hayırlı cumalar cümleten
dün aksam beğendiğim kız icin bi iki rekatlı istihare namazı kıldım
Allah'ım bu kıza teklif edersem kabul edecek mi ve evlenmem hayirlimi diye
parça parca rüyalar gördüm uyanıp ta
birinci rüyam da iftar yemeğinden çıkmışım kendi evimden sanki ezan okundumu gibi geldi sonra karşı komşum yenge dediki camiler birlesecekmis dedi
ikinci rüyam yine kendi evimden cikiyorum mahaleden çocukluk arkadaşım yazları gelirdi o evleniyor gelinide görüyorum beyaz gelinikle görüyorum ama arkadaşım evleneli 7 yıl oldu ikinci rüyamı sabah namazindan sonra gördüm
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
2. Ruyandaki gordugun evli ciftin evliligi nasil gidiyor
Bilmiyorum ama çocukları olmadı şu an evliler
Evlilik icin istihareyey yattigin kix hayirla bilinen bir kiz mi. Szi de dindar misinix. Veya maddi anlamda bir bollugunux mu var
Maddi olarak normel zengin deyilim evimin kira değil askeri ucretden fazla maaşım var ben 5 vakit namazımi kılıyorum o bayan kapalı namazını kılıyormu bilmiyorum
Namaz kilan biri olarak namaz kilmayan biriyle niye evleniyosun ki. 5 vakit namaz oncelikli sartlardan
Camiler birlesecek demis ya kadin ben caminin nasil yorumlandigina bakfim ya iki maddi guvu yuksek insam ya da uhrevi iyi niyetli iki insan diye yorumladim. Bide acaba arkadasininkine benxer bir evlilik olabilir mi
Arkadaşım kapalı eşi biz karabukluyuz eşi sivasli ama eşini hiç görmedim sadece fecede görmüştüm kapalı bı bayan İstanbul'da duruyor arkadaşım guler yüzlü bı bayan bı lokumcuda çalışıyor
Yani lokumcuda çalışan benim beğendiğim bayan
Namaz kılıp kilmadigini. bilmiyorum
olacak gibi. cami cemaat topluluk olarak dusunursek aileler bir araya gelebilir yani ufukta evlilik görüyorum.
Henüz hazır değilmişsin. Teklif etsen evet dese bile evlilik sürecinde sıkıntılar yaşayabilirsin.
Camiler birleşecekmiş sözü sanki aileler birleşecek gibi geldi bana olabilir bu iş