İnsanları çeken tarafın var mı?
iyi mi yoksa kötü mü etkilersin?))

İnsanları çeken tarafın var mı?
iyi mi yoksa kötü mü etkilersin?))

nasıl oluyosa bilmeden yapıyorum farkında olmadan yani
reel’de 3 normal arkadaşım harici hiç birisi benimle arkadaş kalamadı o 3 kişi de belki de 3/4 yaşlarımdan beri arkadaşım artık kardeş gibi olduğum insanlar diğerleri hep bozdu arkadaşlığımızı yani hoşlandıklarını veya aşık olduklarını söyleyerek bunu kesinlikle ego olarak söylemiyorum ki bir dönem öyle bi hâl almıştı ki sinirlerim bozulmuştu artık bunu 3 arkadaşım dediğimin birisine bir gün neden ya neden hep böyle oluyor dediğim zaman bana dedi ki
-bak beni sakın yanlış anlama ama sana şunları söylemem lazım bir erkek olarak bak sakın cümlelerimi başka anlama ama tamam mı? sende değişik bir şeyler var oturuşun kalkışın gülüşün konuşurken ki bakışın hal tavrın sesinin tınlaması verdiğin tepkiler saçını sağa sola döndürüşünde dahil erkekleri çekiyor kısaca auran çok yüksek kadınlardan hoşlanan bir erkeği senin etkilememen karşındayken mümkün değil sen hiç bir şey yapmayıp sadece oturup karşısında gülümsesen bile etkilersin kısaca işte bu yüzden kalamıyorlar duramıyorlar a..
Bakışlarak hiçbirsey olacağına inanmıyorum mutlaka adım atmak gerekiyor o zaman goruceksin çekim gücün var mı yok mu aaa bu benim bakışlarımdan etkilendi kesin beni güzel buluyor havalarına girmeyin bu ülkede köpeğe bile tecavüz ediliyor kimse kendini bir şey sanmasın
Ben genel olarak çok enerjik ve gülümser bir yapıdayım, çenem de iyidir. O yüzden sosyal asosyal fark etmez beğenen insanlar çıkmakta. Yanlız sorun şu ki beni enerjimden sevdikleri için enerjileri dolunca gidiyorlar :)
İnsanları çeken bir yönüm olduğunu sanmıyorum.. yani zaten kimseyi etkilemek gibi amacım da olmuyor sadece kendim oluyorum benden etkilenen ya da beni seven insanlar da bu şekilde seviyor sevmeyenler de kendi kararı zaten beni herkesin sevmesi de gerekli değil..
Cevap
15Cevap
İnsanlar öyle bir şeyden bahsediyorlar şeytan tüyü mü kılı mı kürkü mü ne 😂😂😂
🙃🙃
Bilmiyorum pek sanmıyorum duruş olarak sinik birisiyim anksiyetemden birisine cekici gelsemde hemen biter zaten kimin ilgisi varsa onu bile anlayamazdım
Bilemedim 🤔 kendim yorumlamam cok objektif olmaz sanırım.
Aksiyim biraz ama sevenim sende şeytan tüyü var der sevmeyende ölesiye nefrer eder. Ortası yok bizde.
Yahu ne çekiciliği be ablacığım? Ayzek Nüütın (Celal'in kulakları çınlasın.) beni görse "Kütle itimini buldum." der, dersem inanma. :) Çünkü evet, çekici olduğumu düşünüyorum. :)
Çirkin insanlar , insanları kendime çektiğimi sanmıyorum. Umrumda olmuyor zaten vs. gibi cevaplar veriyor. Kabullenin aw çirkinsiniz işte. Yakışıklı olsanız 5 dkka durmassiniz karı kız peşinde koşarsiniz. Kabullenin he çirkin olmak kötü biseymi değil.
Kesinlikle inanıyorum, her girdiğim ortamda hep dikkatleri çekerim bakışları da görürüm ve bunun hazzı bambaşkadır.
Evet bence var. Erkleri çekiyorum farkında bile olmadan
Bu konuda hiçbir bilgim yok. Pek çekici bi insan olmayabilirim
İnsanları etkiliyorum seziyorum da garip olan ama her insanı da tabiki etkilemiyorum
Evet böyle bir enerjim var, pozitif yönde çekicilik
Hemde nasıl mıknatıs gibi kendime çekiyorum insanları
İnsanları çeken bir enerjim var ama iyi anlamda oluyor
Valla ben daha çok itiyorum ya
Gerçekçi olmak lazım
Fazlaca var aura ama bu iyi bir şey mi tartışılır
Ben olduğunu düşünmüyorum ama şeytan tüyüm olduğunu söyleyen çok insan oldu.
Değişiyor
Cogu zaman olumsuz anlamda ilgi cekiyorum ama. sorun yok 👍
Herkesi çekemem. Yalnız mıknatısı gibi çektiğim biri var. O da tek ilgi alanım, diğerleri umrumda olmuyor.
Tabiki inanıyorum aurasi yüksek biriyim ve istediğim her kişiyi etkileme gücüne sahibim
Evet var nerde kafadan kontak, sakat varsa çekerim hdhdgdh
Öyle söylüyorlar bilmem artık.
Dertli olan insanları biraz çekerim. :)
Yani bilmiyorum belki vardır
Pek değil normalim ben
Evet inanıyorum, olumlu etkilerim genelde.
Kendi çapında.
Vardır herhalde bir şeyler
İnanmak mı iliklerime kadar hissediyorum
Umursamazım doğrusu
Ehh biraz olduğunu düşünüyorum.
Cebimde buyuk mıknatıs taşıyorum
Genelde itici gücüm vardır. İterim
Olabilir 😅
Yok ya
Evet
Yoookkk
Hayır