Kirilmaktan bezmiş kalpler baya yoğun acımasız olmak suç mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kalbim yaşamıyor çünkü aslında bahsettiğin anlamda hiç var olmadı. Ben sadece yeterince akıllıca davranmadım ve insanlar fırsatları değerlendirmesini iyi bildiler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılvalla ne kazıklar yedim ama hala sapa sağlam duruyor yerinde
0104 Yorumla- +1 yıl
Maşallah 😁
- +1 yıl
maşallah maşallahta iyi biride çıkmıyor ki be abla valla bak hep kötüsü denk geliyor yani yerinde olmasa gam yemem ama benim şansıma da kesin yerinde olmasaydı o zaman doğru insan çıkardı :D
- +1 yıl
Yok yok onu bir kenarda saklı tut bu devirde hiç bir insana iyilik yaranmiyor kalpleri raflara koyma zamanı geldi 😊
- +1 yıl
ablam valla çok denedim o kalbi alıp rafa kaldırmayı tamamen atmamasını sağlamayı çok fazla denedim ama olmuyor yapamadım yani normalde aslında çünkü ben çok duygusal bir insanım zaten o yüzden yapamam gayet normal valla artık zaten alıştım yani koymuyor artık birinin bana yalan söylemesi veya duygularımla oynaması ya da işte aldatması falan artık hani üzülsemde eskisi kadar canımı acıtmıyor ama dediğin çok doğru hiç bir insana iyilik yaramıyor gerçekten kalpleri kaldırıp rafa koyma zamanı geldi maalesef
- +1 yıl
Sen uzulebiliyor musun 😊
Ben bırakalı çok oldu acımasız oldum 😊
Sen niye hiç atmaması için uğraştım diyorsun ölmek için intihar etmeye mi çalıştın 🤔 - +1 yıl
evet üzülebiliyorum hala sadece eskisi kadar çok değil
ablam o konulara girmeyelim ya ergenliğimizde denedik bir şeyler de ben o anlamda dememiştim yani tamamen kalpsiz olmak anlamında söylemiştim - +1 yıl
Anladım bu iyi işte kendine acı insanlara değil 😊 bu arada sevdiğin kızın senden ayrılma sebebi cesaretli olmadığındandır diye düşünüyorum çünkü çoğu aile anlayışlı olmuyor bide şunu unut gitsin sevmiş de olsan bazan unutmak ve hayırlı değilmiş demek gerekiyor 😊
- +1 yıl
ablam ben o kızı çoktan unuttum ya oda onun yüzünden oldu zaten bana tek bir kelime söyledi oda onu unutmama yetti baya bir öfkelendim kinlendim yani kinlenmedim de baya bir nefret ettim o söylediği kelimeden unuttum o yüzden ben böyle bir insanım yani ne kadar seversem seviyim biri beni kırarsa o insan benim için ölmüştür bunu zaten ona da söyledim
- +1 yıl
Tamam o zaman bunu önceden söylemiş olman zayıf noktanı belli etmişsin demekki 😊bi dahaki sefere dikkat edersen iyi olacak 😊
- +1 yıl
ablam işte çok safım dikkat edemiyorum hele birini sevdiğimde var ya of yani daha da fena oluyorum en ufak sözlerine kanıyorum sonra da böyle oluyor işte
- +1 yıl
Sende bütün sözleri yalan say bu zaten bur gerçek
- +1 yıl
işte yalan sayamıyorum ama artık yalan saydığım bir şey var oda hep yanındayım hiç bırakmam lafı artık cidden o tür laflara hiç inanmıyorum
- +1 yıl
Birine güvenmediğin sürece sevdiğini sanma
- +1 yıl
