Aile & Toplum İyi ki var dediğiniz ne var? Şişkolettaa Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 38 Yapay Zekaya Sor Bu kahveyi kim bulduysa onu çok seviyorum.İyi ki kahve var ☕😍 İyi ki var dediğiniz ne var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı. İyi ki varım kendime iyi ki var diyorum sadece 3 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Süpermiş sen kendini boyke sevmezdin bunu gördüğüme sevindim 😄 u Barış_LonelyForever 1 yıl kendimi severdim ama hayatı sevmezdim :D teşekkür ederim Şişkolettaa 1 yıl Haa olabilir bak ama kendini seviyorsan hayatla arani iyi tutman gerek 🙄 u Barış_LonelyForever 1 yıl Deniyorum umarım başarırım 🙄
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı. Kitaplar iyi ki var gadası insanı dış dünyadan koparıp mutlu da ediyor oturup ağlatıyor da 1 0 Yorumla
Leviss Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 34% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. Yapta icelim bagri 😂😂iyi ki var dedigim sey cok aralarindan secemedim hepsinin yeri farkli 1 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Enn olanı yok galaiba Yorumla Leviss 1 yıl Simdi bunami takildin? 😂😂 yap icelimi es geciyor Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Yapmamak için bahane 😄 Yorumla Leviss 1 yıl Hic anlasilmadi 😂😂Tamam yapma ne demisler kendi isini kendin yap 😂😂 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Bitanem aşkım kendim iyi ki sonsuz şükürler olsun varım kesinlikle evet 😍 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Ahahah 😄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevgi iyi ki var...Birde kahve o kadar sevilecek bir şey mi ya🤣🤣🤣 1 5 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Kahveyi sevmeyen anlayamaz bu aşkı 😍 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Saol canım 🤣🤣🤣 ben bir tek Türk kahvesi severim o da günde 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen tiryakisisin kahvenin sanırım Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Evet ta kendisi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Türk kahvesimi filtremi Yorumla
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 833 cevap paylaştı. Duş iyi ki var diyorum bazen o kadar rahatlatıyor ki 1 0 Yorumla
Semih4500 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 869 cevap paylaştı. şu an hastayım 🤧 burun spreyi iyi ki var da nefes alabiliyorum… 0 0 Yorumla
YorgunBirCicek Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kitaplarim 1 0 Yorumla
BenimadımV Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Sanırım kitaplar olmasa kaçacak yerimiz olmazdı 1 0 Yorumla
Most_Wanted010 Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 576 cevap paylaştı. Bi kahve ikram etsen olabilirdi 😚 1 0 Yorumla
SlowShutter Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Yemenliler buldu, seviyor musun onları? 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Kahve, müzik ve O :D 1 4 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl kahvesiz olmaz can :D ☕🚬 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl @Barış_LonelyForever asla olmaz, ve sen de iyi ki varsın can 🫶 Yorumla u Barış_LonelyForever 1 yıl Teşekkür ederim ablam. iyi ki varsınn 🫶 🙏🌸 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 🥳🫶 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Evladım 1 4 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Allah bağışlasın Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Sağ ol Senin için bir de künefe olması lazım Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Kahve daha önde 😄 Yorumla Bay_Nutella 1 yıl Haklısın galiba Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Bir şey yok gibi. 1 1 Yorumla Şişkolettaa 1 yıl Bence düşünürsen çıkar illa vardir Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen öyle kahve candır yaa... 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İyiki sevdiklerim var 0 0 Yorumla
keserkesmez Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İyi ki bu site var vakit geçiyor en azından 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Aynı şeyi söyleyecektim 🤣 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Kahve ayıltıcı 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kendim 😎 1 0 Yorumla
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Afiyet olsun. 😊 Bence de çay.😅 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Dinginlik yalnız kalmak 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İskenderr 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Çok şey var ufaklık 0 0 Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı. Spor iyi ki var 😍 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Görüntülü konuşma 🥰 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Kediler 0 0 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 937 cevap paylaştı. Ailem. 0 0 Yorumla
Emrhttr Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Telefon 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. filmler ve diziler 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı. Duş kahve yatağım 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Uyku 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İyi ki varım kendime iyi ki var diyorum sadece
Süpermiş sen kendini boyke sevmezdin bunu gördüğüme sevindim 😄
kendimi severdim ama hayatı sevmezdim :D teşekkür ederim
Haa olabilir bak ama kendini seviyorsan hayatla arani iyi tutman gerek 🙄
Deniyorum umarım başarırım 🙄
Kitaplar iyi ki var gadası insanı dış dünyadan koparıp mutlu da ediyor oturup ağlatıyor da
Yapta icelim bagri 😂😂
iyi ki var dedigim sey cok aralarindan secemedim hepsinin yeri farkli
Enn olanı yok galaiba
Simdi bunami takildin? 😂😂 yap icelimi es geciyor
Yapmamak için bahane 😄
Hic anlasilmadi 😂😂
Tamam yapma ne demisler kendi isini kendin yap 😂😂
Bitanem aşkım kendim iyi ki sonsuz şükürler olsun varım kesinlikle evet 😍
Ahahah 😄
Sevgi iyi ki var...
Birde kahve o kadar sevilecek bir şey mi ya🤣🤣🤣
Kahveyi sevmeyen anlayamaz bu aşkı 😍
Saol canım 🤣🤣🤣 ben bir tek Türk kahvesi severim o da günde 1
Sen tiryakisisin kahvenin sanırım
Evet ta kendisi
Türk kahvesimi filtremi
Duş iyi ki var diyorum bazen o kadar rahatlatıyor ki
şu an hastayım 🤧 burun spreyi iyi ki var da nefes alabiliyorum…
Bugün kahve içemedim keyifsiziz
Kitaplarim
Sanırım kitaplar olmasa kaçacak yerimiz olmazdı
Bi kahve ikram etsen olabilirdi 😚
Yemenliler buldu, seviyor musun onları?
Kahve, müzik ve O :D
kahvesiz olmaz can :D ☕🚬
@Barış_LonelyForever asla olmaz, ve sen de iyi ki varsın can 🫶
Teşekkür ederim ablam. iyi ki varsınn 🫶 🙏🌸
🥳🫶
Evladım
Allah bağışlasın