Kişilik & Karakter Çekim gücünüzün olduğuna inanıyor musunuz? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İnsanları çeken tarafın var mı? insanları iyi ya da kötü mü etkiliyorsun?)) Çekim gücünüzün olduğuna inanıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Evet çekim gücüm var paratoner gibiyim.. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Çekim gücüne inanmıyorum daha çok bu aynı düşüncelere sahip birini bulmakla ilgili 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Daha çok itici gücüm olduğuna inanıyorum, çekilirsem çekerim ben. Herkese karşı çekici olmak istemem. 1 0 Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Evet en azından evdeki internetten daha iyi çekiyorum 2 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tipen olabilirde konuşma şeklim alaycı ve gıcık gıcık konuştuğum için itiş gücüne daha çok sahibim 😂 1 0 Yorumla
Sugarbird Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sanırım itiyorum 😂 biraz soğuk bir enerji yayıyorum 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Evet fazlasıyla inanıyorum, çekim alanıma yaklaşan benden kurtulamaz 1 0 Yorumla
çaresiz80 Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 71% +1 yıl Gerek görünüşümle gerek sıcak kanlı oluşumla her kes bana çekici olduğumu söylüyor 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Evet ya herkesin var ama işte gerçekten istediğimiz kişiyi çekmiyoruz maalesef 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yolda yürüdüğüm zaman bile nasıl bakıyorlar fazlasıyla inanıyorum 1 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bir çekim gücüm olduğunu sanmıyorum, olsun diye uğraşmak da istemiyorum. 1 0 Yorumla
Zkc007 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl TURKCELL'in çekim gücü yanımda hiç kalır desem de inanmayın :D 1 0 Yorumla
EtcilBey Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 68% +1 yıl Çekim gücü oluşturmayı biliyoruz diyelim :D Sonrası malum.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Çekim gücüm kuvvetli poyraz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sadece bir kişiye karşı olduğuna inanıyorum ondan başkasına olmasına gerek yok 2 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çok değil az ve ilk başta değil sonradan ortaya çıkan. 1 0 Yorumla
istisnaaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Bazen evet bazen hayır günden güne değişiyor 1 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Öyle doğuştan gelen bir gücüm yok. 1 0 Yorumla
irresponsibleeea Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 722 cevap paylaştı. Kesinlikle güzel değilim çünkü 😂 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çekim değil de itici gücüm vardır 😅 1 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bilmiyorum, onlara sormak lazım… 1 0 Yorumla
Kaçın__Kurası Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Devamlı pozitif yönlü etki sağlarım.. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ben çiçek gücümün olduğuna inanıyorm sadece 1 0 Yorumla
hürdeli Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. İtici gücüm olduğuna eminim. 1 0 Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 774 cevap paylaştı. Kötü etkiliyorum galiba 1 0 Yorumla
özgürce82 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Ona şeytan tüyü var derler ama bende yok öyle bı çekicilik tanımak lazım sonra olur bence 0 0 Yorumla
sıcakkanlıüye Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Benim inanmam önemli değil. İnsanların inancı önemli. Çünkü yanılıyor da olabilirim. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Hayır öyle bir şey yok 1 0 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 933 cevap paylaştı. İyi etkiliyorum😇 2 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. İnanmıyorum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Yok inanmıyorum 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. çekim gücüm yetersiz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Evet çekim gücüm var paratoner gibiyim..
Çekim gücüne inanmıyorum daha çok bu aynı düşüncelere sahip birini bulmakla ilgili
Daha çok itici gücüm olduğuna inanıyorum, çekilirsem çekerim ben. Herkese karşı çekici olmak istemem.
Evet en azından evdeki internetten daha iyi çekiyorum
Tipen olabilirde konuşma şeklim alaycı ve gıcık gıcık konuştuğum için itiş gücüne daha çok sahibim 😂
Sanırım itiyorum 😂 biraz soğuk bir enerji yayıyorum
Evet fazlasıyla inanıyorum, çekim alanıma yaklaşan benden kurtulamaz
Gerek görünüşümle gerek sıcak kanlı oluşumla her kes bana çekici olduğumu söylüyor
Evet ya herkesin var ama işte gerçekten istediğimiz kişiyi çekmiyoruz maalesef
Yolda yürüdüğüm zaman bile nasıl bakıyorlar fazlasıyla inanıyorum
Bir çekim gücüm olduğunu sanmıyorum, olsun diye uğraşmak da istemiyorum.
TURKCELL'in çekim gücü yanımda hiç kalır desem de inanmayın :D
Çekim gücü oluşturmayı biliyoruz diyelim :D
Sonrası malum..
Çekim gücüm kuvvetli poyraz
Önce çeker, sonra iterim
Sadece bir kişiye karşı olduğuna inanıyorum ondan başkasına olmasına gerek yok
Çok değil az ve ilk başta değil sonradan ortaya çıkan.
Bazen evet bazen hayır günden güne değişiyor
Öyle doğuştan gelen bir gücüm yok.
Kesinlikle güzel değilim çünkü 😂
Çekim değil de itici gücüm vardır 😅
Bilmiyorum, onlara sormak lazım…
Devamlı pozitif yönlü etki sağlarım..
Ben çiçek gücümün olduğuna inanıyorm sadece
İtici gücüm olduğuna eminim.
Kötü etkiliyorum galiba
İnanıyorum. İtici gücüm de ayrıyeten var.
Ona şeytan tüyü var derler ama bende yok öyle bı çekicilik tanımak lazım sonra olur bence
Benim inanmam önemli değil. İnsanların inancı önemli. Çünkü yanılıyor da olabilirim.
Hayır öyle bir şey yok
İyi etkiliyorum😇
Var
Enerjim iyi bence
Evet
Evet inanıyorum
İnanmıyorum
İtiyorum insanları 😄
İtim gücümün olduğuna inanıyorum
Evet auram var
Sanırım öyle gizli bir gücüm yok
Evet var biliyorum