ablam ben kimseyi sevdiğimi sanmadım asla da öyle bir şey olmaz yani ben birine seviyorum diyorsam gerçekten seviyorumdur o konunun güvenle bir alakası yok sadece onu söyleyen herkes gitti yani o yüzden o lafın artık benim için bir anlamı yok yani güvenmemekten değil
- +1 yıl
Güvenmek çok önemlidir gerçekten bunu yok sayma
- +1 yıl
abla bak güvenmeyi falan yok saymıyorum ben zaten sevdiğim insana sonsuz derece de güvenirim zaten öyle kısıtlayan biride değilim çünkü güveniyorum güvenmesem kısıtlarım baya ama güvendiğim için kısıtlamam mesela yani güveni yok saymıyorum sadece o kelimelerin artık gerçekten söylendiğine inanmıyorum
- +1 yıl
Bende inanmıyorum şimdi biri çıkıp seni seviyorum dese oturup gülmekten ölürüm herhalde 😁
- +1 yıl
evet aynı şekilde bende öyle olurum büyük ihtimalle :D zaten inanmamak lazım artık yani ben anca yaptığı hareketlerden falan inanırım öyle söylemesinden inanmam
- +1 yıl
Gerçekten bir gün seveceklerine inanıyor musun
- +1 yıl
yani inanmıyorum ama içimde çok çok çok çok çok baya küçük bir umut var ekmek kırıntısı kadar falan hatta ondan bile küçük olabilir öyle bir umut var içimde ama karşıma yine kötü biri çıkarsa her zaman olduğu gibi artık o umutta biticek yani
- +1 yıl
Sınır koyma 😊kalp sınır sevmez aklı devreye sok doğru insanı bulmak için 😊
- +1 yıl
yok sınır koymuyorum sınır koymam ben zaten yani sonuçta her insan aynı değil o yüzden kimseye öyle sınır koymadım koymamda
- +1 yıl
Çok mu konuştuk 😊
Acın derin yıldızlara, aya ve güneşe selam söylemeyi dene onlar seni kırmaz karşılık verecektir 😊 yıldızlar hep parlak güneş hep sıcak ay ise hep umut olacaktır 😊 - +1 yıl
evet galiba biraz fazla konuştuk ama olsun ben böyle güzel keyifli sohbet muhabbet etmeyi seven bir insanım kendimde konuşkan biri olduğum için ondan sorun değil.
ablam zaten ben onlara selam veririm güneş hariç güneşi sevmem gececiyim valla ay çok daha güzel - +1 yıl
Güneş olmasa ay Parlar mı 😁
Ay ışığını güneşten alıyor unutma 😁 - +1 yıl
ablam valla doğrudur da güneşi ben sevemiyorum sabahlardan nefret ederim :D
ama saygısızlık olarak anlaşılmasın bu dediğim.
geceden beri çok güzel sözler söylüyorsun valla şair gibisin maşallah ablam ağzına yüreğine sağlık - +1 yıl
Belli bir yaştan sonra insan kendi kendinin filozofu oluyor 😂
- +1 yıl
evet haklısın sanırım öyle 😂. bu arada bu güzel keyifli sohbet için çok teşekkür ederim ablam
- +1 yıl
Yaşın gerçekten 18 mi 🤔
- +1 yıl
evet ablam
- +1 yıl
Burcun ne 🤔
- +1 yıl
balık senin ne ablam
- +1 yıl
Yengeç Burcu 😂
- +1 yıl
😂 ah be ablam aklıma maziyi getirdin gereksiz mahlukatın burcuda yengeçti 😂
- +1 yıl
Kendi yaşımda birisi ile bu kadar konusabilecegim aklımın ucundan bile geçmedi 😁
- +1 yıl
ablam sizin yaştakiler normal sohbet etmeyi çok bilmiyorlar düzgün saygılı kibarca konuşmayı maalesef bilmiyorlar yani biliyorlar ama çoğu bilmiyor o yüzden zor oluyor o yaştakilerle sohbet muhabbet etmek böyle güzel güzel anlaşabilmek ama bilen biri olduğu zaman doğru düzgün konuşmasını işte saygıyı kibarlığı bilen biri olunca böyle güzelce konuşabiliyoruz
