Hiç mutlu değilim hiç bir şey güzel gitmiyor keşke ömrüm kisalsa diyorum çok sıkıldım artık sürekli oyun oynayarak geçiyorum vakti ben bu şerefsiz dünyada anlayan yok
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
her yeni gün insanlar için yeni bir umut demektir asla pes etme, sen kazanırsın.
İnşallah 🙄🙄🙄
şansın ve bahtın açık olsun yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın.
Canını sıkan nedir
her şey oynadığım oyun oyunda çok kişi ile oynuyorum birde erkek
Sorun ne diyorum sen ne anlatıyorsun
Evet benim psikolji iyi değil çünkü seninde. Bozulur benle konuşursan çünkü nornal değilim
Belli
Verdiğin cevaptan sorunu sordum sen pubg anlatıyorsun😅
Haklısın okadar sıkıldım ki içimden ne geldiyse onu yazdım jfjf
Skfkld
:((((
Yaş kaç deli kız😅
24 seninnn dhccvvbhg
Aynı yaşıtız 😃
Aynennn ndndn
Okul iş vs bir şey yok mu
Aynı ben. İntihar etmek de günah.
Evet her şey günah zaten resmen acı çekiyorum dünyada keşke yok olsam
İnanır mısın bilmiyorum ama en büyük duamdır bu. Allahım ben bu sınava girmeyi kabul etmişim ama hatırlamıyorum ve pişmanım. Tövbe ediyorum. Beni ne cennette ne cehenneme koy. Beni yoktan var ettiğin gibi yeniden yok et Allahım diye dua ediyorum. Hep ederim ama kabul olmadı hiç.
Bende tam bunun gibi cennete gidemicem galiba bu kirli dünyada en iyisi yok olup gitmek burdan hiç gelmemiş gibi buraya bazen Allah'tan bile nefret ettiğim oluyor :((
:DDDD
@BurcuQueen yok ben Allahtan nefret etmiyorum ama yaşamak istemiyorum sadece.
@BurcuQueen neden güldün ki. Her insan mutlu olamıyor bu dünyada ne yazık ki.
Allahım ben bu sınava girmeyi kabul etmişim ama hatırlamıyorum ve pişmanım. bu cümlene gülesim geldi. sarhoştum hatırlamıyorum :D
@BurcuQueen gülme pis mikrop 😂😂 öyle ama yalan mı? Hangimiz hatırlıyor ki 😂😂
bebekliğini hatırlıyormusun
ordan buraya 15 asırda geldin sen :D sus konuşma
@BurcuQueen hayır bebekliğimi de hatırlamıyorum 😊 vay babasının düşmanları 15 asır mı geçmiş. Anaaaa birden yaşlı hissettim 😂😂 ayrıca Cebrail misin arkadaş bırak da ölelim ya 😂 Azrail reis biz duyduk bu dünyaya hesap getir lütfen 😂😂
Ben yokken burada neler dönmüş jdndjd
Kopuyoruz kız sen de gel 😂😂😂
he valla çok güldük hayra alamet.
Belki oluyor 😂 bensizz kopun
Olur gelirim kfjfjj bu kadar çok gülündüğüne göre her şey nornal ozaman
Hem güler yüzlü hem de hayattan bıkmış olamaz mıyım ki 😂 bu arada şu bizi güldürmeye çalışanın profiline baktım ve vampirlerin soyu tükendi sanıyordum şu pis mikrobun profiline bak hemşireymiş. Yani günümüzün vampiri 😂 tabi biz onlar için potansiyel ayaklı kan torbası olduğumuz için ölmemizi istemiyor 😂 kan benim damar benim vermiyorum işte 😂😂😂
Haklısınız olabilirsiniz sizi baya üzgün görmüştüm aynı benim gibi bende hayattan çok bıkmış kopmuş biriyim siz diyince şimdi baktım bxndndn😂😂😂 evet profili garipmis ndnndnd aynen bende vermiyorum zaten geçenlerde iş için iki defa kan vermek zorunda kaldım aklıma bu geldi :((((
Vay pislikler var. İnsan bari 1 kere alır. 2 kere nedir ya 😂😂 bu arada iyisin dimi? Sonuç çıktı mı bir sorun var mı?
