Neden ben ask hayatimda hic mutlu olamiyorum?

Neden ben mutlu olaniyorum asktan yana neden benim hic sansim yok, 1. Sevgilimle 5 sene birlikteydim oda allahin rahmeyine kavustu😢 onun yokluguna bir turlu alisamazken yillar sonra baska birini sevdim ben masumdum o benim ona bakmam icin elinden geleni yapti ve basardi ben asik oldum ona onuda 1 sene sevdim hic karsilik beklemden ona elimden geldigi kadar belli ettim oda nisanli cikti 😢 onuda unutmak icin cok cabaladim unuttum.
Simdi baska biri ile konusyorum fbden eskiden ayni okuldaydik baya iyidi aramiz taki bana senle sevgili olursak benle yatmal istermisn bende hayir tabiki dedim o gunden beri baya soguk bana karsi, dun aksam dedim bulusmak isiyordun ya gel yarin bukusalim bintane bahane uydurdu yok annem hasta ona bakacam, evden cikamiyorum ama hergun sporada gidiyor yalanci, bende istemiyorsan acik acik soyle ben seni dha fazla rahatsiz etmiyecem yok isitiyrm diyor ama gelmyorda...
Bende kalbimi cok kirdin yazdim ona onda neden demis cevap vermedim.

Sorum su
Ben neden hic bir zaman mutlu olamadim neden hep yanlis kisler beni buluyor neden artik askada erkeklerede inancimi yitirdim 😢😢😢😦😧
Neden ben ask hayatimda hic mutlu olamiyorum?