- +1 yıl
Sen benden daha iyi konuşuyorsun ama demek istediğim benim de yaşım 18 😂😂😂
- +1 yıl
heee 😂😂😂 bende 2 saattir seni 39 yaşında biliyorum ablam ablam diyip duruyorum olsun problem değil belki ay olarak büyüksündür benden dicektim ama burcun yengeç oda imkansız kafam iyice gitti benim sorry 😂
- +1 yıl
😂😂
Bütün her şey aynı olacak değil ya 😂 - +1 yıl
😂😂
haklısın valla doğru bir şeyler de farklı olsun bir zahmet yoksa ikiz çıkardık sonra 😂 - +1 yıl
Yok ya bu mümkün değil 😂
İkimiz gevezeyiz,
Aynı yaşta olabiliriz ,
Ama aynı annenin çocuğu olmak mümkün değil be 😂
- +1 yıl
mümkün olmaması daha iyi 😂
evet ikimizde gevezeyiz baya seviyoruz konuşmayı güzelde bir şey bana göre ne güzel sohbet muhabbet edebiliyoruz işte ama insanlar sevmiyor niyeyse 😂 - +1 yıl
Haklı insanları kimse sevmez 😂😂
Ne yalan söyleyeyim ben ağır laflar söylerim öyle herkese saygım yoktur öyle herkesle konuşmayı da sevmem 😁
Çoğu insanı duymamazlıktan geldiğim oluyor neden böyle yapıyor diye soranlar da oluyor 😂 - +1 yıl
doğru söylüyorsun haklı olanları sevemiyorlar 😂😂
valla bak bir ortak yönümüzde daha çıktı bende aynıyım ağır laflar söylerim çok açık sözlü bir bir insanım ve zaten öyle herkesle konuşulmuyor insanlar arkadaşça sohbet etmeyi bilmedikleri için öyle herkesle konuşup güzel anlaşamıyoruz - +1 yıl
Aslında sorun o değil bu devirde ki insanlar yalancı oldukları için biz dürüst olduğumuz için sevmiyorlar vallahi ne yalan söyleyeyim ben bir insani sevmediğim zaman yüzüne gülmem güzel söz söylemek benim için oldukça zor en azından yalancı değiliz 🤜🤛😂
- +1 yıl
evet zaten doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar diye boşuna dememişler 😂
evet en azından yalancı değiliz bu çok iyi bir şey işte şöyle bozuk bir zamanda bile dürüst insanların hala olması insanın içini ferahlatıyor iyi hissediyor insan kendisini - +1 yıl
İnşallah onlar sağ kalır 😂
Bizi öldürmeleri az kaldı 😂 - +1 yıl
amin inşallah 😂
evet bizim gitmemize az kaldı valla karşıma hep yalancılar çıktığı için hayatımda artık dürüst olmaktan yoruldum 😂 - +1 yıl
Dürüst olduğumuz sürece hep yalnız kalacağız 😂
Uzun dostluklar yalan dolan ile devam ediyor 😁
- +1 yıl
evet maalesef biz iyi kalpli dürüst insanların ödediği bedel yalnızlık 😂
evet haklısın uzun olan dostluklar ilişkiler hep yalan dolan ile devam ediyor - +1 yıl
Bir şey soracağım şu profilde olan sen isen niye o kadar zayifsin tabi önemli değil ise merak ettim 😊
- +1 yıl
yok yok önemli değil merak etmiş olman normal bir şey seni anlayabiliyorum merak etme
