Yapmak istediğim çok şey var ama hiçbir halt yapmıyorum
İngilizce b1 seviyedeyim daha geliştirmek istiyorum fransızcaya sofırdan başlamak istiyorum. Yazılım öğrenmek piyano çalmayı öğrenmek felsefe/psikoloji/kişisel gelişim kitapları okumak istiyorum namaza başlamak istiyorum. Ama şu an sadece yaşıyorum başka bir şey yaptığım yok bide dizi izliyorum o kadar
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her bir hedefinizi daha küçük adımlara bölün. Örneğin, İngilizce becerilerinizi geliştirmek için her gün belli bir süre İngilizce çalışmaya başlayabilirsiniz. Fransızca öğrenmek için temel derslere başlayabilirsiniz. İlk olarak, belirlediğiniz hedefler arasında öncelik sırası oluşturun. Hangi hedeflerinizin şu anki yaşam tarzınıza daha uygun olduğunu ve sizi daha fazla tatmin edeceğini düşünün. İngilizce becerilerinizi geliştirmek için online kurslar, dil uygulamaları veya dil değişim ortakları gibi kaynakları kullanabilirsiniz. Fransızca öğrenmeye başlamak için de benzer kaynakları araştırabilirsiniz. Herhangi bir hedefe ulaşmak için destek almak önemlidir. Yazılım öğrenmek için online kurslar veya mentorlar bulun. Piyanoyu çalmayı öğrenmek için özel dersler alabilirsiniz. Felsefe, psikoloji ve kişisel gelişimle ilgili kitaplar okurken konuları daha iyi anlamak için tartışma gruplarına veya kitap kulüplerine katılabilirsiniz. Namazı öğrenmek için bir dini lider veya camiye başvurabilirsiniz.
Haklısınız teşekkür ederim. Küçük parçalara bölmek mantıklı
Bende ayniyim Şu an hic bişey yapmak istemiyorum ama yapicak cok şey var dhshj
Ne yapıcaz ya bu şekilde ben artık mutsuz olmaya başladım
Okuyomusun veya calismiyomusun evdeysen sürekli belki ondan kaynaklida olabilir
Üniversite öğrencisiyim ama bu aralar evdeyim işte
Eee bir ay sonra uniler aciliyo zatn ozmn kendini daha iyi hissedersin dimdi ocak ayindan beri evdesin ya bence bunaldın disari cik bi hava al spora gidebilirsin mesela
Aynen olabilir teşekkür ederim