Hayır. Bu soruyu neden sordum, çünkü az önce sitede kendine çirkin diyen bir kız gördüm. Neden öyle dediğini anlamadım ama şunu soyliyim. Fotoğrafım aşağıda. Biri güzel der bana biri çirkin ama ben umursamıyorum. Kusurlarim var mı evet var, size göre var. Size göre kısa saçım, kilom, burnum kusur olabilir ama bence değil. Kendimi her halimle seviyorum. Lütfen siz de sevin. Kızlar her halimiz mükemmel artık anlayın bunu ve bir erkeğin size çirkin veya güzel değilsin demesiyle çirkin olmuyorsunuz. Hepimiz mükemmeliz hatta sitede yorumlara foto atma özelliği varsa herkes sevdiği bı fotoyu atsın. Özgüvenli olalım asklar I love u🫀
Yaşanmalardan yola çıkarak yorum yapacağım, bence hiç kimse yargılanmayı, hakaret altında bırakılmayı hak etmez. Herkesin kendine göre ruhsal veya fiziksel büyük küçük dertleri olabilir. Ailevi sorunlarla boğuşan o kadar çok insan var ki. Bu sorunlar zaman zaman özgüvensizliği tetikleyebiliyor. Ben olabildiğince hassas ve duyarlı yaklaşmaya çalışıyorum insanlara. Çünkü kimin ne yaşadığını bilememek bilinciyle yanlışlıkla karşımızdaki insanın en hassas olduğu noktaya yaraya tuz basmak gibi basabiliriz. Ben hata yaptığımda biraz oturup düşünüyorum, hatamı anladıktan sonra mutlaka özürlerimi dile getiriyorum
Kendini sevmek güzel bişey ama ego iyi bişey değil itici yapıyor insanları size gelirsek karakterinizi tanımadan bişey diyemem ama kendine güvenen insanları severim
Lan kezban ozguvenine bak hepsi mukemmellermis gtumle guldum 🤣🤣 bi kere 4 4luk mukemmel insan yoktur senin gibi tipim olsa aynaya baktigimda korkarim ne mukemmel dicem ama egoya bak tavan