profildeki evet benim zayıf olmamın sebebi hastalığım maalesef ki yani eskiden çok kiloluydum aslında bundan 6 sene önce falan çünkü o zamanlar ileriye gitmemişti ama artık durumu kötüye gidiyor gün geçtikçe o yüzden kilo alamıyorum beni içten içe yiyip bitirdiği için b12 eksikliğim bile var daha bu yaşta oda bu hastalık yüzünden hastalığım böbrek hastalığı bu arada tek böbreğim var doğuştan eskiden sorun çıkartmıyordu ama son 3 veya 3 buçuk senedir genişleme var o yüzden böyle kötüye gidiyor gün geçtikçe he birde zayıf olduğuma bakma aslında futbolcu gibi bir fiziğim var vücudumun üst tarafı ince ama bacaklarım futbolcu bacağı gibi bunu da niye söyledim bilmiyorum aklıma geldi söyliyim deidm - +1 yıl
Geçmiş olsun 😊
Allah şifa versin ☺️
Şimdi nasılsın peki - +1 yıl
allah razı olsun çok sağol çok teşekkür ederim güzel dileğin ve güzel duan için :)
yani aynı durumumda bir değişiklik yok ne daha kötü ne daha iyi ama gün geçtikçe bu genişleme ilerlediği için aslında durumum kötüye gidiyor her gün sadece belli olmuyor o kadar - +1 yıl
Güçlü ol tamam mı kendini bırakma 😊
Futbolcu gibi ayakların var öyle mi benim de hayalimdi küçükken futbolcu olmak ama insanları tanıdıkça belimde silah olsun bir asker olmak istedim ama olmadı
Galatasaray hayranı öyle mi 😁 - +1 yıl
yok güçlüyüm kendimi asla bırakmadım bırakmamda sen merak etme :)
benimde hayalim oydu ama maalesef daha 10 gün önce sağlık kontrolüne gittim eğer kontrolden geçseydim futbolcu olacaktım kulübe giriyordum bir tane ama işte bu hastalık engel oldu ona maalesef. evet galatasaray hayranıyım yani hayranıyım demeyelim de galatasaray ailem diyelim çünkü gerçekten yani futbolu sevmemin sebebi de bu aslında her ne kadar saçma bir oyun gibi gözükse de yani gerçekten saçma bir oyun 22 tane adamın 1 topun peşinden koşması falan mantık ile baktığımızda çok saçma ama işte işin içine duygular girdiği zaman o futbolun içindeki duygular var ya işte onlar bağlıyor insanı benim galatasaraya ailem deme sebebimde bu işte her şeyimde yanımdaydı herkes gitti ama o kaldı o benimleydi mutlu etti tam bir aşk gibi yeri geldi güldürdü yeri geldi sinirden bağırttı yeri geldi kalbimi fet etti - +1 yıl
Bence futbol çok güzel kız olsam bile bunu çok iyi biliyorum dıştan farklı ama bide oynarken bunu gör 😁
Futbolcu olmamana üzüldüm ☹️
Bende Fenerbahçe taraftarıyım 😁😁 takım olarak düşmanız 😂 - +1 yıl
evet bak kız olmana rağmen bunu biliyor olman çok güzel oynarken gör he bak ben kaleciyim ama haberin olsun öyle kolay gol atamazsın 😂
yok yok üzülme lütfen. evet düşmanız ama bir laf var ezeli rekabet ebedi dostluk demişler 😂
- +1 yıl
Küçükken çok oynadım bazen sinir olurdum " şimdiye kadar oynamadım şimdi görürsünüz" derdim hiç bir şey değişmezdi 😂
Kaleci olarak da oynarken de çok iyiydim 😂
Senin de vardır futbol oynarken öldürmek istediğin biri 😂😂 - +1 yıl
bende hep aynıydım görüceksiniz deyip bir şey yapamıyordum 😂
kaleci olarak da iyi olman güzel bende hem oyunda hem kalede iyiydim genelde uzaktan vurduğum şutlarla he birde topa aşırı sert vurup ayakkabımı patlatmamla meşhurdum küçükken 😂
evet var tabi olmaz olur mu geçen hafta mesela halısahaya gittim kaledeydim hava topuna çıkarken ayının biri geldi üstüme atladı ayağımı incitti 2 gün yürüyemedim doğru düzgün 😂😂 - +1 yıl