Hiç bir sorunum yok şükür iş için sağlık testleri yaptırdım bususru ama gitmedim vazgeçtim aynen öyle yaa aslında ilk sağlık ocağında verdim kanı sonra bide başka hastanede of sacmaliga bak 🙄😂😂😂😂
Ben olsam madem kan verdim der şirkete müdür olarak aday olurdum. Baktım işe almıyorlar kendimi kapılarına zincirler yine olmadı kanımı geri verin diye cıngar çıkarırdım 😂😂 zaten mecbur kan vereceksem önce bütün duaları ediyorum işlem bittikten sonra da baktıktan sonra kanımı geri verebilir misiniz acaba diyorum gülüyorlar. Halbuki ciddiyim 😂😂😂
Baya güldürdünuz dkkddj😂😂😂 aynen aslında ise çağırdılar ilaç fabrikası onun için gerekliymiş baya sağlık testleri oldum sma onlar çok kolaydı tek zor kan vermek ya 🙄 kanımı napcaksiniz zaten baya kan aldılar zaten kanım çok yok gibi vicdsnsizlar birde sabah erken gittim sıcak ta yol yürümüştüm zaten kan verirken aglicsktimnnn sen şimdi omuyunca gülersin 😂
Okuyunca
Hem bu kadar kan alınmaz ya iki kolumdan bende bir an kansizliktan bayilcam zannediyordum 😂 birde on önce aşı vuruldum ondada kolum ağrıdı iş için çile gibi neyse sağlık seyindende geçtim gerekli bazen
Yok be gülmedim bende de çok kan yok. Yazın bile elim ayağım buz gibi. Seni gayet iyi anlıyorum yoldaş 😂😂 ben de kan verirken ağlayacak gibi oluyorum. Hanım hanım onlar benim alyuvarlarım diyesim geliyor 😂😂 ben onları üretmek için ne cefa çekiyorum hiç haberleri yok 😂😂
Hahahaha ne cefa çekiyorsun 😂😂😂 aynen haklısın aslında birde 1 ay toparliyorsun kendini ben hiç sevmem kan vermeyi ya benden gidiyor zaten onlardan gitmiyor birde iki yıl onc de vermiştim jdndn artık vermek istemiyorum ya
Neeeeyyyy 2 koldan birden mi? Vampir mi besliyorlar ne yapıyorlar tipine tükürdüklerim 😂😂 hem bi de ilaç fabrikası yani. Baktın çalışanın hasta daya ilacı gitsin 😂😂😂 ne gerek var yani böyle testlere dimi ama 😂 anaaaa bi de aşı mı vuruldun kız. Su içince süzgeç gibi geri çıkıyordur artık o ne öyle 😂😂😂
Anlattıklarından sonra elim ayağım titredi şerefsizim 😂😂 kanım dondu resmen 😂😂😂
Yok hepsi aynı günde olmadı zaten ya 😂😂😂 of ne anlatiyorsunnnn bsbssbsb
Ne anlatıyonuz lan
Gerçekten mi 😂😂😂😂 aynen kanınız doğar bu is yerleri cani resmen jdjdjd bu kadar test mi olur sanırsın Survivor a katilcam hahahha
boş ver karıştırma orasını ne cefa çektiğimi ben de bilmiyorum ama çekiyorumdur yani illaki vardır birşeyler ama aklıma gelmedi şu an 😂😂 valla ya sorma ben de vermek istemiyorum ama mecbur bırakıyorlar. Gel bir ara vampirlere hayır yazılı pankart açalım 😂😂😂
@BurcuQueen aha vampirkolik de geldi 😂😂
@BurcuQueen ne anlattığımız sizi hiç alakadar etmez vampir hanım 😂😂
Olur çıkartalimm ama vampirlerle pek takilmiyorum senin baya anın var galiba onlarla hahaha 😂😂😂
He hepsi aynı gün oldu sandım ben aklım çıktı. Bi elim kalbimdey kanım donmuş ve gözlerim de fal taşı gibi açılmıştı ama sen 1 günde olmadı diyince biraz rahatladım 😂😂😂
Neden anlatının ne cefa çektiniz 😂😂😂 roman çıkar bu hikeyden jdndndn bilmiyorsun ama çekiyorsun jdjdjd
