Güncellemeler
+1 yıl
Ben kendime yapılan kötü yorumlara gerçekten üzülmüyorum ya da alınmıyorum direk teşekkür ediyorum ve bu yanlış anladığımdan değil sizi takmadığımdan dolayı bunu söyledim yani biri kötü bir şey yazdı diye niye üzüleyim ki bana göre saçma 😊
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yani milletin lafina kirilmaman iyi bir sey tabi de egolu olup da ondan guzelim bundan guzelim deyip de karsi tarafi da uzmeye gerek yok, sen kendini sev begen barisik ol gerisi bos gereksiz..
Ben kimseyi üzmem zaten ona buna da cirkin demiyorum sadece kendimi seviyorum.
o olabilir...
tek gözün ile körler ulkesinde kral olmayi sectigindendir.
Kimse kimseyi sevmek zorunda değildir kendin memnun ol yeter
Zaten kendimi çok seviyorumm
Eğer ego yu kontrol edebilirsen çok iyi bişey
Nasl kontrol?
Yani olur olmadık yer de değil de zamanını yerini bilmek lazım bir de bazı kelimeler vardır duruma göre değişir bu kelimeler egolu olduğunu anlamazlar falan işte belki şimdi tam anlatamadım ama araştırma yaparsan daha iyi sonuçlar bulabilirsin
Ben dışarı yansıtmıyorum ama biri üstüme ya da arkamdan konuşursa direk güzelliğimi kıskanıyor ya da beni çekemiyor gibi şeyler söylüyorum
O kadarı çok ta büyük değil ya:)
Kendine guvenmek iyidir
🥰
Aaa kalp yapti utandim :))
kendini sevmen güzel bir şey aslında
Ama ego iste
ego? kendini güzel buluyorsan o zaman güzelsindir aksine kendini ezikleyen birisi olsaydın o zaman insanlar sana zorbalık yapmak için fırsat kollayacaktı
teşekkür ederim düzgün yorumun için 😊
Ergenlil dönemim geçer ilerde
insan kendisini sevmesi güzel bir şey ne yapiyim kendimi cirkin buluyorum diye soru mu sorayım öyle sorulara ama olgunluk diyorsunuz ben kendimi beğeniyorum seviyorum dite mi ergen oldum tamam bidahakine kendimi beğenmiyorum cirkin buluyorum diye soru da sorarım.
Kendin sevmekle ego başka şey
Iyi degil kibir iyi degil
Sensinn al bu da ödülün 🏆
Tşkleer🥰🥰
Kanka ben iyi bir şey söylemedim yalnız
İşte ondan teşekkür ettim ya🥰🥺
Ben dedim kötü yorumlara falan alınmıyorum diye ya da direk üzülmüyorum diye ondan teşekkür ettim 😍👋🏻
Off ne malsın sal artık güncelleme atıp durma boş bildirim geliuor
Canım çocukların burada işi yok hadi git yat uyu. Ve sana zorla yanıtla falan demedim sorumu beni cekemediğin için kudurma ordan ne oldu hiç bir erkek yüz vermiyor mu sana ay kıyamam şıan kavga etmicem dedim ama samimiyetim den mi teşekkür ettiğimi sandın 🥺🥺 ya bak benden daha komik biri
Ne diyon mk özet geç
Yazma uyucam
Ya askim özgüvensizsin batı buraya yansıtma ruhumu emdin ya 2 dkda kendini beğenmiyorsan bari sus 😚
Bütün ruh hastalarını da buraya toplamışlar zaten sie mk s alagi ezikligimi kendimi beğenerek kapatıyorum diyemiyor da takmıyorum diyor evde yatağına geçip ağladığını herkes biliyor y arrak hastası olmuşsun bütün erkekler sana baktı da noldu hepsi a mdan g tten girip s kmis belli ki keşke baban o gece disriya boşalsaydi da sne olmasaydın boş oksijen israfı artık seni ölsen dunyadan bir parazit yok olmuş olur hadi şimdi sg odanda aglamaya devam et yüzüne tüküremeyecğim kasarlar gelmiş burada tatava yapıyor ağzına scm senin o rozbu
Böyle sustururlar işte mezarına işediğim köpek
Aaa ayni ben
Yaş kaç sizin
Ego sadece küçük çocuklarda mi oluyormuş , senden öğrendiğim iyi oldu 🥰
Ben böyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum küçük çocuklar da olur diye