Diğer Kalbin gerçekten iyi mi? flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Yapay Zekaya Sor https://youtu.be/rPqQN_ia5e8?si=Rd69320gVfHHAplIKırılmaz kalp yapmışlar... Güncellemeler1 yıl Süper bir soru sordun 💃 Şimdi sorunu daha çok üye görecek, hemen gelen cevaplarla yorumlaş! 💖 Süper sorunla 4 Xper daha kazandın, tebrikler! 🤩 Kalbin gerçekten iyi mi? Kalbin gerçekten iyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Ben hak eden insana iyiyim. hak etmeyene de kötüyüm bu kadar. melek olmak gibi iddam yoktur. 2 0 Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Valla iyi çok şükür. Her öğün beslediğim için vıyaklamıyor. 2 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% 1 yıl Diğer konusunda 5,9b cevap paylaştı. Mahkeme-i Kübra 'da belli olacak.Kim iyi kim kötü.O yüzden yüksek beklentiye girmemek gerek, zira iyiyim demekle iyi olunmuyor. 2 0 Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl İyi ya kolay kolay hiçbir olaydan veya kişiden etkilenmez kalbim 2 0 Yorumla
Gurmezade Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Bugün atışını biri hissetti 🙈🙈🙈nasıl iyi mi sormak lazım 1 0 Yorumla
SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Evet iyi ama bazıları haketmiyor bunu ama yine de kötülük yapamıyorum 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl İyi çok şükür hala birileri için atmaya devam ediyor 🎉 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl He iyi ne duyuyor ne hissediyor artık 😌🤌 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 700 cevap paylaştı. Seninki kadar değil sanırım 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. İyi mi bilmiyorum ama çok darbe yediği aşikâr 1 0 Yorumla
Lila_rüzgar12 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kalbim iyi ama iyi olmaktan da yoruldu 1 0 Yorumla
buzzzgibikarpuzz Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kırık dökük ama devam ediyor yaşamaya 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ufak tefek kırık ve çatlaklar var ama iyi 1 0 Yorumla
Kuşadali88 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. İyi galiba hala kan pompaladığına göre 😄 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bence ben iyi bir insanım 😂 1 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% 1 yıl Diğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Herkes kadar... 1 0 Yorumla
AnkaradaBirYalniz Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 901 cevap paylaştı. Kime gore iyi 1 1 Yorumla AnkaradaBirYalniz 1 yıl Hala konusmadin benimle Yorumla
Ceyhunn26 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 95% 1 yıl Diğer konusunda 547 cevap paylaştı. Allah'a şükür iyi. 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Degil 1 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kişisine gore iyi 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Diğer konusunda 22,9b cevap paylaştı. Kalp mi? O neydi... 1 0 Yorumla
Alonesyd Takip Et Yoda Yaş: 42 1 yıl Diğer konusunda 506 cevap paylaştı. Darbelere dayanıklı 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben hak eden insana iyiyim. hak etmeyene de kötüyüm bu kadar. melek olmak gibi iddam yoktur.
Valla iyi çok şükür. Her öğün beslediğim için vıyaklamıyor.
Mahkeme-i Kübra 'da belli olacak.
Kim iyi kim kötü.
O yüzden yüksek beklentiye girmemek gerek, zira iyiyim demekle iyi olunmuyor.
İyi ya kolay kolay hiçbir olaydan veya kişiden etkilenmez kalbim
Bugün atışını biri hissetti 🙈🙈🙈
nasıl iyi mi sormak lazım
Evet iyi ama bazıları haketmiyor bunu ama yine de kötülük yapamıyorum
İyi çok şükür hala birileri için atmaya devam ediyor 🎉
Tuzla buz ama altın altındır ama bazen altın tozu ⚡️
He iyi ne duyuyor ne hissediyor artık 😌🤌
Kalbim iyide beynim kötü
Merhamet duygum var ama hakedene
Seninki kadar değil sanırım
Çok şükür çalışıyor : ))
İyi mi bilmiyorum ama çok darbe yediği aşikâr