Hepsi aynı günde olsa yaşamam heralde yasarimdaa olmaz öyle yaa 😂😂😂 2 gün arayala ndndn bence yinede az gibi
Nasıl vampirlerle pek takılmıyorsun 😱 bir günde 2 kere kan vermişsin. Kanını emcüklemişler resmen 😂 ben hiç bi günde 2 kere kan vermedim mesela. İsteselerdi de insan insana bunu yapmaz der ve dava açardım 😂
Ben bir günde iki kere kan vermedim yazıyı çok yanlış anlamissiniz aaaa 2 gün geçti öyle verdim bir günde iki kan mi olir çildirdiniz siz belkide çildirdiniz yani 😂😂
Ne bileyim vampir takintiniz var yaniii ya da vampir fobiniz alacakaranlık serisi ndbdbdnn😂🧛♀️🧛♀️🧛♀️🧛♀️
Tabiki roman çıkar kız 😂 düşünsene o kadar üretiyorsun büyütüyorsun sonra aç kalmasın susuz kalmasın diye sürekli yemek yiyorsun su içiyorsun sonra vampirin biri gelip bana para ver diyen dilenci gibi çalıyor canımın içlerini 😂😂
Heee ben 1 günde 2 kere kan verdin sandım ama 2 günde 2 kere kan vermek de çok. Keşke pazarlık yapsaydın bi tüp dün vermiştim gidin onlardan alın banane deseydin 😂😂😂
Senin burcun ne merak ettim akrep ya da yay arası gibi 😂😂😂😂
Hqhwhwh dalga geçiyorsunuz dimi 😂😂😂
Kız korkudan alacakaranlık serisini izleyemedim ben evden kaçtım 😂😂 Bi ara bir film izlemiştim vampirli adamın biri duruyordu arkadan tamam oğlu geldi adamın boynuna yapıştı meyve suyu içer gibi emcükledi Şeref yoksunu 😂😂 o gün bu gündür vampirlere tilt oluyorum 😂😂
Kovayım ben hayel gücümüz geniş biraz bizim 😂😂😂
Senin burcun ne 😊
Söz konusu kan ise asla dalga geçmem ben 😂😂😂
Bende ikizlerim 😂🤪 çok severler
Belli okadar geniş kii 😂😂😂 4 sezonluk dizi çıkar maşallah komedi dizisi olur izlenirsinizzz
İkizler de hayalperest 😊 en sevdiğim burç ikizler benim. En yakın arkadaşımla liseden beri arkadaşız ve o da ikizler. En iyi anlaştığım insan kesinikle 😂😂
Ya susun lütfen bildirim geliyor
@BurcuQueen tamam rahatsiz ettik galiba sende katıl 😂😂😂
4 sezon az bence 😂😂
@BurcuQueen lütfen gider misin kürtaj yapıyoruz burada 😂😂😂
Bendede var hayalperestlik ama ruh halim çok değişken yaa birde zeki farkindaligi iyi olurlurlar ne güzel anlaşmanız ben genelde çoğu burçla pek anlasamiyorum başak karla hiç mesela ikizler dost canlısı olur zaten 😊😊😊
Bak ne diyecem. Hani kurban bayramında hayvanı bağlıyorlar ya bahçeye falan. Sonra hayvan ses çıkarınca susturmaya çalışıyorlar. Heh işte bu vampir de bizi susturmaya çalışıyor 😂 bizi kurban olarak görüyor 😂😂 işte şimdi gerçek foyon ortaya çıktı pipetsiz kan emcükleyen seni 😂😂😂
Kürtaj ne ya
Bizi niye kurban olarak görsün neyse bu kadar şaka yeter yükselen boga burcuyum ben sinirliyim birazz yeter şaka bitti jfnfjf
Aynen ikizler hayelperest ve çok iyi insanlardır. İnsanlar yanlış düşünüyor ikizler hakkında hep. Çünkü gerçekten tanımaya çalışmıyorlar. Duygu değişimi her insanda olur ama sanki sadece ikizlerde oluyor gibi davranıyorlar. Ebrt kovalar zeki olurlar ama bence ikizler daha zeki. İkizler en iyi kova sonra da terazi ile iyi anlaşır. Bizi bi tek hava grupları anlar yani kendimiz 😊
