Benim canım iyi ki doğmuş mesela.. 😊🥂✨️ @-Felaketce- geç de olsa iyi ki doğdun bebeim, seviyorum seni.. 🥂❤️ şerefine olsun.. 💫
https://m.youtube.com/watch?v=rAUrBfvQu4M
#smell
#felaketce

Benim canım iyi ki doğmuş mesela.. 😊🥂✨️ @-Felaketce- geç de olsa iyi ki doğdun bebeim, seviyorum seni.. 🥂❤️ şerefine olsun.. 💫
https://m.youtube.com/watch?v=rAUrBfvQu4M
#smell
#felaketce

İyi ki var dediğim bir çok şey var hayatımda olan kişiler iyi ki varlar. Kolay kolay bu cümleyi de söylemem eğer söylüyorsam gerçekten benim hayatımda büyük bir yeri var demektir. @felaketce doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber
O elindeki şişe yerine bir şişe suda olabilirdiiii... yapmaaa, değmez güzelim değmiyorr inan bana gerci inanma boş ver bildiğini yap şimdi aklından bana sövüştürmesyon... (benim spor aletlerim ve suuu..
Benim gibi yapmak derken ne anlamda onu anlamadım 😄
Yani ben keyif için tüketiyorum, kendimden geçercesine nadiren içerim :D sen de deneyebilirsin zor bişey değil zira :D
Annem ve kedim için söylerim bunu daha çok..
ama bugün kardeşim için de söyledim..
babam için de söylediğim oluyor..
ailem diye özetleyebilirim… 🙏🏻😇
İntihar edebilme özgürlüğü. İnsanı ayakta tutan en iyi şey bu. Çok bunaldigin bir gün kendini oldurebilme özgürlüğün var.
Bu düşüncenin olmaması insanı tamamen hasta ederdi
Cevap
31Cevap
Ailem iyi ki var onlarla her birlikte sağlıklı bir ömür tek istediğim şey. Sevgili @-Felaketce- ' nin de yeni yaşını kutlarım🎂🎉
Teşekkürler🤗
İyi ki doğdun @-Felaketce- sevdiklerine birlikte nice sağlıklı, huzurlu ve mutlu yıllar dilerim.. ✨🥂
Teşekkür ederim😀
@-Felaketce- Rica ederim :D
Canım benim benim için de iyi ki varsın hep her daim varlığını hissettiren gerçek bi dost oldun bana ❤🤗
❤️💋🥂
Aile ve dostlar.. Bu arada @-felaket e doğum günün kutlu olsun nice yıllara..
Teşekkürler😅
@-Felaketce- rica ederim ((:
Olum insanlar seviliyo lan dün doğum günümdü sevdiğim 2 adam birde abim kutladı başkalarından çıt yok sjbssijsksjskshsskhdjshdkshsishsjshsjs
Ula hayaattt
internetim bilgisayarım telefonum sağlığımda derdimde yok şimdilik o yüzden iyi ki böyle bir hayatım var
İyi ki dediklerim fazla
valla ablam benim iyi ki varsın dediğim bilgisayarım var sağolsun her şeyimde yanımda oldu birde galatasarayım var
İyiki ailem var iyki @zurafaninbiri var 💜 iyi ki o var 🤍
İyi ki varsın sen de 🥺🌼
beynim diyorum her zaman ama bazen acaba beyinsiz olup mutlu mu olsam diye düşünürüm.
Kardeşim, Yeğenim, Klima, Kitaplar, Kahve, Bira, Makarna ve sosları, Motosikletler.
Ailem iyi ki var dediğim en önemli şey hayatımda
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara @felaketce ☺️☺️✌️
Bana değer veren ve değer verdiğim her şey iyi ki var.
Yanimda annem ve kiz kardesim var bide akrabalari sayarsak baska mutlu oldugum bisi yok maalesef
Doğum günü kutlu olsun nice yaşlara ☺️
Çay, battaniye ve balkon
Canim kendim, tabiiki
Bir kişi buradan tanıdım iyi ki de tanıdım
Evcil hayvanım, kedim yani. O herşeye bedel🥲🐾
İyi dogmus arkadasın 🙂
Allah hayırlı ömür versin
Canım sevgilim var ❤️
Ben sevdiğim kisiler
Sevdiklerim
Ailem iyi ki var
Çok şükür 🙏🏻 bir çok şey var, nice seneler✌🏻