😂😂😂😂
Niye bu tür insanlar hep kilolu oluyor ben anlamadım mesela benim bu gücüm o zaman olsaydı onu öldürürdum 😂
Vay be bak gerçekten bu futbol efsane bir şey 😂😂
Çoğu zaman düşündüğüm oluyor ben sahada olsam büyük ihtimal hakeme topu atarım 😂
Bide pas vermiyorlar be olduresin geliyor bağırıyon duymuyorlar 😂 - +1 yıl
evet futbol gerçekten de efsane bir şey ya 😂😂😂
hakeme topu atmakta marifet 😂
evet o çok can sıkıcı pas vermiyorlar çok fena ayar oluyorum öyle olunca 😂 - +1 yıl
Ben 18 yaşımda su molası olduğunu öğrendim meğer onlar bağırmiyor 😂
Bizim boğaz kupkuru olurdu bizimki su molası değil de kalp nakli gerekiyordu 😂😂😂 - +1 yıl
olsun bilmemek değil öğrenmemek ayıp sonuçta öğrenmişsin 😂
evet resmen kalp nakli gerekiyordu ya hatta sadece kalp değil yeni bir ciğerde vermeleri lazım 😂😂😂 - +1 yıl
😂😂😂 öğrendim ama çok erken değil mi 😂
Bak işte bu hiç fena bir fikir değil 😂
- +1 yıl
😂😂 evet erken sayılır 😂
evet tabi ki de değil 😂
bu arada ben şu an harbi şoktayım ilk defa böyle güzel futboldan anlayan bir kızla konuşuyorum helal olsun sana valla bu sohbet içinde çok çok teşekkür ederim iyi geldi böyle güzel güzel sohbet muhabbet etmek baya keyifli oldu güldük eğlendik ne güzel 😂 - +1 yıl
Sağol patron 😂
Zamanında bizde az darbe yemedik ayaktan 😂😂
Çoğu kız futbolu topu saydırmak sanıyor onlara ne demek istersiniz patron sizi dinliyorum 🎤🎤 - +1 yıl
rica ederim ustam ne demek 😂
yediğim darbeler çok fenaydı ya 😂
onlara ne demek isterim düşüniyim bakiyim heh buldum onlar öyle sanmaya devam etsinler usta biz futbolumuza odaklanalım yanlış insanlarla işimiz olmaz deyip raconumu kesiyorum 😂😂 - +1 yıl
Topu o kızlara versen saha dışına çıkarlar geri dönüşü olmayan çıkış 😂😂
Usta mı oldum maşallah bana 😂😂 - +1 yıl
evet harbiden saha dışına çıkarlar giremezler bir daha 😂😂
evet usta oldun maşallah nazar değmesin inşallah ustama 😂😂 - +1 yıl
ne ustası olduk be 😂
Bak yine gevezelik tuttu 😂 - +1 yıl
ne ustası bende bilmiyorum çok sorgulama ustam 😂
evet yine gevezeliğimiz tuttu da aklıma geldi bırakmış mıydı ki 😂😂 - +1 yıl
Hakkaten ya sohbet baya sardı 😂
Biz hep gevezeyiz 🤜🤛 - +1 yıl
evet valla baya sardı baya da keyifli iyi geliyor 😂
evet biz hep gevezeyiz - +1 yıl
Buz devrindeki şu iki deli hayvan var kalbimiz temiz ama deliyiz 😂😂😂
- +1 yıl
he evet biliyorum onları 😂😂 evet kalbimiz temiz iyiyiz falan ama deliyiz 😂😂
- +1 yıl
Deliler her zaman kazanmıştır 😂
- +1 yıl
evet sonuçta bir laf var deliye her gün bayram diye boşuna dememişler 😂😂
- +1 yıl
😂😂
Kesinlikle öyle 😂
Bu arada adın neydi senin patron 😂 - +1 yıl
😂😂 adım giray benim ustam senin adın neydi 😂
- +1 yıl
Benim adım bir şarkı tahmin et 😂
- +1 yıl
ahsen geldi aklıma ilk 😂 hani vardı ya ah sen ne güzel ne güzel gülüyorsun diye o geldi aklıma 😂
- +1 yıl
😂😂
Benim adım Mihriban 😁
Bunu bilmiyor olman çok kötü 😂 - +1 yıl
