ben çoğu zaman bunu düşünmüşümdür. Halende şöyle uzaklara dalar gidip bir daha dönmemeyi düşündüm sizde çoğu erkek gibi böyle bir düşünceniz oldu mu?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Oldum. 15 ay yaptım geldim. Bu savaş zamanı ohal. cikti bir daha başvurdum. Bekledim, sonra zaten savaş bitti çağıran olmadı. Cagirsalar gidip bombalara uçan vole vuracaktim
ben 10 puanla astsubaylığı kaçırmıştım yuva ortamını gördüğüm tek yer orasıydı en azından inandığım değerler uğruna yaşayıp ölelim de yaşamın bir anlamı olsun öldüğümüzde sevdiklerimizin yüzüne gururla bakabileyim be abi
Ölüp ne yapacan? Sevdiklerin hatrina yaşa, bir şeyler yap ve başar. Kendine güzel bir hayat kur. Öyle daha erkenden ne ölmesi dik. durum
yok be abi sende hepten mayın eşeği yaptın bizi :D kör kurşuna atlamak intihar olur savaşı ölenler değil gerektiğinde kendini feda edenler, hayatta kalanlar sayesinde kazanılır
La yalandan Suriye savasiydi. Orada ölsen ne olur. Söyle kurtuluş savaşı, Çanakkale harbi falan olacak ki orada şehit olacan. Yoksa bu güncel olan Suriye savaşın da ölmeye gerek yok
yok be abi suriyede bir şey yok dediğin gibi anca böyle dağda çakal avındayken işte bir şey olursa zaten kör kurşuna atlamak gibi bir niyetim yok öleceksek bile adam akıllı ölmek lazım
Yani. Öleceksen kahramanca öl. Ölmeyi de çok düşünme. Sen ölümü arama, o zamanı gelince seni bulacak
orası öyle bizim derdimiz insanlardan uzakta kalmak hani böyle insan dertlenir her şey üst üste gelir sırt çantasını silahını kapıp uzaklara gitmek ister ya bazen o hesap bizimki de
Olur öyle. Önemli olan gidip, arınmış şekilde gelmek
arındım 3 sene evvel lakin gene aynı vaziyete getirdi bu zalimler beni
Ben de arindim da kimse bir yere getiremedi. Deneyenler oldu ama kimse için kendimi bozamam. İç huzurum, vicdanim rahat.
duygusallığım ağır basıyor yıllardır farkındayım ama üstünden gelemedim işte bir dönem askerlik iyi geldi acıda olsa güzeldi yani tamamen kalsam diyorum işte biraz spora gideceğim açıktan bir üniversite ile yuvaya geri dönmeye çalışacağım sanırım
Bro çok sevdiğim birini kaybettikten sonra duygusal olmaya başladım. Duygularım yoktu önceden aw. Yeni yeni bir şeylere tepki verir oldum. Eskiden o kadar hizliydim ki duygu hissetme ihtiyacım yoktu. Şimdide kafam çok iyi 😂
bende duygusaldım ama 2017 de en yakın arkadaşımı kaybettim feci bir trafik kazasında ondan sonra hepten çöktük dertleşeceğim kimse kalmamıştı ailem yoktu o zamanlar duygusallığım daha ağır basmaya başladı sonrasında
Duygularını bilmek iyidir. Ben yeni yeni hissediyorum. Eskiden tam bir duygusuzdum. Bir sürü ilişkim oldu ama hiç sevemedim. Kalbim hep buz gibiydi. O kayıp sonrası değişmem gerektiğini anladım. Hiç ağlamayan ben ilk defa bir ölünün, ölusu yıkanırken oradaydım ve ağladım. O andan sonra duygularım geri geldi
bence mantıklı olmak daha iyi abi tabi bazı olaylarda hissetmek üzülmek iyi ama genelde akılla mantıkla harekete geçenler bu hayatta çok iyi yerlere gelebilirler şahsen
