Güncellemeler
+1 yıl
Anlayan kişilerin yorumuna çok ihtiyacım var arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
Siteyi herkes terk etti galiba bu akşam 🤦
Niye herkes anlıyorum diyip yalan söylüyor sonra da böyle soruları engelliyor zeka yoksunu musunuz aw
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
söyle bacım nedir derdin
Gerçekten tabir bilen biri aklı başında biri.
anlat askom bulalım
Aşkım anlıyorsan anlatayım
Yorma boşa lütfen
kız anlıyorum %65-70 diyeyim anlama oranım ayrıca fal falan bakan da biriyim
yani yeteneğim var bu konularda
tamam atıyorum canım
Deprem oluyordu tüm evler yıkılıyordu insanlar kaçıyordu ama güpegündüz idi güneşli güzel bir hava insanlara yardım ediyordum sonra bir köprüden geçtim yol kenarında genç bir kız ve bebek vardı kendime ruj sürdüm sonra bebeği kucağıma aldım onada ruj sürdüm sonra yanımdan hızla tren veya kamyon gibi bir araç geçti sonra birden eski tarihi eser gibi evlerin ortasında buldum kendimi karşımda eski tarihi eser gibi evlerin ortasında buldum kendimi karşımda eski bir masada eski patronum ( kadın) ve birkaç kişi sohbet ediyorlardı yaklaştım nasılsınız gözde hanım dedim birkaç dk sohbet ettik sonra kenardaki patronla nasıl bu kadar rahat konuşuyorsun dedi ne var oda insan dedim sonra bir yere gitmeye karar verdim yürümeye başladım kuzenim ( kadın) ile birine ziyarete gidiyoruz alovera kopardım kuzenim bırak hepsini koparma dedi sonra birden okula gittim uzun süredir görmediğim (erkek) kuzenim ile konuşmaya başladık sonra rüya bitti
hayatında önemli değişiklikler olacak, sonucu hayırlı olacak, maddi konuda olması muhtemel, işin yoksa iş sahibi olabilirsin, varsa güzel bir para gelebilir. bugüne kadar pek zorlu şeyler yaşamış olabilirsin hatta neden mutlu olamıyorum diye kendine sık sık sormuş olabilirsin ama artık tüm sorularının cevabını almaya yakınsın. etrafındaki insanlara dikkat et, duygusal ve iyi niyetli birisine benziyorsun dikkatli davran. bir de kötümser bir ruh halin varsa bunu aşıp çok farklı bir sen olacaksın yakında diyebilirim askım, bir de kafanı biraz boşaltmaya çalış bu arada biraz yorgunsun sanırım bu benim kendi yorumum
ama böyle ütopik bir anlam bekliyorsan öyle bir rüya değil bu yani karışık ama hayra yorumlanabilir
ilişki hayatında da bir şeyler olabilir (olumlu) eklemeyi unuttum
Dur bebeğim en yeni rüyalarımı yazicam dünkü
Bu arada çok teşekkür ederim ya çok tatlısın
Kızkardeşlerim ve kardeşimin arkadaşıyla oyun oynuyoruz saklambaç arkadaşı sayıyor ben yeni evimizin içinde onun yan tarafında kapının arkasına saklanıyordum pencereden ona bakıyorum sonra onun gözünü açtığını hile yaptığını gördüm bağırdım hile diye kardeşlerim kızdı sonra eski evimize geldik üstüme yürüdü kız bende bağırdım ona haksızsın vs bir nene durdu bana çok üstüne gittin kızın dedi sonra gökyüzü rüzgarlı bulutlu bir hal aldı göğe baktım eski evimizde normalde dut ağacı yok ama rüyada çok yüksek bir dut ağacı vardı yeni yeni meyve veriyor meyveleri küçük sonra yeni evimize bakıyorum yanında çin setti gibi bir ev var samuraylar uçarak çatısına çıkıyor (3 tane) anneme diyorum çok korkuyorum bunlardan yeni eve taşınmayalım evimize uçarlar bir şey olmaz diyor
rica ederim askım hesabim troll ahhdjajsjs yoksa fal, tabir, dogum haritasi falan bakiyorm arada yardım isteyen kizlarima yardim ediyorum boyle bekle son attigini da okuyorum su an
biraz nazar olabilir, sen dikkat ceken birisisin kalbin de cok temiz gecmiste de ya da su anda ozellikle iliski hayatında problemler yasamissin boyle guvensizlik, kandirilma, hayal kırıklıgı ya da sebepli sebepsiz cok sevdigin birini kaybetmis olman muhtemel. cevrene cok dikkat et eger etmezsen problem yasamaya devam edebilirsin. ama hayatında her yasadigin sana odul olarak donecek sabırla beklemelisin ve onunde guzel bir gelecek var. oyle seyler yasicaksin ki cidden tahmin bile edemezdim boyle guzel seyler diyeceksin. gecmiste veya su an sorunların olsa bile yakın gelecekte bu boyle olmayacak. ne istedigine dikkat et her daim temiz yurekli ol ve herkes icin en iyisini dile askım kisaca
Teşekkür ederim sevgilim yok istemem de ama insanlar gerçekten çok zalim orası kesin...
Birkaç rüya daha var cidden okumanı çok isterim bebeğim
Eğer müsaitsen tabi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!