ah be ne biliyim aklıma gelmedi 1 şans daha verseydin keşke be ustam 😂😂
evet baya kötü hemde keşke bilseymişim 😂 - +1 yıl
😂😂 şans 1 'i aşmamalıdır 😂
Benim ismim olgun ama seninki baya iyi şansa bak 😂 - +1 yıl
😂😂 ama niye herkes 2. bir şansı hak eder hele bide iyi biriyse niye hak etmesin 😂😂
valla senin isminde çok güzel 😂 - +1 yıl
Yok yok gerçekten ikinci şans şımartıyor 😂
Galatasaray hastası 😂 - +1 yıl
doğru söylüyorsun da o karaktere bağlı ustam karakteri olgun olan insan şımarmaz 😂
evet galatasaray hastasıyım şuanda da aşkın olayım dinliyorum icardi klibi 😂😂😂 - +1 yıl
Bizim Arda güler gitti be ☹️
Çocuktaki şansa bak 😂
Bu sefer şampiyon siz oldunuz değil mi 😂 - +1 yıl
evet real madride gitti hemde kurtardı kendini fenerden adamı doğru düzgün oynatmıyordunuz bile şanslı çocuk valla 😂😂
evet biz olduk icardim sağolsun 😂 - +1 yıl
Kız gibi aşıksın be 😂
Maşallah tüh tüh nazar değmesin 😂
Hakkaten ya senin hiç mi ihtimal yok futbolcu olman için - +1 yıl
evet valla çok seviyorum kendisi gel karım ol dese olurum o derece ülkeyi zaten bu eşcinsel yaptı 😂
inşallah değmesin nazar icardime 😂
evet maalesef hiç ihtimal yok keşke olsa sonuna kadar giderim de işte yok maalesef - +1 yıl
😂😂😂sen çok değişik birisin 😂
Ama ihtimalin olmaması beni sinir etmedi değil 😤
Peki şu hastalığın geçeceği yok mu iyileşme mümkün değil mi tehlikeli mi? - +1 yıl
evet değişiğimdir doğru 😂😂
yok yok sinirlenme düşünme sen onu sinirlerin bozulmasın
evet tehlikeli yani mesela eğer şu an çok şiştiyse o genişlemesi yüzünden fazla genişlediyse bir darbe geldiğinde o böbreğin patlama riski var patlarsa da işte büyük ihtimalle ölüyorum ne oluyor bilmiyorum tam olarak ama mantık açısından düşünüyorum sonuçta içerde böbrek patlıyor buda iç kanamaya yol açar diye düşünüyorum iç kanamadan gidebilme riskim var yani ama bilmiyorum tabi ki doktora sormadığım için kesin bir şey söylemem yanlış olur sadece kendi mantığımla düşünüyorum bunu yanlışta olabilir. birde iyileşmesi mümkün değil yani şöyle mümkün böbrek nakli yapıyorlar anca öyle ama oda iyileşmiş olmuyor sağlıklı olan böbrekle sağlıksız olanı değiştirmek oluyor ama o sağlıklı olanında zamanla bozulma ihtimali var tabi - +1 yıl
Vur dedik öldür demedik ☹️
- +1 yıl
ya özür dilerim çok özür dilerim sadece öyle sorunca bir anda patladım yani patladım derken sinir anlamında değil öyle patladım içimi döktüm moralini bozmak istemedim ustam özür dilerim
- +1 yıl
Özür dilemen gereken bir durum yokki ☺️
Sadece senin bu durum hakkında bu çaresizlik beni üzdü 🥺 - +1 yıl
ya hayır var moralini bozdum boş boğazlık ettim öyle yapmamam lazımdı ama sağol yine de böyle güzel düşündüğün için çok teşekkür ederim çok sağol. ya hayır öyle üzgün üzgün bakma üzmesin üzmesin bir şey yok merak etme bak ben iyiyim şu an sana yazabiliyorum zıplayabiliyorum koşabiliyorum iyiyim bak bir şeyim yok sakin ol merak etme iyiyim
- +1 yıl
İyi olduğunu biliyorum ☺️