Mantığım hep benimle, artık duygularım da olayların işinde. Manitam yoksa hep mantıkla ilerlerim, manita varsa biraz duygu, çoğunlukla mantık
abi bu kızlar ne zaman hayatıma girse sevsem mantık yok oluyor bende duygusallığa kalıyorum tamamen valla aşk adamı gerçekten öldürüyormuş galiba
Şahsen mantığı elden hiç bırakmıyorum. En son ilişkim öncesi olana kadar belki 10 a kadar kızla konuştum belirli kismi buradan oldu. Duygum olmadığı için mantikla. yanastim. hep ama baktım dönme dolap gibiler bende. ona göre ayar çektim. 3 yıl sonra duygu hissettiğim tek kişi eski sevgilimdi
aynen abi bende bir kaç tane gördüm biraz geç ayıktım bir kız bana çok iyi kardeşlik yaptı hesabını kapatıp gitti onun sayesinde kendime geldim
Bro hayat ve insan tecrüben olması lazım. Karşıma kim gelirse gelsin yaptığı hareketler ve gözlem ile. ne ayak olduğunu çözüyorum. Onlar mesela benim için yanlış konuşuyor aslında onlar yanlış oluyor. He benim hakkımda düşünceleri umrumda değil, benim onlar hakkındaki düşüncelerim de onların değil. Finalde herkes dönüp içine baktığında onlar karaktersiz olduğunu anlıyor ben ise dik duruyorum.
orası öyle abi şüpheleniyorum ama konduramadım o kadar konuştuktan sonra zafiyet verdim işte meğerse eğlence olmuşuz haberimiz yokmuş
Takılma. Sen gerçekten seversin o anlamaz. Bitirir gidersin. Sonra o başkasını bulur, sen ise. kendini. neyse benim yeni şişe geldi ben devam kafa yapmaya dikkat et kendine 😂
off o şişeden bende de olaydı meslek sahibi olurum anında pilot :D
Bırakmaya niyetleniyorum içmek için sebep çıkıyor. d
bende de oluyor hele şu aralar çok sıkıştırıyor beni zalim elimden bıraksam pipetle içerim o kıvama geldim iyi geliyor abi dert tasa bırakmıyor bende
Bıraksam bırakırım bana da sebep oluyor iste. Mesela bugün eski kız arkadaşımın ihanetine içtim. Başka birine aşık olmuş
neyse abi bende bir sebep uydurayım yarına malum kutsal cumartesi :D
Takıl moruk. İçim rahat içtim ben. İlk kurşunu sıkmadım bundan sonra her gün benim için Kutsal cumartesi 😂
o kadar zengin olabilirsem bana da hergün bayram olur abi :D Ankara ya yolun düşerse beklerim seni
Eyvallah. Düşeceğini sanmam. Orada olan akrabalar zaten bayram da bize geliyor 😂. Çok ta zengin değiliz ise geçinip gidiyoruz
olur da düşerse güzel abim :)
Evet, polis olmayı çok istedim.
sana bunu yapan hayat bize neler yapmaz bunaldığın için mi yoksa kendi hayalin için mi?
Hayaldi canıım, üniformaları hoşuma gidiyordu😅
yaa halen olabilirsin bencee :)
Yok ben astrolog olucam
😇
oda çok kafa karıştırıcı kendini fazla kaptırma bak :D
bu arada bizim hazine işi ne oldu bulabildik mi :D
Analiz etmeye bayılırım
😅henüz bakamadım
benim yükselen kesin akrep bizimkiler 10 ameliyata girdim 10 civardı doğdun diyorlardı ama şu kordinat falan veriyor onlar önemli değildir inşallah :D
Doğum tarihin
Doğum yerin il ilçe köy vs
Doğum saatin
Adın
Bunları girdiysen tamamdır
saatte sıkıntı yok da dakika biraz sıkıntı olur
Hm
he bende dusundum ara sira
hayalin olduğu için mi yoksa bunalıma falan girdiğin için mi?
hayalimdi bi ara
bizimki hem hayal hem de bunalıma girdiğim zamanlarda çok oluyor