Ben yıllardır en mutsuz dönemlerimdeyim hiç bir anlamı gelmiyor hayatın şu sıralar, insanlar yüzünden insanların sahteliği iğrenç düşünceleri yüzünden hayattaki mutluluğumu kaybettim.
%100
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben yıllardır en mutsuz dönemlerimdeyim hiç bir anlamı gelmiyor hayatın şu sıralar, insanlar yüzünden insanların sahteliği iğrenç düşünceleri yüzünden hayattaki mutluluğumu kaybettim.
%100
Hamdolsun ne diyelim
Dertsiz de olmuyor yani
Bu düşüncenize katılamıyacağım.
Müslüman iyi olan insandır.
Eğer bir insanda eksik varsa islamda değil kendindedir.
İslamı bi hakkın yaşayan hiçbir insan asla kötü değildir.
Bu konu uzun bir konu böyle bırakalım derim.
Ama islamı islam ahlakını, islam itikatını biraz araştır ne demek istediğimi anlarsın
İki Şeyi Birbirine Karıştırmayalım ;
Her Müslüman İyi Değildir Ama Bir İnsanda Bir İyilik Varsa Bu İslamın Ona Verdiği Bir Özelliktir.
Ademden Gelir, Nuhtan gelir, Hz. Muhammed MUSTAFA () SAV) in ahlakından gelir.
Hristiyan Yahudi ya da Budist her ne ise onlardaki iyi hasletler de islamdan bir cüzdür.
yıllar önceki ben insanları kabulleniyor:))
Cevap
6Cevap
valla son 2 senedir aynı bu şekildeyim bende aşırı derece de bir bıkmışlık bir yorgunluk var üstümde
evet keşke kurtulabilsek bende aynı durumdayım hiç bir şey zevk vermiyor hep bir can sıkıntısı hep bir üzüntü içindeyim
asma suratını asma bu günlerimizde geçer inşallah
bende seninle aynı durumdayım düşünce olarak moral olarak ama işte bir umuttur yaşamak içimde tırnaktan kadar bile bir umut yok o kadar küçük kırıntı kadar bir şey var ama işte oda boşa
evet bende öyleyim öylesine yaşıyorum bilgisayar başında oturuyorum sadece çevre desen kötü bir tane düzgün insan yok aile desen onlarda aynı bir insanın çevresindeki herkes mi kötü olur işte oluyor ama düzelicez inşallah be
amin. evet maalesef başka yapacak bir şey yok çok haklısın. bu arada bu bir yandan dertli bir yandan da güzel keyifli sohbet için teşekkür ederim gerçekten iyi geldi sağol
rica ederim önemli değil :))
%20 kendimi mutlu etmek için elimden geleni yapıyorum çünkü
% 30 ama enerjik günümdeyim
Yüzde 0.33
99...
75 76
90 lardayım
2 buçuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar