Sizi en çok rahatsız eden, hissetmeyi istemediğiniz duygu hangisi?

Kaygı
Korku
Nefret
Öfke
İğrenme
Şaşkınlık
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sizi en çok rahatsız eden, hissetmeyi istemediğiniz duygu hangisi?

Sevmediğim bir huyum yok tüm huylarımı seviyorum ben.. çünkü kendimi seviyorum belki de dışarıdan bakan insanlar bir huyumu sevmiyor olabilir ama sonuç olarak onlar için değil kendim için yaşıyorum.. değiştirmek de istemiyorum kendimi hiç bir şekilde..
Istenmemek duygusu.. galiba istemiyor, galiba sevmiyor.. benle alakalı değil karşımdaki kişiden o duyguyu alıyorum.. ve iğrenç bir duygu... elbette sevmesin, istemesin ama söylesin de.. hem yanında tutup, hemde sevmiyor beni hissini yaşanmasını anlamiyorum..
Kaygı ve öfke
Hayatımda beni hiç yalnız bırakmayan o püsküllü belalarımdan biri en kötüsü ve başı çekeni dünyanın en büyük ve en kötü hastalığı herkesin bildiği olanı değil tabii ki tanıştırayım adı:YALNIZLIK...
Cevap
14Cevap
Şüphecilik. Hissetmekten de bana karşı hissedilmesinden de korkunç rahatsız oluyorum. Diğer olumsuz duygular için de rahatsız olsam da baş edemediğim en rahatsız edici duygu şüphe benim için.
Hepsi de bir şekilde baş ediliyor gibi ama kaygı çok sinsi ve derinden olan bir duygu. Huzur kaçıran, her an içinde yer edinebilen bir duygu. Anksiyetesi olanlar beni anladı.
Tiksinme, hüsranlık... hayal kırıklığı...
Kaygı dışındaki tüm duygular net ama kaygı insana sürekli senaryo kurdurur. En tehlikesi o bence.
Çaresizlik. En kötü ve asla olmak istemiyeceğim duygu.
Öfkelenmeyi sevmiyorum. En kontrol edemediğim duygum bu sanırım.. Ağlarım..
Stress heralde Onun dışında yok diğerleriyle barışığım
Kadınlar olarak yarımızın kaygıyı seçmemizin psikolojik bir açıklaması olduğuna yemin edebilirim
Sürekli düşünmek, herşeyi planlamak, her anı olayı kontrol etmeye çalışmak🙇Ahhh ben yoruldum hayat
Kin, nefret ve umutsuzluk. Bu üçlüyü hiç sevmem, mümkün olduğunca uzak dururum bu duygulardan.
Ağlamaklı olan duyguların hepsinden nefret ediyorum ya. Hüzün, üzgünlük, özlem vs.
Kaygı kaygılanmak çok yorucu
Alkol içenler bilir kusma duygusu kustukdan sonra rahatlama bide içip de kusamayanlar var onlar direk altına sıçıyo. 😅😅😅😅😅😅
"Aslında anlattığının yalan olduğunu biliyorum" cümlesini içimden söyleye söyleye birini dinlerken hissettiğim duygu iğrenç.
naparsan yap boşu boşuna çabalıyormus hissi sanki gunlerce aylarca ugrastigim seylerin sonu yine aynı olacak
Kaygı, aslinda daha fazla secebilsem ofke ve korkuyuda seçerim
Aşk güzel değil uzak olsa daha iyi.
Mutsuzluk kararsızlık tedirgin olmak
Belirsizlik dolasıyla kaygı…
Nefret olcakti yanlis oyu verdim😂
Korku ve belirsizlik hissi
Kin , sevilmek, istenmemek
İkilemden nefret ederim
Sanki kötü bişeyler olacakmış gibi hissi, duygusu
İyimserlik... İğrenç bir şey...
Kaygı, belirsizlik...
Korku diğer hepsiyle başa çıkılır