye kızan arkadaşlar da oluyor. 😃
Dinleniyorum kendi kendime neden böyle oldu diye soruyorum
Müzik dinleyip yürüyüş yaparım kafamı toparlamak düşünmek için
Tecrübesine güvendiğim benden yaşça büyük dostlarımdan akıl alırım.
fikirlerim tükenmez stckoverFlow sağ olsun :d
Yürüyorum inanılmaz iyi geliyor zihnim düşüncelerim toparlanıyor
Başka konularda kafa yorup konu monotonluğundan zihnimi arındırırım.
Yeni fikirler arıyorum 😁
Fikirlerim tükenmez
Hiçbir şey yapmıyorum. Kendime zaman ayiriyorum.
Annemi arayıp yeni fikir ürettiriyorum agfgf
Daha öyle bir an görülmemiş 😂
Ben her türlü bir yol bulurum
Zeki arkadaşım varsa ona sorarım
bişey yapmıyorum. düzelir diyip geçiyorum
Yeni fikirler kuruyorum
Mantıksız da olsa hep bir fikrim vardır 😅
İlham perileri gelsin diye bekliyorum
Google amcadan yardım alıyorum 😄
Mola verip bir kahve içerim.
Fikirlerini önemsediğim insanlara danışıyorum.
çevremden yardım isterim
Fikir nasıl tükenir ki?
Akışa bırakırm
Her sorunu çözmek zorunda deglm
Fikirlerim tükenmez benim
susuyorum olmasi gereken
Sessiz kalıyorum
Mola veririm 😎
Arkadaşlarıma danışırım
Akışa bırakırım
Asla tükenmez 😎
Fikir üretiyoruz