Kürtaj hani bir amcaya teyze sen önce dişlerini fırçala demişti ya. Laiklik elden gidiyo iltica geliyo falan diyordu amca 😂 teyze araya girmişti de röportaj ortasında. Adam da röportaj demeyi bilmediği için kürtaj diyordu orada 😂😂😂
Çok enerji içeceği tukkettin galiba enerji içeceği yan etki yaptı adrenalin patlaması yaşıyorsun enerji at gel bence 😂😂
Tamam abla ne kızıyon ki el kadar çocuğa 😂😂
Evet kova burcu ile anlaşirim bende terazi ile anlaşmam gibi onlar daha dengesiz oluyorlar yaaa 😂😂😂
Yok be ne enerjisi. Kendime boğaz köprüsü bakıyorum hangisinden atlasam diye 😂 bakma neşeli durduğuma içim hiç de öyle değil 😂😂
Evet çok yanlış düşünüyorlar ikizler arkadaş dost canlısı iyi yürekli sadece ruh hali değişiyor kararlari değişiyor olabilir bence nornal bence ikizlerle anlaşmayı bilmiyorlar ya da ikizler onlara fazla geliyor eylenmesini giyinmesini bilen burç
Dengesiz insan iyidir boş ver. Somurtkan insan ömür törpüsü olur. Terazileri ezdirmem 😂😂
Tamam kızmadım yaaaa peki el kadar çocuk 😂
boş ver o somurtkan insanları. İkizleri sevmeyen ölsün. Ya da vampirler tarafından emcüklensin 😂😂
Ben de kızdın sandım ağlıyordum 😂😂 yalnız şu vampir var ya sürekli bildirim gittiği için uyuz oluyor ama ben çok keyifleniyorum 😂😂 yaaa öyle milletten kan alırsın he böyle intikam alırız işte 😂😂😂😂
Aynen yaaaa ikizleri sevmeyeni vampirler kacirdinn 😂😂😂😂
Burada baya geç geldimm yaa biraz kızmış olabilir hahaha aynen bildirim gittiği için bizi cekemedi hatta 😂😂😂😂 çıldırdı şu an
Amin 😊 şu an üzgünüm de nasıl intihar etsem diye plan yapıyorum 😊
Aynen intikaamm 😂😂😂 vampirella bayan bsbsbbsb
Geç geldiğin için kızmadım ama özledim seninle dedikodu yapmayı 😊
Yaaaaaa öylemi 😂😂😂 beni özleyen biri
Nalet olsun adamım ne sandın 😂😂
Hshshsh saol ya eksik olma 😂😂😂😊😊
İyi insanlar hala varmış 😊
Ohaaaa Allah sabır versin bna
Estağfurullah senden bulaştı bana da iyilik 😂
@BurcuQueen kusura bakmanı istemeyiz tabiki ama biz dün sana savaş açmıştık 😂😂 daha yeni mi sabır diliyorsun 😂😂 daha buraya milleti davet edecem maksat rahat yüzü görme 😂😂😂
Ne güzel iyilik bulaştirdiysammm 😊😊😊🌸
Hahaha 😂😂😂 baya uğraşıyorsun evet açmıştık
Bir ikizler ve bir kova kafa kafaya verirse başaramayacakları iş yoktur ama ben üşenirim sen de bir süre sonra sıkılır vazgeçersin 😂😂
Yoksa dünyayı yerinden oynatırız ama işte 😂😂
Aynen haklısınız 😂😂😂 güçlerimizi birleştirilip ndndnnd evet bende sıkılma var çok usengeclikde hahahhs
Gel oynatalim dünyayı yerinden 😂😂😂
Nerelerdesin nfnfnjffk
Evet sıkılma ve üşengeçlik bizde de var 😂😂 ordan biliyorum ben de 😂oynayalım kız 😂😂 hiç seni bırakıp gider miyim iki gözümün çiçeği 😂😂
Aynennn 😂😂😂😂 neden oyle dedinizz evet bende gittiniz sandimmm hshshjssj
Aynen oynayalım dünyayla 😂 kötü insanlarla baş edemessinler bizle hahahha
Yakında istemeye gelecez ams sen neden öyle dediniz diyorsun 😂😂😂 kıyamet kopsa sensiz gitmem daha 😂😂
İki zeki burcuz. Kimse baş edemez bizle. Baktık bizden akıllı biri çıktı karşımıza o zaman da bir B planımız var. Yüzüne tükürüp kaçmak 😂😂