Çok giciksin sadece ☺️
İyi olacaksın bu durumunu unutmaya çalış 😊 - +1 yıl
he iyi bunu bilmen güzel bunu bildiğin için moralini de bozma :)
çok mu gıcığım olabilir ama sanırsam tatlılık anlamında diyorsun 😂
evet iyi olacağım biliyorum çok sağol çok teşekkür ederim böyle destek olup moral verdiğin için :) - +1 yıl
Tabi gıcıksın patron 😁
Ben insana acımam 😁
Bunu bil patron acımak büyük bir terbiyesizliktir ben bunu böyle kabul ettim patron bir gün iyileşeceksin 😁 - +1 yıl
he gıcık olabilirim ustam o normal bir şey yani sanırım bilmiyorum
acıma zaten ustam kimseye acınmaz bu devirde
inşallah iyileşicem bir gün ustam inşallah sağol varol ustam raconlarına sağlık 😂 - +1 yıl
Tam gebertmelik 😂
Racon ne be 😂 - +1 yıl
😂😂 e gebert sende ustam 😂😂
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
11Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim kalbim yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılBu soruyu okurken baya bi düşündüm. Duyguları hala çok yoğun yaşıyorum ama bir tepksizlik var bende. Sağ mı bilemedim :)
11 Yorumla- +1 yıl
Tepkisizlik önemsiz oldukları içindir 😊
+1 yılKalbimi bu güne kadar 2 kadına açtım. 1. si "kırdı" kelimesi az kalır ve o günden sonra kendimi uzun bir süre toparlayamadım. 2. Kadın ise parçalanmış, yıkılmış olan kalbimi sarıyormuş gibi gösterip hayatına başka birini alıp yola devam etti. Bu kalp nasıl iyi olsun?
00 Yorumla
+1 yılKalp sadece bir organdır tüm his ve duygular beyindedir o yüzden kalpsiz olmak beyinsiz olmaktan iyidir
04 Yorumla- +1 yıl
Kalbi organ gibi bilmekte Ayrı bir beyinsizliktir bunu kabul edin 👍🏻kalbin olmasa o beynini sağ tutacak kan nereden gelecek 🤔
- +1 yıl
Efendim konumuz tıb değil duygular ve hisler lütfen konuya odaklanın
- +1 yıl
Beyefendi siz önce şu beyni aradan çıkarın konu zaten sabit 👍🏻
- +1 yıl
Efendimiz söz konusu beyin ya da kalp değil insanların yıllardır bu şekilde duyguları sömürüldü ve bu böyle devam edecek çocukken kağıda kalp ❤️ cizerdik büyük öğrendik ki gerçek kalp değilmiş sahteymis 🫀bunun gerçek kalp olduğunu öğrendiğimiz zaten kandırılmıstık
Yok solda bazen atıyor bazen atmiyor 😀
012 Yorumla- +1 yıl
Bunu hissediyor olmanız neye bağlı 🤔
- +1 yıl
Sanmıyorum 😊
- +1 yıl
Acımasızlık var biraz buda kalbinizin savunma şeklidir 😊
- +1 yıl
Sanırım öyle 😁😂
- +1 yıl
Tamam kalbi bir kalıba koy ve bir kenara koy bakalım ne olacak 😊
+1 yılÇok kirılip kazık yedim ama hala sapa sağlam😂😂😂
01 Yorumla- +1 yıl
😂 tarihi eser yani öyle mi 😁
Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bazen ole gerekiyo
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılSelamet
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alisiyorsun kabuk bagliyor yaralar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCemileyi seviyorum
09 Yorumla- +1 yıl
Git ona söyle 😁
Cevap sahibi+1 yılDefaatle söylüyorum
- +1 yıl
Nasıl yani 😂
Cevap sahibi+1 yıl💛💙 Kalp atıyorum seviyorum diyorum.
