Güncellemeler
+1 yıl
Çocuk bana istek atmış ama sadexe yüzüm vardı ppde. Kabul etmedim daha bekletiyorum. Bi de sevgilisi var açık ama çirkin Allah affetsin
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel💘
2-3 erkek kapalı olduğumu görünce takipten çıkmıştı. İnşallah bi daha olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kimisi kapali ister kimisi istemez knk tercih meselesi. Bende sahsen kendimce sebeblerden dolayi kapali isterim hani oldu da (artik nasil olacaksa ama..) kapali sanip ya da bekleyip bi bakiyom aciksa bende heralde istemem cunku istegim bu yonden..
İnşallah kapalı isteyeni isterim hep amin
Amin inshallah. Sen istedigin kriterlerin ne ise o sekilde arayista ol ve kabul et yoksa siz kizlara karsiniza bin bir cesit erkek cikar hepsi farkli farkli modeldir ama asil onemli olan senin gibi mi ya da senin istedigin gibi biri mi. Ben mesela biraz farkliyimdir bu zamanin erkeklerine, ben dinime ibadetime onemseyen biriyim ve esimi de kendim gibi bana benzeyen bu tarz seylere onemseyen deger veren biri istiyorum dogal olarak yani benim arayisim bu yonden kapali temiz helal kiz falan, yoksa onume gelen her hangi bir kizla da evlenilir mesele o degil, dogru kisi mi ya da senin istedigin kisi mi buna bakacan, oyle hemen aa cok guzel cok yakisikli asik oldum benle olacak is degil bu, evlilik bu ciddi istir cocuk oyuncagi degil sakaya gelmez omurluk bir secim yapacaksin oyle aa canim sikildi bundan araba degistirir gibi es mi degisilir o yuzden acele edip de hemen tipine asik olup da geri kalan her seyi unutma, karakter kisilik ailesi vs olsun falan...
Valla ben yakışıklı gördükçe aşık oluyorum çok zor evlilik
Asik olmaktan sikinti yok zaten, mesele kisinin dogru olup olmamasi yoksa asik olunacak kisi dolu ama hepsi bana gore degil iste uygun olacak...
Hayır işte beher yakışıklı gördüğümde aşık oluyorum o yüzden evlenmek için sağlam düşünmek gerek
Tamam iste bende onu diyom ayni seyi diyoz...
Sen anlamıyorsun her gördüğüm yakışıklıya aşık olduğum için evlenince aldatma olasılığım yüksek bu yüzden en iyisi olmalı
Ee tabi en iyisi olmali hepimiz icin gecerli o...
kapalı olduğun için takipten çıkması güzel bir şey. Seni olduğun gibi sevemeyenden ne çekiniyorsun. Defolsun gitsin..
sevgilisi olana bulaşma sen ne yaptığının farkında mısın
Ama o kız onu haketmiyor
hak edip etmediği sana kalmadı mutluluklarını bozma ne yaptığının farkına var. Onurlu ve şerefli ol!
Çocuk bana istek attı!
Çocuğun karakterini gösterir bu. Miden kaldırıyorsa ve sen de senden daha güzeli çekicisi seksisi denk gelince sepetlenmeye razıysan buyur çocuğa sulan ve ayart kendine çek tamam mı!
Hdjjdnddj abi böyle diyorsun da kız da doğru yolda değil meme dekoltesi açıyor
seninki onunkinden daha mı güzel? O şekilde mi çocuğu kendine çekeceksin?
bak üslubum için özür dilerim ama olaya ayıkmanı istiyorum. Kız öyle ve çocuk onu beğenmiş. Sen de belki de kapalı olduğun için çekici geliyorsundur senin de belki tadına bakmayı düşünmüş olabilir yani bilemeyiz günahını almak istemiyorum ama ihtimal söz konusu.
Bunu da geçtim bu kız ne kadar kötü olursa olsun o çocuğun sevgilisi ve senin karışmaya hakkın yok
Hayır kızın yaptığı günah zaten. Ki çocuk benim kapalı olduğumu daha görmedi soruyu okur musun isteği kabul etmedim daha
kızın yaptığı günah da seninki ne peki? başkasının gönlüne ateş koymak nedir? başkasının ilişkisini "o hak etmiyor" diye yıkmak nedir?
Sakin ol shamp daha isteği bile kabul etmedim
kapalı kızlara ilgim var bazıları öyle hanımefendi öyle nahif geliyorlar ki. insan yakınlık duyduğuna sanırım daha çok kızıyor yoksa beni ilgilendirmez ki sadece düşün istedim yanlış yapma
Haklısın. Zaten ben zengin istiyorum bu zengin değil yani evlenmemiz imkansız
nasıl birisin merak etmeye başladım
Kapalı olmak ayrıcalıktır Kıymet bilene Müjdeler olsun
İnşallah hepsi kıymetimi bilir amin
Yeni mi tanıştığın burdan mı
Yok tiktoktan sevgilisi olan kız resmini paylaştı ben de biri yorum yapınca sen misin benzemiyor be yazdım çocuğun kendisi yazmış benim diye sonra orjinal İnsta verdi benim tiktokta pp yoktu ben ona instadan istek atınca o da bana attı ilk geri çekti sonra tekrar attı
Hoşlandın mı drst ol ama
Evet zaten yorumda övmüştüm çocuğu o da görüp cevap vermiş
O zman boş ver umursama. Yaş kç bu arada
Niye be?
Ne niye
Niye umursamayım boşvereyim anlamadım?
Yş kaç
Ya ne boş yapıyorsun abi çocuğu övdüm diyorum o da bana istek attı diyorum o zaman boş ver umursama yazıyorsun ne alaka
Ee kapalı olfuğunu gmrünce takipten çıkmış ne uğraşıyon
Çıkmadı diyorum Allah korusun çıkar mı diyorum