Vay bee istemeyemii 😂😂😂😂 ne zmaan bdbdndnfjdnd
Aynen iki zeki burç bir oluncas kimse duramazmiz karşısında tum vampirler yok etmeye geliyoruz birde kendini begenmisleri bsndnd😂😂😂
Bugün müsait misiniz 😂😂
Aynen gün intikam günü 😂😂
Değilim 😂 maesef hiç bir gun
Küstüm 😂
Lan susunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Zigotlar
@BurcuQueen eee sağlıkçı ya bi de çizgisini bozmadan tıbbi küfür ediyor 😂
@BurcuQueen Ne Ayıp Ne ayıp
@BurcuQueen susmuyoruz lan ndndnd
Küs banane 😂
Evet susmuyoruz 😂😂 bak ya pis mikrop ben küsersem seni kim güldürecek 😂 sonra gelsin depresyonlar gelsin intihar düşünceleri 😂😂 hıh 😂😂
🤣🤣özelden niye konusmuyorsunuz
@BurcuQueen bu seni hiç alakadar etmez tamam mı? Ben aşkımı itiraf ettim istemeye gelelim dedim ama reddedildim 😂 vay be vampir bile üzüldü halime 😂 çok efkarlıyım vampir kardeş çoook 😂 artık yaşamak istemiyorum hep de boynumdan bir fırt çek de öleyim 😂😂
Allah cezanızı versin
@BurcuQueen vampir kardeş bela okumak yerine beni teselli et bari 😂 yanlış ata oynamışım. Senin sevgilin var mı bari seni istemeye gelelim 😂😂
Okumuyomki yorumlari işsizler
@BurcuQueen tüh bugün işler kesat elim boş dönecem artık 😂😂
@BurcuQueen niye beddua ediyorsun sen iyimisin ben naptın manyaknisin kizim
Sende herkesi istiyorsun bune ya bu arada sevgilim var söylemedim kusura bakma
@BurcuQueen vampirella sen yasiyormuydun ndndn sürekli bildirim geliyor diye cildirdin tamam kudurmaya devamke
Ayrıca sende garipsin bir terazi kadar dengesssiz kime yuruyecegini şaşırdın bir ikizler olarak benim ağırlığın duruşum var valla seninle işim olmaz
Neyse ben gidiyorum vampirle nikah kiyarsinizz dur Drakula ile
Ben espiri yapıyordum sadece. Ne ona ne de sana yürümüyorum. Yürüyecek olsam çoktan özelden devam edelim mi derdim 😊 hayattan zevk almadığım için kendimi bu şekilde şakaya vurarak eğlendiriyorum. Bu arada sevgilinin olmasına sevindim. En azından o seni gelecekle ilgili hayaller kurmaya, planlar yapmaya iter. Bu da psikolojik olarak daha iyi hissettirir bence 😊
Anladım espriyse ama bunun espirisi bile kötü yanı ben böyle şakalardsn hoşlanmam aynısını söze biri dese sonrada aaa dalga geçtim falan hiç hoş olmaz birde ben kova burclariyla anlaşmam hiç sevgilimde akrep bu arada onla anlaşıyoruz
Doğrudur mutluluklar dilerim 😊 abim akrep burcu. Akrep burçları da iyidir. Sevdiklerine çok sahip çıkarlar 😊
Yurucrk olsanız bile ben bunun hiç kabul etmem benim çevrem dolu zaten gerek yok ayrıca yaşinizda geçmiş yani evde kalmissinizzz hshshsh 😂😂
Evet akrep burçları çok iyi severler çok farklı bir aulari vardır tutkulular birde
Siz vampir hanım ile tanistsiniz artık o boşta çünkü benim başım bağlı zaten size iyi günler
Katılıyorum. Böyle uygulamalar yerine çevrenizden bulmanız daha mantıklı olurdu. Evet evde kaldım çünkü artık 30 yaşındayım😊 ama bu kendi tercihimdi. 6 yıldır sevgilim dahi olmadı çünkü kendimi sevgililik için uygun görmedim.