- +1 yıl
Ee sonra ne oluyor 😁
Cevap sahibi+1 yılİnsanların özelinin merakı olmaz. Şu yaşınıza kadar öğrenemediniz mi 😇
- +1 yıl
Özelini burada ortaya döken sana ne demeli 😊
Cevap sahibi+1 yılO benim iradem. Ayrıca dilediğinizi söyleyebilirsiniz, saygısızlık etmedikçe 🤗
- +1 yıl
😊😊
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılParam parca kalbim
034 Yorumla- +1 yıl
Onu tamir etmek istiyorsan bir süre insanlardan uzak dur ve insanlara acimayi bırak
- +1 yıl
Zaten yillardir ne dostum var ne arkadasim
- +1 yıl
O zaman acımasız olmayı secmissiniz 👍🏻
- +1 yıl
Degil uzak durmayi sectim
- +1 yıl
Çoğu kadın erkeklerin kalbi yoktur der bu gerçek mi 🤔
- +1 yıl
Hayir kalbimiz var ama maalesef siz hanjmlar genelde para icin geldiginiz icin bize bizde kalbimize kilit viruyoruz
- +1 yıl
Peki tek bir soru soracağım
Siz erkekler için kadınlarda olmazsa olmaz olan ne?
Kadın para ister peki ya siz
1 çocuk
2 hamaratlik
3 456789 daha sayarsam sonu gelmez 😊 - +1 yıl
Sahsi fikrim 1 cisi sevgi isterim beni benimsesin jsterim gerisi gelir zaten onlar teferruat
- +1 yıl
Peki makyaj sevmezsiniz ama makyajlı kadınlara bayilirsiniz o ne olacak 🤔
- +1 yıl
Aman aman duvar boyasini suratinizs surup ne anliyorsunuz hic anlamadim
- +1 yıl
Gözleriniz görünce öyle demiyor ama 😁
- +1 yıl
Ben sahsen kactane kiza dedim onu bi desem sana varya? Ben sayisini unuttum harbiden
- +1 yıl
Söylesene gerçekten üzerime alinmam 👍🏻
- +1 yıl
Sayisini unuttum yeminle
- +1 yıl
Peki onların tepkisi ne oldu
- +1 yıl
Ne olacak sanii cok guzel bir sey yapmislr fibi hava attilar sonra gelip cidden boylemi dusunuyorsun falan diye nutuk attilar.
- +1 yıl
İstersen sana boya paleti alabilirim deseydin 😁hani şu resim çizmek için kullanıyorlar ya şu bol bol boyası olan 😁😂
- +1 yıl
Aklima gelmedi daha neler dedimde neyse buraya yazmayayim
- +1 yıl
Tahmin diye bir şey var 😁
Sağol kalsın yazma 😊 - +1 yıl
Haha yazmayayim oke 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Piskolojik sorun oluşuyor 😂😂
- +1 yıl
Bencede. Sen kullaniyormusun duvar boyasi?
- +1 yıl
😂😂😂he sorma 😂
- +1 yıl
Bendede var gek boyayayim seni 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Satiyorum ben hahahaha
- +1 yıl
Hadi ya gerçekten mi 😂
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Madem öyle laf sokmak yerine satış yapmayı bırakın 😁
- +1 yıl
Guzel para var enayi parasi tatli olur 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Sustun? 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Susmak değil üzerime alınmıyorum çünkü ben boya badana sevmem 😂
Geç oldu 😊
Küçük yaşta güneşi sarıya boyamak için kalemlere ihtiyaç duyardıniz bu tür makyaj konuları ise bazen kusur örtmek için kullanılıyor aklı başında adam buna kanmaz zaten hoşçakalın 😊
- +1 yıl
Gule gule hayirli geceler
- +1 yıl
Size de 😊
- +1 yıl
Sagolun
+1 yılArtık duygularımı kaybettim
00 YorumlaYok benimkinde öyle en guzelide o
00 Yorumla
+1 yılYok sol
00 Yorumla
+1 yılDeğil