Evet söylediğin her şey akrep burcunda var. Bence çok ideal blr eş adayıdır akrep burçları. Çok da iyi baba olurlar ayrıca.
Haklısınız ama uygulama ya da çevre farketmez burdan tanışıp evlenenlerde var aslında gördüm anladım 30 sevgili yapmak için geç değil ama evlenmek için geç gibi geliyor bana o yaş anladım siz kendini uygun gormediyseniz sizin tercihinizdir
Evet ideal bir eş olurlsr ama böyle üç sınırları da vardır biraz çılgınlar deli dolu oluyorlsr aslında aynı sizin gibi şakaci dalgacı yani çok var ama ciddi de bazen
Evet evlenenler vardır ama burada dürüst insanlar ciddi derecede az. O yüzden kesinlikle burdan tavsiye etmem kimseye. 30 birçok şey için geç bence. Ki mutluyum halimden. Çılgın deli dolu olması daha iyi bence. Çünkü dümdüz bir insanla ömür geçmez bana göre. Yeri geldiği zaman şakacı yeri geldiği zaman da ciddi olması en güzeli.
Evet var şahsen tanık olmustum ve bizde gerçekte tanismadik aslında onla ama bence bu yanlış algı internetten tanistigin birinide aşık olup sevebilirsin bence kimsese bulamadigin birşeyi onda bulursun bizim 4 yıl olcak Ekim'de ciddiyim de zaten aramızda 8 yaş var ama yaş da problem değil 30 geç değil aslında genelde öyle söylerler sevgilimde hiç yaşını gostermiyor 25 gibi duruyor ama degil
Dürüst insanlar en çok da bu döneme az bence farklı bir kuşak garip dönemden geçiyoruz zaten ahir zaman ama iyi insanlara da denk geldim burada hatta iyi bir arkadaş denk gelmistim kendisi baya dindardir ama iyi biriydi yol gostermeye çok çalıştı bana hepsi imtihan dedi sabret konuşmaları çok mantikliydi
Maşallah 4 yıl uzun bir süre. Sonu evliliğe taçlansın inşallah 😊 birbirinizi sevdikten sonra bence de yaşın önemi yok. Allah ayırmasın inşallah 😊
Mehmet yildizin videosu vardı onu atmıştı youtubde dinleyince iyi geliyor
Aynen öyle. Evet iyi insanlar vardır illaki de nadirdir onlar da.
Sağol ben de bakarım bir ara 😊
https://youtu.be/Dbrq7mQDO_s?si=hBJh60G0fW1CqMWn bu
Dinledim şimdi. Teşekkür ederim 😊
youtube.com/shorts/RYHpvNsSJr8?si=AbehNMlMtaGAYEdc bana attığı buydu galiba :)
Rica ederim 😊😊 bende yardım etmek istedim çünkü banada yardım etmisti
Sonuncusunu da dinledim. Tekrardan teşekkür ederim 😊
Oyunu bırakıp. Kendine hobiler edin.
Aynenn ama oda yok
Bi ara senin gibiydim. Oyunu falan tamamen sildim. Ve hayatımı düzene soktum hobiler edindim hergün muhakkak dışarı çıkmaya çalışıyorum. maksat hava almak farklılık olsun
Haklısınız bende silcem diyorum silmiykrum hala oynuyorim vakit geçiyorum gibi ingilizce kursuna yazıldım başlayınca gidicem
ne oynuyon
Pubg